Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבריי הנהגים שלום רב !

למי מאיתנו המכיר את מפגש הרכבות בכפר שמריהו בוודאי מודע לעובדה שבנוסף למחסום והאורות האדומים המהבהבים הסטנדרטיים של רכבת ישראל, מותקנים במקום שני רמזורים- אחד לכל כיוון.

רמזורים אלה נוטים "לאחר", דהיינו להישאר בצבע אדום כ -15 שניות אחרי שהרכבת עברה והמחסום כבר נפתח.

כמובן שבגלל שהנהג הישראלי לא פרייאר מרבית הנהגים נוטים לעבור את המסילה ישר אחרי פתיחת המחסום ולמרות שהרמזור עדיין אדום.

להוסיף חטא על פשע, אם נהג ספציפי בוחר להמתין לאור ירוק כחוק, הוא לרוב מקבל ים של צפירות ארוכות ומזלזלות מהרכבים העומדים מאחוריו.

תופעה זאת נגמרת היום- זהירות!!!

שמתי לב היום בערב שקיימת "הכנה" למצלמות רמזור במקום לשני הכיוונים, דהיינו עמודים בצבע כתום , כאשר המצלמות בוודאי יותקנו אחרי החגים.

למי מאיתנו אשר לא ירפה מההרגל המגונה לעבור את הפסים ישר אחרי עליית המחסום ולמרות שהרמזור עדיין אדום, מצפה עונש וקנס השקול לזה של מעבר צומת ברמזור אדום- אחד מהעבירות התנועה החמורות ביותר, ולמרות שמדובר בצומת של 2.5 מטר בדיוק.

שימו לב- ראו הוזהרתם :wink:!!!

בברכת חג שמח

זמין 8)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה על המידע.

המחסום בחלוף השנים נהפך להיות בילתי נסבל. לפני 5-10 שנים, המחסום היה יורד פחות מחצי דקה לפני בואה של הרכבת ומתרומם ישר אחרי שהיא עוברת. יצא מצב שאם היו מגיעות שתי רכבות (כל אחת לכיוון אחר) בהפרשי זמן קטנים, המחסום היה נפתח ביניהם אפילו ל 20 שניות. במהלך השנים הוסיפו שם שומר ושינו לחלוטין את זמני ההורדה וההרמה של המחסום. המחסום יורד כמה דקות לפני בואה של הרכבת ולא מתרומם אפילו אם הרכבת הבאת מגיעה בהפרש של 2 דקות. פשוט מטורף!!!

עם הזמן הוסיפו גם את הרמזורים ועכשיו אתה מספר על מצלמה? זה יהיה בילתי אפשרי לצאת משם מהרצליה.

לפחות היו עושים את זה אחרי שכביש 531 היה נפתח.

פורסם

תודה על היידוע - אחד ממפגשי הרכבות היותר מתסכלים. היו מקרים בהם תזמנתי שם יותר מ 7 דקות של ייבוש.

הפתרון היחידי למפגש הזה הוא להגביה את המסילה ולאפשר לרכבים לעבור מתחתיה, אבל מרכבת וממשלת החלם אינני מצפה לדבר.

פורסם

אכן מחסום מתסכל !!! :brickwall::bad-word:

מומלץ בחום להתייחס ברצינות למצלמות החדשות, אחרת המחסום יבקר גם את חשבון הבנק שלנו בצורת 1,000 ש"ח קנס.

נ.ב. ישנה דרך להפיג חלק מהמתח באמצעות תנועת אצבעות מהירה לעבר הרכבת החולפת ונוסעיה :fist:

זמין 8)

פורסם

סוף סוף מתחילים לעקוף עבירות שבאמת גורמות למוות.

דרך אגב לפני שהתקינו שם את הרמזורים קרה לי שם משהו מפחיד ביותר.

רכבת עברה מדרום לצפון באותו מפגש בדיוק, אני נעצרתי ראשון מול הרמזור.

