Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מבקש אם אפשרי כמובן המלצה למקום טוב ללכת להתקין קולר לגיר של הלנסר שלי, שנתון 97

162000 ק"מ.

תודה רבה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני יכול להמליץ לך על "סופר גיר" רח' ישראל בק 41, תל אביב אמנם הם מורשים UMI אבל מתמחים בכל סוגי הגירים וכמובן גם התקנת קולרים, השאלה היא למה אתה רוצה להתקין קולר? יש בעיה בגיר? ידוע שהגירים של המיצובישי בעייתים אבל בכל זאת יש משהו מיוחד או שאתה פשוט רוצה להקדים תרופה למכה?

פורסם

תודה על התשובה :)

וכן אני מעוניין להקדים תרופה, אני דאגן בכל הנוגע לדברים כאלה ולא בא לי יום אחד פשוט להתקע עם גיר הרוס, כמו שכן בהשקעה של 500-700 שקל במקום 4000 לגיר משופץ אני חושב שאנחנו יודעים את ההבדל...

אגב, יש לך מושג באיזה רמת מחירים נעה ההתקנה במוסך שהמלצת?

Opel Adam S 2017

פורסם

liav12

כך בחשבון שאם נגרם כבר נזק לגיר (אחרי 160000 ק"מ הסיכוי הוא די גבוה) - התקנת קולר ממש לא תעזור לך.

פורסם

איך אני יכול לדעת אם יש נזק לגיר?

אני פשוט מעוניין להתקין קולר כדי שלא יקרה נזק, כמובן שכל גיר מתישהו מת, וברור לי שקולר לא יבצע פלאים אבל לשמור על הגיר לפחות לעוד זמן.

Opel Adam S 2017

פורסם

את האמת בסופר לנסר של אמא שלי (93) בזמנו הייתה בעיה במחשב החליפו מחשב גיר וגם התקינו קולר ב 160,000 ק"מ וזה מאוד עזר, אמנם עכשיו הגיר כבר לא משהו אבל 245,000 ק"מ... הגיר של הסופר לנסר בד"כ לא מגיע לק"מ כזה.

• תוכן חדש...