Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יגאל אני מסכים איתך שזה עשוי שלא לעבוד עם כל מוסך ובמיוחד במוסך שאינו מכיר אותך אך תתפלא, שפכתי שמן משומש שלוש פעמים במוסך שמעולם לא נכנסתי אליו בעבר ולא רק שהם הסכימו ולא שאלו שאלות וכו', הם גם שאלו אם אני מחפש עבודה :)

נסה את הטריק הזה במוסך שלא מכיר אותך כלל...
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
מי שמעוניין. גיליתי עמדה להחזרת שמן ומסנני שמן במרינה בהרצליה.

תודה, אתמול אחרי שחמישה מוסכים סירבו שארוקן אצלם שמן (והרגשתי כמו קבצן שמנים :?) , נסעתי למרינה.

חבל שאין עוד מקומות כאלו לריקון.

פורסם

מי שנמצא באיזור חדרה/קיסריה/פרדס חנה/אור עקיבא וכו, ומתקשה למצוא היכן לרוקן את השמן יכול ליצור איתי קשר, יש לי גישה למיכל של 100 ליטר לטובת הדברים האלו.

פורסם (נערך)
לא מבין מה איכפת למוסכים לרוקן אצלם שמן?

חלק התחמקו ואמרו שאין להם מיכל (לא נשמע לי הגיוני), אחד אמר שיש לו אבל הוא לא מסכים כיוון שהפינוי עולה לו כסף.

את ההסבר הזה נידב המוסך, לא שאלתי למה, כמובן שכל סירוב מצידם הוא לגיטימי ב 100% והם לא חייבים לי דבר .

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם (נערך)

צריך לבנות גנרטור מיוחד, הוא יעבוד על שמן משומש של חברי הפורום ויספק חשמל להפעלת שרת עליו יאוחסן הדומיין של קארספורום, מחזור אינטראקטיבי, ככה לא צריך טובות מאף אחד.

ותודה רבה ל ronenfe על חשיפת הצובר בהרצליה, עזרת !

עריכה אחרונה על ידי אשרי
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

המיכל עדיין שם. רוקנתי איזה 10 ליטר עכשיו. ובררתי בינתיים עוד קצת על הנושא. מסתבר שלפי החוק המוסך חייב לקבל ממך שמן משומש.

(ג)

מוכר שמן יאפשר לצרכן שמן המבקש לסלק שמן משומש, לסלקו למיתקן האיסוף שברשותו.

פורסם

אם אני מבין נכון את הכתוב זה רק במידה ורכשת ממנו שמן ולא אם צצת מהאדמה עם כמות כזאת או אחרת של שמן משומש.

אני טועה?

פורסם (נערך)

כן. זה לא הכי ברור. ומה אז לגבי החנויות שמוכרות לנו את השמן?

המידע מפה.

https://he.m.wikisource.org/wiki/תקנות_מניעת_מפגעים_(שמן_משומש)

ופה יש עוד

http://www.sviva.gov.il/subjectsEnv/HazardousMaterials/Permit/Pages/Used-Oil.aspx

דרך אגב. הציבו במרינה גם מיכל לאיסוף מצברים.

עריכה אחרונה על ידי ronenfe
  • חודשיים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...