Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל בשביל מישהי,

יש ברשותה נייד של טושיבה שמחובר באלחוט WIFI לראוטר של בזק.

בזמן שהיא מפעילה את הסקייפ ומתחילה שיחת אודיו הסקייפ פתאום מתנתק והשיחה כמובן נקטעת ורואים שהסקייפ מנסה להתחבר מחדש.

עכשיו העניין קורה בכמה מקומות שונים (לצורך העניין, בביתה וגם בדירה אחרת שבה יש תשתית של הוט וגם שם היא מחוברת דרך ראוטר בWIFI), לכן זה כנראה, לא בעיה בראוטר או בספק או התשתית. במחשב נייח שקיים בבית ומחובר חוטית לראוטר זה לא קורה.

לכן רוב הסיכויים שמדובר, לפחות לפי הבנתי, בבעיה בהתקן\מתאם הWIFI בנייד האמור.

עכשיו האם עדכון דרייבר מתאים אמור לפתור הבעיה או שיכול להיות שיהיה צורך אפילו בעדכון הBIOS?

ובכלל האם למישהו יש נסיון עם שירות התמיכה הטכנית של חברת "מפעיל" יבואנית הניידים של טושיבה בארץ?

פורסם

אצלי גם התרחשה תופעה דומה, כאשר אני סתם גולש דרך WIFI (בזק+בזק בין לאומי 2.5M) כמעט אף פעם אין ניתוקים וגם בזמן שיחות דרך סקייפ(רגילות ) אבל אתמול אני פעם ראשונה דיברתי בסקייפ עם וידיאו והראוטר עשה ריסטרט לעצמו 4 פעמים במהלך שיחה של שעתים, מה זה יכול להיות?

מדובר בDELL I3

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אולי בכל זאת מישהו יכול לשפוך אור על הבעיה? אגב, בשיחה עם "מפעיל" נאמר לה שבגלל שהאחריות על הנייד תמה, לא יוכלו לספק לה תמיכה טכנית והיא תאלץ לגשת לסניף של מפעיל, כדי לבדוק שם, מה ניתן לעשות אם בכלל.

• תוכן חדש...