לאחר שחלפה, הרמזורים עלו, הפנסים כבו והתחלתי בנסיעה, תוך כדי שאני מסתכל שמאלה אני רואה אור פנס של רכבת מתקרב אלי (מהצד שני - צפון לדרום).

לא קרוב מפחיד, אבל בהחלט קרוב של "מה לעזאזל?!?", איך שעברתי את המחסום האורות שוב התחילו לפעול והמחסום ירד.

אני חושב שאולי אני והמכונית מאחורי עברנו.

טוב מאוד שעשו שם את הרמזור הזה.

ויותר טוב ששמו מצלמה, מי שמספיק גבר כדי לגנוב רמזור כזה, שיתמודד עם התוצאות.

פורסם

בהחלט מסכים עם העובדה שהשקעה בבטיחות במעבר הזה חשובה ביותר!:idea:

על כך אין לי שמץ של טענה...

העניין הוא שמדובר באחד מעורקי התנועה החשובים ביותר באיזור השרון, והעיקובים בו בגלל המעבר הזה בלתי נסבלים.:mad:

הגיע הזמן (הזמן הגיע כבר לפני שנים מספר) שיבטלו את המעבר הזה, תוכניות לכך כבר יש מזמן- ואף הוצב שלט פרסומי לפני שנה אשר הצהיר בקול תרועה שהמעבר יבוטל לגמריי עד שנת 2013 .

לצערי ועל פי הנסיון עם רכבת ישראל, גם הילדים והנכדים שלי יסעו על המעבר הזה.

זמין 8)

פורסם
חבריי הנהגים שלום רב !

למי מאיתנו המכיר את מפגש הרכבות בכפר שמריהו בוודאי מודע לעובדה שבנוסף למחסום והאורות האדומים המהבהבים הסטנדרטיים של רכבת ישראל, מותקנים במקום שני רמזורים- אחד לכל כיוון.

רמזורים אלה נוטים "לאחר", דהיינו להישאר בצבע אדום כ -15 שניות אחרי שהרכבת עברה והמחסום כבר נפתח.

כמובן שבגלל שהנהג הישראלי לא פרייאר מרבית הנהגים נוטים לעבור את המסילה ישר אחרי פתיחת המחסום ולמרות שהרמזור עדיין אדום.

להוסיף חטא על פשע, אם נהג ספציפי בוחר להמתין לאור ירוק כחוק, הוא לרוב מקבל ים של צפירות ארוכות ומזלזלות מהרכבים העומדים מאחוריו.

תופעה זאת נגמרת היום- זהירות!!!

שמתי לב היום בערב שקיימת "הכנה" למצלמות רמזור במקום לשני הכיוונים, דהיינו עמודים בצבע כתום , כאשר המצלמות בוודאי יותקנו אחרי החגים.

למי מאיתנו אשר לא ירפה מההרגל המגונה לעבור את הפסים ישר אחרי עליית המחסום ולמרות שהרמזור עדיין אדום, מצפה עונש וקנס השקול לזה של מעבר צומת ברמזור אדום- אחד מהעבירות התנועה החמורות ביותר, ולמרות שמדובר בצומת של 2.5 מטר בדיוק.

שימו לב- ראו הוזהרתם :wink:!!!

בברכת חג שמח

חבל שאתה מדווח על זה, בנושא הזה מצווה שמי שלא נזהר בעצמו שיחטוף! שכל אותם מצפצפים יחטפו כל אחד בתורו נראה אותם ממשיכים. רמזור אדום זה רמזור אדום, אין אפילו סיבה לדווח שהתקינו מצלמה ברמזור כי מי שעובר באדום מגיע לו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

צודק !

אבל הרמזור הזה באמת תמוהה ביותר, הצורה שהוא פועל בה והאופן שבו הוא מוצב פשוט מבקשים שתיסע באדום - למרות שהדבר בהחלט דבילי.

