Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קרב רחוב אמיתי, כזה בלי "בואנה יא זבל אני אז^#ן אותך" אורך בין 10 ל 15 שניות. לרוב הוא נגמר במצב שאחד המשתתפים מוטל על הרצפה ויש מצב שבמצב עילפון. אין כמו איגרוף קלאסי כדי להקנות מיומנויות בסיסיות של תגובה ומכה נכונה. אין כמו אפרקאט ללסת שמבוצע נכון :wink: .

אחר כך אפשר להתקדם לכוון של לאו קיק ושימוש באיברים אחרים.

פורסם
i call bullshit.

אמרתי זה בציניות, זה אחד הדברים הפאטתים ביותר שראיתי .. יש אפילו סירטון של 'מאסטר' אחד באומנות הזאת נילחם נגד לוחם MMA. התוצאות ידועות מראש.

gEDaCIDvj6I דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

קרב מגע כמו שאמרו פה מתחיל לתפוס תאוצה בארץ,אנשים מבינים שלא סתם הצבא בוחר להשתמש בזה על מנת לאמן את מיטב אנשיו.

בכל מקרה,כל הקארטה וכו' הם מצוינות כאומנות לחימה,אני יכול להעיד מניסיון ש14 שנה באימוני קארטה הכינו אותי פחות טוב ללחימה ברחוב מ3 חודשים בקרב מגע.זה עניין של השקפה שונה ,בקארטה וכו' אתה מקבל הרבה הרבה מעבר.קרב מגע אתה לומד איך הכי מהר ל"נצח".

כדי לתת בעיטה טובה לאשכים,לא צריך להתאמן שנה ,צריך שני אימונים ואתה יודע לעשות את זה...

פורסם

קרב מגע נוצר נטו על מנת להגן על עצמך במידת הצורך. שזה שונה לגמרי מקראטה וכדו'. מה שטוב גם בקרב מגע, זה שהאימונים מכינים אותך למצב אמת(לא כמו בקראטה שאתה מתאמן על קאטות, ועל קרב עם חברייך שזה די לPussies).

בקרב מגע נכנסים בך בשיא הכוח ללא רחמים/חוקים וזה על מנת שבמצב אמת אתה כבר תתקל במשהו שניתקלת בו בעבר. בקראטה לעומת זאת, בין אם אתה מתאמן סתם להנאתך ובין אם אתה מתחרה בתחרויות, במידה ותיצטרך להשתמש בזה במציאות, אני לא בטוח עד כמה אתה תהיה מוכן להילחם בשלושה אנשים לדוגמא, כאשר רוב הזמן למדת לבעוט באוויר.(וכן אני יודע למה עושים את זה, ואני אחרי האימונים שלי בקראטה אכן נוכחתי לדעת שזכרון שרירי כן עוזר ואני מגיב אוטומטית בבעיטות וכן הלאה על מנת להגן על עצמי עוד לפני שהתחלתי להתעסק בקרב מגע. אבל זה ממש לא מכין אותך למצב אמת)

קרב מגע בצבא קצת שונה מהקרב מגע באזרחות רק לידע כללי. כמו כן, לא רק צה"ל משתמש בשיטה הזו אלא עוד המון אירגונים(כמו למשל חברות להגנת אישים וכן הלאה..) וממש לא רק בארץ!

פורסם

לירון וסמירו.

אם אין לכם "את זה" (= הבנה מעמיקה של הפיזיקה והיכולת לצפות את מהלכי היריב- שזה דיי מקביל ליכולת לחזות ולצפות את הכביש), אז קראטה לא כל כך יעזור לכם.

לי הוא עזר, ואני יותר סומך על מה שלמדתי בגיל 14, מאשר ללכת ללמוד היום משהו אחר.

(ולמדתי קונג-פו פרק זמן מקביל לזמן שלמדתי קראטה, זה פשוט לא היה זה).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני מתאמן כבר 4 שנים בדניס השרדות ולפני זה עשיתי גם ג'ודו במשך 6 שנים אבל לדעתי, אם הבחור לא רוצה להשקיע יותר מ9-10 חודשים

אין לו מה לחפש באומניות לחימה כמו קארטה ודניס אלא רק ללמוד קרב מגע.

צריך לזכור שבראש ובראשונה קארטה ודניס הן אומנויות לחימה תחרותיות בין היתר, נכון שהן full contact ויכולות להיות מסוכנות

אבל עדיין ישנם חוקים. בקרב מגע למשל כל האמצעים כשרים:wink:

פורסם

בניגוד לכמעט כל מה שכתבו פה

אני ממליץ על ג'ו אטסו , או בשם הישראללי שלו ג'יו ג'יטסו או נינג'יטסו

האומנות לחימה הזאת מבוססת על הגנה עצמית בעיקר(ומכילה בתוכה ג'ודו וקראטה )

התאמנתי ואימנתי הרבה הרבה שנים , 11 במספר בג'ואטסו (חגורה שחורה), ובו בזמן התנסיתי

גם באיגרוף תאילנדי, קרב מגע דניס הישרדות קפוארה איקידו ו- YOKO SHIN TAHI

עכשיו שאני חושב על זה , כל אומנויות הלחימה מבוססות על אימונים והתמדה ואתה אומר

שהבחור לא בעניין הזה , לכן הייתי ממליץ לו דווקא על איגרוף תאילנדי או על איזו שיטה חופשית אחרת

(לא מת על קרב מגע , למרות שבארץ ובעולם היא מתחילה לתפוס כשיטה יעילה )

פורסם

בתור אחד שתמתאמן בג'יו ג'יסטו ברזלאי (בשונה מהיפני המסורתי), לדעתי הכי טוב זה ללמוד MMA, לא סתם זה נקרא" מיקסי מארשאל ארט" (ערבוב אומניות לחימה) לוקחים את הכי טוב בכל "תורת לחימה/הגנה" ומישמים את זה בשטח.

