Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דריברים לכרטיס קול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי פורמט למחשב ועברתי מווינדוס XP לווינדוס 7

ברשותי כרטיס קול sound blaster 16 value PnP

אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא דרייברים מתאימים, כי הדיסק שמגיע איתו לא תואם לווינדוס 7.

תודה!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אם הכרטיס שלך אכן מה שרשמתה אז לא קיימים עליו דריוורים לW7.

ואם זה הכרטיס שלך אז אני מעוד ממליץ לך לקנות מחשב חדש כי זה כרטיס שיוצר לפני 19 שנה בדיוק, והסלוטים שמתאימים לו הפסיקו להופיע על לוחות אם מלפני 10 שנה בערך.

בנימה יותר רצינית, תענס לDEVICE MANAGER, מאפינים על המחשב שלי, תמצא את הדריוור שמסומן בסימן שאלה צהוב, כפתור ימין עליו ותעשה מאפיינים.

לך לעמודה DETAILS ואז מהחלון תבחר HARDWARE IDS תעתיק את השורה שם לפה ונמצא לך דריוור.

אודי A4

דימה.

פורסם

נכנסתי לאן שאמרת אבל לא מצליח למצוא שם את כרטיס הקול, העלתי תמונה של device manager

תודה רבה על העזרה, קשה לי בלי מוסיקה...

unleddr.png

עכשיו ראיתי את התגובה של אלון,

כמה יעלה לי כרטיס קול חדש ופשוט? והאם החדשים בכלל יתאימו ללוח אם שיש לי?!

תודה חברים!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

הסיכוי שהמחשב שלך מריץ כרטיס זה וWIN7 ביחד שווה ערך לסיכוי שסוסיתה תעקוף פורשה, במילים אחרת זה לא הכרטיס שלך :)

אלון הבחור לא צריך כרטיס חדש, רוב הסיכויים הכרטיס שלו שונה ממה שהוא כתב :)

תפתח את SOUND VIDEO AND GAME CONTROLLERS ותבדוק שאין שם איזה דריוור של קול במקרה.

אודי A4

דימה.

פורסם

אם זה כרטיס PCI אז תעביר אותו לסלוט אחר.

הבעייה שלך כרגע זה לא הדריוור , זה העובדה שהמערכת לא רואה את הכרטיס בכלל.

אודי A4

דימה.

פורסם

כשהווינדוס עולה היא מזהה חומרה חדשה?

אם לא אז כנראה או שהכרטיס לא תקין או שהסלוט בלוח לא תקין, ברוב המקרים העברה לסלוט אחר תפתור את הבעיה,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

זה לא יעזור, בהנחה ויש לו את הכרטיס שהוא אומר שיש לו, תכנסו ללינק בהודעה הראשונה שלי.

רשום שם יפה מאוד: Creative Sound Blaster 16 PCI Sound Card

Not compatible

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אלון בלינק שלך מדובר על 64ביט, בכול מקרה הוא אמור להופיע כDEVICE בלי קשר לתאימות.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...