Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בעבר היה בפורום שרשור ובו היה דיון מקיף לגבי סוגי אזעקה ו\או מכלולי הגנה אחרים עליהם הומלץ ,ספציפית לבעלי האוקטביה.

חפשתי בעזרת מנוע החיפוש ולצערי לא מצאתי .

על מה תוכלו להמליץ ?

תודה על ההמלצות וחג שמח

נ.ב

חשבתי להתקין מצלמת אינטרנט מקליטה ברגע שיש תנועה מסביב לרכב

החניה הפרטית בבית כמעט לא מוארת .

אולי התקנת המצלמה תוסיף לשקט הנפשי ואולי לא,אין לדעת.

אני מתגורר בסמוך לבית ספר,החניה הפרטית ממוקמת בסמוך לכניסה לבית הספר,בלילה מסתובבים בבית ספר נרקומנים וטיפוסים מפוקפקים אחרים (מצאתי מזרקים,קונדומים ועוד בשטח החניה ).

פורסם

מצאתי שרשור לגבי כספת,כשמו כן הוא,מדובר בהתקן דמוי כספת אשר מגן על מחשב הדרך.

ישנן דעות לכאן ולכאן,הרוב ממליצים לא להתקין אבל ישנם כאלה שדווקא הכספת מנעה את גנבת רכבם.

ברכב מותקן "יתוראן SAVE",הרכב מבוטח באלייד ומבחינתם המיגון מספק.

אני מעוניין בהוספת מיגון לא בשביל חברת הביטוח אלא לשם השקט הנפשי שלי.

פורסם

בד''כ מרכיבים כספת על המחשב הרכב, אבל לדעתי מיותר.

תתקין פנס עם חיישן תנועה בחנייה, ברגע שנכנס מישהו לטווח החיישן התאורה נדלקת.

כל השאר, מיותר.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לשקט הנפשי ולהרתעה מערכת מצלמת אבטחה במעגל סגור מהבית לכיוון החנייה, לא מצלמת אינטרנט. אזעקה לא תעזור לך לונדליזם. עד שתצא מהבית לחנייה זה יהיה מאוחר מדי. ונדליסטים רואים מצלמות ומתרחקים.

פורסם

חיפשתי מצלמות במעגל סגור בגוגל,המחירים נעים בין 400 ל3000 ש"ח.

התקציב עליו חשבתי הוא בסביבות 500 ש"ח.

הבניין בו אני מתגורר ממוקם ממול לכניסה לבית הספר,גדר בית הספר מגדירה את גבולות החניה הפרטית.

(אעלה תמונה בהמשך היום).

היכן מומלץ להתקין את המצלמה ?

פורסם

להלן צילום של החניה ,הבניין וגדר בית הספר

http://imageshack.us/photo/my-images/196/0039yz.jpg/

למען הסר ספק,החניה שלי היא הלא מקורה,לשאר הדיירים בבניין היה יותר מזל והחניה שלהם היא מקורה,זאת גם הסיבה שאני שוקל לרכוש "חניונית" (בדומה לזו שבתמונה )

• תוכן חדש...