כמו שראינו בסרטון הזה של לוחם הMMA מול המאסטר, זה יפה שיש את כל התנועות האלה, אבל בשטח זה לא ככה. הרבה יותר מגע, וכמו כן אתה אף פעם לא יודע מה היריב שלך הולך לעשות. לכן אתה צריך קודם "לפתח" סוג של חוסן, דברים כאלה ניתן ללמוד ב MMA, כאשר שם "הולכים" ממכות במגע מלא, עד הכנה. אבל גם מלמדים "איך ללכת מכות"

מביאים את האנשים למצבים מסויימים בכדי שהם ידעו איך להתנגד בוא ולא להיכנס למגננה.

כל האומנויות הלחימה האלהף קארטה,גודו וכו' זה יפה וטוב. שורה תחתונה ניתן לראות ב YOU TUBE את UFC1. ולראות כי שם נלחמים ללא . בסוף הבחור עם הBJJ לוקח, מול הקראטיס,מול המתגארף וכו'

לדעתי רק BJJ ומשם לMMA. זה בהנחה שהוא רוצה להשקיע לטווח רחוק. לטווח הקצר, משקאות חלבונים שלוש פעמים ביום וחדר כושר, ושיהפוך לגורילה וככה אף אחד לא יתעסק עימו!

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

AC - תודה על התגובה, אבל אני מתרשם באופן עקבי ש-MMA זה חבורה של בהמות חסרות שכל שנלחמות

כמו הומלסים שיכורים ברחוב. סביר להניח שזה גם סוג האימונים שחוזרים מהם עם שברים בכל מיני מקומות

בגוף שאפילו לא ידעת שיש לך (כמו ארובות עין ואוזניים תיכונות). מה לזה ול"אמנויות" לחימה, נשגב מבינתי.

לגבי שאר הדברים שכתבת - לא בטוח אם קראת את ההודעה הראשונה, אבל הבחור לא מתכוון לעבור סדרת

כושר או להשקיע לטווח ארוך.

למי ששאל לגבי מיקום גאוגרפי - הכיוון הוא הרצליה, עם ניידות ברדיוס של 20 ק"מ (כלומר בין ת"א לנתניה).

פורסם

זה בדיוק מה שמפריד בינהם לבין קרבות של הומלסים שיכורים ברחוב, הם לא סתם רצים וזורקים אגרופים אלה מחכים לחלון לתיזמון הנכון להכניס אגרוף/בעיטה/הכנעה ולסגור את העיניין. קרבות רחוב ניגמרים תוך כמה שניות, הראשון שפוגע בסנטר או גורם לשני ליפול מפסיד ותאמין לי בלי כפפות זה ניגמר מאוד מהר.

אתה מוזמן לראות קרבות בUFC לפי דעתי זה אומנות לכל דבר.

מה גם שלדעת לתת מכות זה יפה מאוד אבל אתה צריך לדעת גם לספוג מכות, גם אם אתה מאסטר חגורה שחורה עם 10 פסים ושרט נינג'ה על המצח אבל אתה לא יכול לספוג מכות אז מה שווה כל האימון הזה?

בכל מקרה אין קיצורי דרך, במידה והבחור רוצה לדעת להגן על עצמו הוא יצטרך להשקיע(ואני בטוח שאחרי שהוא ימצא משהו שהוא אוהב הוא רק יהנה מזה).

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

מקסימום אפקטיביות בנטרול תוקף, במינימום זמן לימוד זה קרב מגע. אחר כך אפשר לפתח את זה לכל כיוון.

חשוב ללמוד תודעת מצב ונעילות neiloot, הטכניקה פרופר פחות חשובה.

כמו כן, הייתי מציע לחבר לצפות בקלטות...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מתעלק על השרשור

:wink:

מישהו יודע היכן ניתן ללמוד (בצורה מקצועית ואחראית בלבד) קרב מגע ו\או אייקידו באיזור חיפה והקריות ?

למדתי שנה וחצי טאי צ'י בזמנו במרכז אביחי בכרמל , היה לא רע אבל "רך" מידי לטעמי (אם כי יעיל מאוד) - למיטב ידיעתי מרכז אביחי כבר לא קיים .. הצעות ?

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אומנות לחימה יפנית עתיקה - טמבון של טנדר טויוטה :-P

קרב מגע נחשבת לאומנות לחימה מאוד יעילה ופרקטית!

וברצינות, אם אתה רוצה משהו נדיר, יש את המקבילה הרוסית של קרב מגע, בשם SAMBO (אומנות לחימה ללא נשק שפותחה ע"י הצבא האדום בזמנו).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...