Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורלה 2003.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חושב על לקנות אחת.

2003 כאמור, יד ראשונה, 105000 ק"מ, כמובן מפרטי.

כדאי ללכת על הרכב הזה?

איך הוא מבחינת אמינות, תצרוכת דלק, נוחות וכו.

יש בעיות ידעות? מחלות חוזרות?

כל מידע יעזור.

המון תודה.

פורסם

אמינות מוחלטת!! הרכב אצלי שלוש שנים ללא תקלה אחת! בהתחשב הזה שהרכב עוד מעט 10 שנים על הכביש זה נתון מרשים מאוד.

צריכת דלק סבירה, עירוני נטו (ורק בפקקים, תודות למטרונית) 1:9.5-1:10.5, בינעירוני נטו 1:13.5-1:14

בנושא הנוחות, לדעתי זאת המשפחתית היפנית הכי נוחה בקטגוריה וזאת גם בהשוואה לרכבים הרבה יותר מודרנים כמו מאזדה 3 החדשה (והקודמת) ודומיה.

המנוע מצויין ובשילוב עם גיר אוט' מעולה הנסיעה חלקה בצורה בלתי רגילה והרכב מושך סביר (שוב, ביחס למתחרות).

אני ממליץ ללכת על הדגם המאובזר (GLI) ולו רק בגלל המושב האחורי שמתקפל ועיצוב הדש' הפחות משמים (בדגם הבסיסי הכל שחור). כמו כן אתה מקבל גם בקרת אקלים, מערכת מובנית (לא יודע אם זה ייתרון כשמדובר ב-CD ללא MP3) עם שליטה מההגה, 4 חלונות חשמלים אוטומטיים.

לגבי מחלות, שמעתי שיש בעיות בבוצה שגורמות לחוסר שמן במנוע וכתוצאה מכך הולך מנוע.

דיברתי עם מספר מוסכניקים אשר מתמחים בטויוטה והם אמרו לי שזה קרה למי שלא תחזק את הרכב כמו שצריך.

לדבריהם כל זמן שמבצעים טיפולים בזמן ומחליפים מסנן + שמן באיכות טובה אין שום סיבה שזה יקרה.

יתרה מכך, עד עכשיו לא הכרתי מקרוב אפילו לא מקרה אחד של תקלה מסוג זה, ואני מכיר המון בעלים של קורולה בשנתונים האלו (2003-2005).

החל משנת 2005 עשו שינוי במנוע שאמור לפתור את הבעיה אך בתוספת המחיר לדגם 2005 אתה יכול להחליף מספר מנועים ועוד ישאר לך עודף..

פורסם

בתור בעלים של קורולה 2003 בעבר, מדובר ביפנית המומלצת ביותר לדעתי ויעיד על כך מחיר המחירון הגבוה.

בדגמי 2003-2004 היתה תופעה של בוצעה במנוע שגרמה לסתימת המעברים של השמן וכתוצאה מכך היה צורך בהחלפת המנוע.

אין שום קשר לכך שהרכב טופל או לא (בשלי הוחלף מנוע, למרות שטופל לפי הספר).

היבואן החליף להרבה לקוחות מנועים ללא חיוב. במנועים החדשים יש ארבעה מעברים ולא שניים ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות איתו.

אני הייתי רוכש רכב שהמנוע בו הוחלף ע"י היבואן ולא לוקח סיכונים מיותרים.

בנוסף, היתה תקלה בממירים הקטליטיים, אך גם היא טופלה.

האבזור נדיב, יחסית (בדגם ה- GLI), למעט 2 כ"א בלבד.

מדובר ברכב משעמם לנהיגה, אבל מאוד נעים לשהייה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...