Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 220s

eltsafan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

ראשית, תתחדש, וברוך הבא לפורום.

לא רוצה להוציא לך את הרוח מהמפרשים,

אך לדעתי מה שאתה צריך לעשות הוא למכור בצרפת את הרכב ולא לייבא אותו.

מדובר ברכב המצוי לא מעט בארץ, אין לו ערך גבוה במיוחד כשהוא משופץ,

וודאי לא במצבו הנוכחי כפי שמופיע בתמונות שצירפת.

המחיר שתגיע אליו לאחר ייבוא, כולל הובלה ומכס, ובתוספת למחיר מינימאלי שוודאי עלה לך הרכב,

יהיה גבוה בהרבה.

שלא לדבר על הטירטור ועוגמות הנפש הכרורות בהליך הייבוא.

צר לי, אך זו האמת.

בברכה,

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

מחזק את מה שאבי אמר, אבל עוד כמה נקודות למחשבה.

לגבי הערך הכל נכון, וגם לגבי ההימצאות בארץ. יחד עם זה, אם הרכב במצב טוב במיוחד מבחינת בודי, זו נקודם פלוס. בארץ לא ראיתי אחת שהבודי שלה במצב טוב, רובן נרקבו ועברו אלפי פחחיויות מכל זוית. אם הבודי לא טוב זה אוי ואבוי...

אם אתה עדיין רוצה להביא את הרכב ומצבו המכאני לא מזהיר, כדאי לשקול לבצע את העבודה שם. מחיר חלקים למרצדס די היסטרי, והטרטור של מכס+דואר חבילות+משרד התחבורה הוא עצום. המכס מעריך מצב חיצוני ופנימי, לא מכאני כך שלבצע את העבודה שם לא יעלה לך יותר במכס וזו נקודה חשובה.

לעניות דעתי רכב מהממם וקלאסי, אבל כמו שאבי ציין, לא ממש בעל ערך ששווה את ההשקעה הזו אלא אם כן אתה ממש רוצה אותו.

פורסם

יש כל כך הרבה מדריכים , והסברים ויומני יבוא בפורום , כדאי לחפש ולהשקיע שעה שעתיים בלקרוא אותם

בעקרון שלב ראשון הוצאת רשיון יבוא ממשרד התחבורה

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=67:importoldcarpers&catid=49:rechev-yavu-ishi-c&Itemid=96

בהצלחה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אבי אתה אומר שיהיה קשה להביא אותה לארץ ?

אתה יודע הזקן שמכר לי אותה יש לו עוד רכב יגואר xj6 למכירה אבל אם זה זה בלגאן ליבא אז אולי לא שווה לקנות בכלל

הוא רצה עליו 2000 יורו האוטו מניע מצוין אבל אם זה יהיה בלאגן גדול מדי בשבילי כי אני לא גר בארץ קבוע

9100467709.jpg

9108991028.jpg

9117514347.jpg

פורסם
אבי אתה אומר שיהיה קשה להביא אותה לארץ ?

אתה יודע הזקן שמכר לי אותה יש לו עוד רכב יגואר xj6 למכירה אבל אם זה זה בלגאן ליבא אז אולי לא שווה לקנות בכלל

הוא רצה עליו 2000 יורו האוטו מניע מצוין אבל אם זה יהיה בלאגן גדול מדי בשבילי כי אני לא גר בארץ קבוע

המרצדס לא שווה 2000 יורו.

היגואר כן!!!

עבור מה רצה 2000 יורו?

אם עבור היגואר - שווה לך להביא אותו לארץ.

אם לא מתאים לך, תודיע לי ואולי אביא אותה עבורי.

בהצלחה,

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

מה שרצו להגיד לך שהמצב של המרצדס לא נראה טוב , וישנן עלויות קבועות שבהן הובלה ימית , ביטוח , מיסים , אגרת נמל , עמיל מכס ,......

שגם רכב שיעלה לך בצרפת 1000 אירו לא תצא בפחות מכמה עשרות אלפים רכב בארץ על הכביש, בנוסף זהו רכב לא כל כך נדיר במחוזותינו , ואולי אתה יכול לקנות רכב כזה בארץ בעלות יותר זולה מהיבוא

כמו כן השיפוץ בארץ לא יהיה זול, ואולי לחשוב לפחות לבצע שיפוץ חלקי בצרפת , במיוחד אם אתה גר שם.

לגבי היגואר שהיא במצב טוב יותר (לפחות לפי התמונות ) עדיין שווה ובמיוחד שאין הרבה כאלו בארץ וזה רכב יותר נדיר (מה לעשות באותן שנים הייתה סוכנות מרצדס בארץ אבל לא יגואר...)

ולכן אותו שווה להביא ....

בהצלחה

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...