Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב על להתקין בעתיד ברכב מכשיר כזה או אחר לגילוי מצלמות ומכשירים כאלו ואחרים של מהירות, בכל מקרה אשמח לשמוע אילו מכשירים יש לכם, את האמינות שלהם וכל פרט שיוכל לעזור לי בקבלת ההחלטות.

רוב תודות

אסף

אינני מומחה בתחום הרכב, נא לקחת כל מה שנרשם ע"י בערבון מוגבל. אין להתייחס לרשום כעל מידע אמין ומדוייק אלא כעל מידע של חובב רכב בלבד!

פורסם

תעשה חיפוש, הפתרונות הכי טובים הם ולנטיין V1 למכמונות ודבורות, וצ'יטה מבוסס GPS למצלמות.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

יש לי ולנטיין 1 (VALENTINE ONE)

קניתי אותו לפני שבוע, את הגירסא המעודנת ביותר כמובן. עד עכשיו, המכשיר לגמרי משחק אותה.

בכביש בו אני נוסע כל יום יש הרבה מערבים של משטרת התנועה, כמובן עם דבורות. המכשיר הזה עובד כמו שעון, אני מבסוט ממנו בצורה מטורפת! :)

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

מה שלא תעשה, אל תלך על "קוברה". כח המחץ יתפסו אותך כי הוא לא עושה כלום חוץ מלצפצף עליך איפה שאין כלום ואיפה שיש, הוא שותק כמו דג.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הבנתי שעדיף שילוב של ולנטין וציטה. לבחור שמעליי איפה קנית את הולנטיין?

אינני מומחה בתחום הרכב, נא לקחת כל מה שנרשם ע"י בערבון מוגבל. אין להתייחס לרשום כעל מידע אמין ומדוייק אלא כעל מידע של חובב רכב בלבד!

פורסם

אני לא אחשוף הכול אבל כל מה שאני יכול להגיד לך שבכל הרכבים אצלי מותקנים ולנטיין V1 ,פלאש במסגרת של המספר ועוד כמה חמוצים שהשתיקה יפה להם :lol:

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

רק לי זה נשמע מסריח?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

לא מחפש אמצעים לא חוקיים, בכל מקרה תודה על המידע.

פורסם
רק לי זה נשמע מסריח?

מצטער אבל אני לא מבין מה "מסריח" בזה ?

מדובר פה על פעולה חוקית אני לא משבש ולא עושה כלום סך הכל זה אומר לי תזהר...

לענייננו, נכון לרגע אין לי אני מנסה לסגור סכום כסף למשהו אחר אבל אחרי שאני אקנה אותו אני מאמין שאני אקנה לי ולנטיין 1

המשך יום נעים!

פורסם

התקנתי בקרת מהירות אקטיבית בפונטו. אני מפעיל אותה באמצעות טבעת מיוחדת שנמצאת על היד שלי.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

יש לי זוג מנצח לגילוי מיכמונות אישתי והולנטיין 1 .אישתי תגיד לי אתה נורמלי אתה נוסע 100 בכביש של 90 אני מת מצחוק .עם הוולנטין יש בעיה בגלל שהוא לא מזהה את המיכמונות החדשות עקב זה שהם מופעלות עם פסי דריכה .סיוט של כל נהג.יש אפשרות לעדכן תוכנה בארץ?

פורסם
מצטער אבל אני לא מבין מה "מסריח" בזה ?

מדובר פה על פעולה חוקית אני לא משבש ולא עושה כלום סך הכל זה אומר לי תזהר...

לענייננו, נכון לרגע אין לי אני מנסה לסגור סכום כסף למשהו אחר אבל אחרי שאני אקנה אותו אני מאמין שאני אקנה לי ולנטיין 1

התכוונתי לפותח הטופיק, נשמע כמו שוטר שמחפש מידע.

אני מחכה שהראשון יגיד יש לי בליינדר ויורידו אותו מהכביש.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
התקנתי בקרת מהירות אקטיבית בפונטו. אני מפעיל אותה באמצעות טבעת מיוחדת שנמצאת על היד שלי.

מזכיר לי משהו.

poster2.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...