Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות על יאריס 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש דרך לבדוק קלאצ', אבל היא חאפרית ומזיקה לרכב.

כשתרגיש שהרכב לא סוחב כמו שצריך או שאתה מצליח להעלות סל"ד והרכב בקושי מתקדם תדע שהלך הקלאצ'.

לקלאצ' אין אורך חיים מוגדר. הוא יכול ללכת אחרי 10,000 ק"מ או אחרי 300,000 ק"מ ויותר - תלוי במאפייני הנהיגה והנהג.

איזה מנוע יש ביאריס שאתה מדבר עליה? ב 2009 היא שווקה עם שני מנועים, אחד בעל 83 כ"ס ואחד עם 100. אם תדע את דגם המנוע אוכל לבדוק עבורך האם יש שרשרת או טיימינג (והניחוש שלי שבשניהם יש שרשרת, אבל זה ניחוש מושכל).

שמן מנוע? מצויין בספר הרכב, הייתי מהמר על 10W-30 או 0W-20.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, שים לב לכותרת-הוא מדבר על יאריס משנתון 2007. ב2007 הספק המנוע היה 87 כ"ס.

לגבי רצועת הטיימינג-אינני יודע עם יש לו. אצלי ברכב (2009) יש רצועת גומי.

אמינות הגיר הרובוטי? בצע חיפוש בפורום. אני חושב שהוא אמין, אבל צריך לשים עליו עין מדי פעם-החליפו לי 2 דיסקיות קלאץ' אחרי 13000 ק"מ (על חשבון האחריות). בקש מהמוסך לבצע איפוס לגיר אם אתה מוריד את הרגל מהברקס והרכב לא "מתגנב" קדימה ללא מגע בדוושת הגז.

לגבי שמן הרכב-למיטב זכרוני השמן אצלך צריך להיות 5W30. בדוק בספר הרכב.

פורסם

היאריס הזו בת 5 הילוכים עם גיר רובוטי, אם לא הוחלף קלאץ' ברכב זה דורש בדיקה במוסך. אבל בכל זאת-נסה מה שאמרתי לך. התנע את המנוע, שלב ל E והורד את הרגל בעדינות מהגז. אם הרכב לא זוחל קדימה, יש אחת מ2 סיבות:

1. התיבה צריכה איפוס.

2. קלאץ' לא במצב טוב.

לגבי ה odo-כן, זה המד-אוץ.

• תוכן חדש...