אני מאוד "גרמני" באופן הנהיגה שלי- הכל לפי הספר ובלי קומבינות כאלה ואחרות, כל פעם שנשארתי לעמוד עד התחלפות האור לירוק קיבלתי אין סוף צפירות מאחורה ולפעמים אפילו מספר קללות צבעוניות- כמובן ששמתי $%&*# על כולן ונסעתי רק בירוק.

אבל לא כולם כמוני- תבוא בחורה צעירה, תילחץ מהלחץ החברתי של הדבילים מסביב ובסוף תחטוף קנס שמן ונקודות.

חשבתי להזהיר...

זמין 8)

פורסם
השאלה הנשאלת היא למה מלכתחילה הרמזור ממשיך להשאר אדום לאחר שהרכבת חולפת והמחסום נפתח??

לא מומחה לעניין, אבל כנראה זאת סוג של השהייה הנגרמת מהרצון של רכבת ישראל לייצר "מרווח בטיחות" של זמנים, בין העליה של המחסום לתחילת תנועת רכבים.

הוא לא נשאר אדום להרבה זמן , עד 15 שניות.

שניות שמספיקות בהחלט לגרום לצבע אדום להגיע לפניהם של הנהגים הלחוצים:bad-word:

זמין 8)

פורסם

ממה שאני יודע גשר מעל או מעבר מתחת יבנה כאשר איילון ימשיך לכביש 531 (שעוד לא בנוי). ממה שהבנתי דחו את התוכניות של כביש 531 והוא יסתיים רק ב 2016 (אם אני זוכר נכון). אני מניח שלפני 2014 לא יבנה מעבר מתחת או גשר מעל הפסים :-(

שלחתי מכתב בזמנו לרכבת ישראל וקיבלתי תשובה שנכתבה מראש על משנה הזהירות שהם נוקטים ובלה בלה בלה.

פורסם
בהחלט מסכים עם העובדה שהשקעה בבטיחות במעבר הזה חשובה ביותר!:idea:

על כך אין לי שמץ של טענה...

העניין הוא שמדובר באחד מעורקי התנועה החשובים ביותר באיזור השרון, והעיקובים בו בגלל המעבר הזה בלתי נסבלים.:mad:

הגיע הזמן (הזמן הגיע כבר לפני שנים מספר) שיבטלו את המעבר הזה, תוכניות לכך כבר יש מזמן- ואף הוצב שלט פרסומי לפני שנה אשר הצהיר בקול תרועה שהמעבר יבוטל לגמריי עד שנת 2013 .

לצערי ועל פי הנסיון עם רכבת ישראל, גם הילדים והנכדים שלי יסעו על המעבר הזה.

כנראה שאין לך נסיון עם רכבת ישראל כי בוצעו בשנים האחרונות עשרות מחלפים בהם הופרדה המסילה מהכביש

אפילו אתה תזכה לנהוג במעבר החדש .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כנראה שאין לך נסיון עם רכבת ישראל כי בוצעו בשנים האחרונות עשרות מחלפים בהם הופרדה המסילה מהכביש

אפילו אתה תזכה לנהוג במעבר החדש .

אמן...מצפה לכך בקוצר רוח.

ונוסע בינתיים דרך מחלף שבעת הכוכבים:wink:

זמין 8)

פורסם

בכביש 531 ישנם 5 פרויקטים. מחלף ג'לג'וליה, רעננה מרכזי, רעננה דרומי, 20 צפוני, 20 דרומי (20 = איילון). ג'לג'וליה סיימו את שלב התכנון ועברו לביצוע. השנייים של רעננה אמורים בחודשיים הקרובים להתחיל ביצוע. והחלק של איילון אמורים להתחיל ביצוע בעוד כחצי שנה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ההכנה הזו (הצבת 2 עמודים כתומים אחד בכל צד) כבר נמשכת יותר מחודשיים..

לא ברור מה העיכוב, ואכן מרבית הנהגים פשוט נוסעים ברגע שהמחסום עולה.

• תוכן חדש...