Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעלק על השרשור

:wink:

מישהו יודע היכן ניתן ללמוד (בצורה מקצועית ואחראית בלבד) קרב מגע ו\או אייקידו באיזור חיפה והקריות ?

למדתי שנה וחצי טאי צ'י בזמנו במרכז אביחי בכרמל , היה לא רע אבל "רך" מידי לטעמי (אם כי יעיל מאוד) - למיטב ידיעתי מרכז אביחי כבר לא קיים .. הצעות ?

http://www.krav-maga.co.il/index2.html

יצא לי להתאמן גם אצל דורי וגם אצל רביד, אני יכול להבטיח לך ש"רך" לא יהיה שם. שניהם רציניים ומרביצים בך מיומנות.

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מחפש שישברו לי את העצמות ,

מחפש מדריכים מקצועיים ומוסמכים, אימונים יעילים ומלמדים וצבירת ניסיון שיהיה אפקטיבי עבורי בשעת חירום (מעבר לכושר , מזה יש לי מספיק).

אם אני ארצה שישברו לי את העצמות , אני פשוט אבקש מחבר שלי שלמד פול קונטקט לתת לו בעיטה בביצים ולהתמודד עם התוצאות :-) אין רופא בעולם שיחבר אותי אחרי זה ..

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ממש לא התכוונתי שישברו לך את העצמות שם. אלא שלא תתבאס שם מהעדינות של הטאי צ'י.

אלו אימונים אינטנסיביים, שכוללים עבודה על כושר, חזרה על תרגילים ולימוד חדשים, וכל הזמן להבין איך הם תורמים לך בפועל - אימונים 1X1 בפיקוח.

כמובן שגם קרבות פנימיים, אבל זה פחות שכיח.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מי שבאמת רוצה "לדפוק" את הראש עם אומנויות הלחימה, ורוצה גם גאווה ישראלית ואף יהודית וכשרה

אתם מוזמנים להכיר את ה "אבי"ר"....

תצפו בסרטון ואז תבינו, יש עוד חומר עליה באינטרנט (במילים אחרות, איזה תימני אחד אכל סיבוב והמציא אומנות לחימה על פי התנ"ך)

http://www.youtube.com/watch?v=_w9PUBIHdTU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• תוכן חדש...