Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-C4 בהחלט מרשימה :)

אבל אם כבר ללכת על משפחתית קטנה אז למה לא על השברולט סוניק החדשה?

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9/%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98/1273/%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7

נראית מעניינת וגם המחירים טובים (למרות שהם לא מתחייבים עליהם)

פורסם

תודה על תגובתכם

כמובן שחשוב שתיכנס עגלה, אך אין צורך בתא מטען גדול

הרכב הקודם שהיה לי היה סיטרואן קסרה והתא מטען שם בהחלט היה מספיק

בעיקר חשוב לי שיהיה מרווח מאחורה, כי שאשתי תוכל לשם שם בנוח עם 2 כסאות ילדים

בקסרה זה היה ממש לא נוח

פורסם

מה שמצאתי עליה ברשת

החל מ- 103,000 לגרסת 5 דלתות האצ'בק עם מנוע 1.4 ותיבה אוטומטית ועד 110,000 לגירסת ה-4 דלתות סדאן פרמיום עם מנוע 1.6 ותיבה אוטומטית

לא נראה שיש אופציה לגיר ידני

פורסם

רנו מגאן מרווחת יותר מה-C4. אופציה נוספת בתקציב כזה היא פיג'ו 307 סטיישן (SW). גם היא די מרווחת ויש לה תא מטען גדול שכולל שני מושבים נוספים, אבל היא לא מגיעה עם שלוש שנות אחריות מלאה.

פורסם

רק לי זה נראה מוזר שיש משתמש חדש שפתח יוזר רק כדי לספר עד כמה שברולט סוניק (דייהו אביאו החדשה) היא בדיוק הרכב המתאים לכל אחד ואחד?

פורסם
רק לי זה נראה מוזר שיש משתמש חדש שפתח יוזר רק כדי לספר עד כמה שברולט סוניק (דייהו אביאו החדשה) היא בדיוק הרכב המתאים לכל אחד ואחד?

+1

הבנאדם אפילו לא טורח לקרוא את מה שמי שפותח את השרשור כותב (עד 50,000 שקלים), העיקר לתקוע את הסוניק.

הצליח לעורר בי אנטגונים לאוטו הזה עוד לפני שראיתי אותו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
רנו מגאן מרווחת יותר מה-C4. אופציה נוספת בתקציב כזה היא פיג'ו 307 סטיישן (SW). גם היא די מרווחת ויש לה תא מטען גדול שכולל שני מושבים נוספים, אבל היא לא מגיעה עם שלוש שנות אחריות מלאה.

ו...סניק מרווחת יותר מהמגאן... בטוחה מאוד, שימושית, כייפית ומאובזרת היטב. אחיזה והיגוי טובים מאוד (במקרה לפני זמן קצר עשיתי רענון לאימוני החלקות בסניק ובסיביק חדישה, שהיא רכב שונה מאוד במטרותיו, והסניק היתה משכנעת מאוד!).

הכנס לאחת ותבין מה יש בה. גם סוג של קסם, משהו אחר, שגורם לך להרגיש טוב.

חפש אחת מהדגם שהתחיל ב-2005, לא מליסינג שנחותות באיבזור. אם תמצא אחת מטופלת ושמורה - אתה והמשפחה תהנו. וגם רוכב בודד מרגיש טוב איתה, כל עוד הציפיות מותאמות.

אגב, ה-307SW מצויינת. רק שלפני הרבה שנים כשקניתי סניק מדגם קודם חבר קנה 307 כזו (רק בגלל שרות רע בסוכנות רנו). אני עם אחותה, הוא בלי.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תודה לכל המגיבים

אכן אני מחפש אוטו בתקציב של עד 50,000, ולכן רכב חדש לא בא בחשבון

תודה למי שהמליץ לי על המגאן, הוא בהחלט אופציה למרות ששמעתי שיש איתו הרבה בעיות מכניות

כאשר קניתי סיטרואן קסרה לפני שלוש שנים גם שמעתי שיש איתו בעיות אבל להפתעתי הוא התגלה כרכב אמין ונוח (עד שמישהי נכנסה בי ברמזור). לכן למדתי, שמועות לחוד ועובדות לחוד.

אשמח להמלצות נוספות, גם מדגמים יפנים, גרמנים וכו'

פורסם

מה עם פורד פוקוס?

האם הוא מרווח מספיק?

הכוונה האם אפשר להכניס שם שתי כסאות ילדים ועוד בן אדם באמצע שישב בנוח

• תוכן חדש...