Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רכשתי רכב מחברת ליסינג ומבלי לשים לב עכשיו אני רואה ברשיון מופיע תחת הגבלות שהרכב משועבד לחברת הליסינג

האם ברשיון החדש השעבוד יתבטל?

כמו כן המוכר לקח לי את תעודת הזהות המקורית וחתמתי לו על יפוי כוח על מנת שיעביר בעלות זה דבר שעושים בדרך כלל?

פורסם

למיטב ידיעתי, אם הרכב באמת היה משועבד, לא ניתן היה להעביר בעלות. יש להסיר את השעבוד טרם העברת הבעלות.

אם אתה עדיין חושש, תמורת כמה עשרות בודדות של שקלים באפשרותך לבדוק באתר של רשם המשכונות האם הרכב משועבד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בדרך כלל עושים את זה הפוך - חברת הליסינג חותמת לך על ייפוי כוח ואתה הולך להעביר בעלות בעצמך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הרכב נרכש מאלבר

האם עוד מישהו רכש רכב מאלבר ויודע שזה התהליך

אני רכשתי רכב מקל אוטו, והתהליך הוא דומה אמרו שהם יסירו את השיעבוד ואז יעבירו בעלות,

ושזה יקח שלושלה שבועות עד חודש .

מנסיון שלי תשב עליהם חזק כי עם לא הם יקחו את הזמן שלהם ולא ימהרו.

• תוכן חדש...