Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסנון -ניסאן ג'וק 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי ניסאן ג'וק 2011 ואני מעוניין להזמין לה קסנון מהאינטרנט.

אחרי שעשיתי קצת בירורים באינטרנט ראיתי שיש כל מיני סוגים: single beam, bi-xenon וכו...

השאלה שלי היא איזה ערכה תתאים לרכב הנ"ל כך שהנורה תספק אור נמוך וגבוה יחד.

האור חניה נמצא במיקום אחר, האור דרך+גבוה הייתי רוצה להחליף לקסנון אני כמעט בטוח שהנורה שם היא h4

אשמח אם תעזרו לי ואולי אפילו תסבירו לי מה זה אומר כל המושגים האלה hid וכדומה...

תודה.

פורסם

bi-Xenon זאת מנורת קסנון אחת שמשמשת גם כאור דרך וגם כאור גבוה.

single beam לדעתי זה ההפך, מנורה לאור דרך ומנורה לאור גבוה (לא בטוח בזה)

אתה יכול לבדוק בקלות איזה סוג נורה תתאים לך, גש לאוטו ותדליק אורות דרך, תסתכל על הפנס. עכשיו תדליק אור גבוה ושוב

תסתכל על הפנס, אם אותה נורה עושה את שניהם אתה צריך בי-קסנון אחר את הסינגל בימ.

כדי לבדוק את סוג הנורה שישנה ברכב אתה יכול לבדוק בספר רכב שלך, או להוציא את הנורה עצמה (בלי לגעת בזכוכית עם הידיים!!)

ולראות מה רשום עליה.

בחלק מהרכבים סוג הנורה רשום על הפלסטיק של הפנס וכל שעליך לעשות הוא לפתוח מכסה מנוע.

HID הם ראשי תיבות של- High-intensity discharge, או בשפתנו- קסנון.

עוד משהו שתתקל בו הוא הטמפ' של הנורה (או הצבע), הטמפ' מוצגת במעלות קלווין וככל שהטמפ' עולה כך הצבע יותר כחול.

אני אישית אוהב את ה-6000K שצבעה יותר לבן מאשר כחול

30690850088_medium.jpg

פורסם

קודם כל תודה עזרת לי מאוד.

לפי מה שהבנתי ממך אני צריך bi-xenon נורה h4

יצא לי לקרוא באיזה פורום עולמי שיש בעיה בהתקנת בי קסנון בניסן ג'וק לא כל כך הבנתי מה היא אבל יש למישהו מושג אולי על מה מדובר?

• תוכן חדש...