Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורמולה 1 בבודפשט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמע, כדאי לך לשמור את התמונה הזאת למזכרת:

attachment.php?attachmentid=250834&d=1312192395

כי אחרי מספר הקפות אותו ניק היידפלד שבתמונה עם הרנו שלו עלה באש וכמעט נשרף :twisted:

זה היה קרוב אליך בכלל?

כן אני יודע , אם תראה את התמונה האחרונה ששמתי בתחילת השרשור רואים את הצילום של המסך עם האוטו הבוער .

הוא נכנס לפיט סטופ עבר טיפול ויצא עם עשן לבן שיוצא לו מהרכב וישר לאחר מכן הרכב נשרף .

ראינו את זה מהטריבונה .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
אני אשאל שאלה וחשוב לי שלא תראו כביקורת או משהו בסגנון !

איך אתם יכולים לראות מרוצי פורמולה 1 מלאים ?

אני יכול לראות קטעים מיוחדים של כמה דקות ביוטוב שיש שם משהו לראות, אבל כל עוד זה בטלוויזיה, איך אפשר להסתכל כל כך על מכוניות נוסעות ופה ושם גם עוקפים ? כן אני מודע שזה מורכב ויש שם הרבה אסטרטגיות, למשל שהצמיגים שלך גמורים ויש מאחוריך מישהו ואתה רוצה לחסום אותו לפחות בעוד הקפה עד שתחליף כי הוא יריב חשוב, שמישהו כזה רוצה לעקוף ומחפש כל הזמן "פירצה" וכו', אבל באמת איך אפשר שלא להשתעמם ממירוץ בודד אפילו :evil:

אני בכלל לא רואה משחקי ספורט אז אם תאמרו לי שזה כמו שאנשים מסתכלים לכדורסל זה לא יסביר בשבילי

מקווה שתענו באמת איך אתם מוצאים עיניין ולא תקחו כביקורת :-P

אני מאוד אוהב רכבים וכל מה שקשור בכלל . לא מבין כלום בפורמולה ולא רואה את זה בבית את כל 70 העקפות .

אבל עדיין זאת היתה חוויה יוצאת דופן . למה ? אני נגנב מהרכבים , מהנהגים , המהירות שאגות המנועים ,עבודת הקבוצות ,

וכמובן שזאת חוויה ואירוע מוטורי בין הטובים שאפשר לבקר בו .

כל אחד והסיבות שלו . אם אתה לא אוהב אתה לא חייב. אבל אם היית שם על המסלול אני חושב שהיית מרותק ולא היית רוצה שזה ייגמר .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
אני מאוד אוהב רכבים וכל מה שקשור בכלל . לא מבין כלום בפורמולה ולא רואה את זה בבית את כל 70 העקפות .

אבל עדיין זאת היתה חוויה יוצאת דופן . למה ? אני נגנב מהרכבים , מהנהגים , המהירות שאגות המנועים ,עבודת הקבוצות ,

וכמובן שזאת חוויה ואירוע מוטורי בין הטובים שאפשר לבקר בו .

כל אחד והסיבות שלו . אם אתה לא אוהב אתה לא חייב. אבל אם היית שם על המסלול אני חושב שהיית מרותק ולא היית רוצה שזה ייגמר .

במציאות גם אני הייתי מאושר לראות כמה משחקים כמוך (עם אטמים כמובן לפי מה שאני רואה כאן)

וכמובן שהייתי גם האדם השמח בעולם לנהוג על כזאת (למרות שאחרי שראיתי בטופ גיר את הפרק שהם מסבירים שאתה צריך לנהוג יותר מהר ממה שאתה רוצה כדי שיהיה מספיק אחיזה ולא תתרסק זה כבר מפחיד יותר :-P )

אבל אני באמת מתעניין לדעת מה מרתק אנשים לזה בטלוויזיה כשאין ריגוש מהצליל/מהירות/דוד שלך משתתף במירוץ :lol:

פורסם

ל dreamT זר לא יבין זאת. ועכשיו ברצינות כי ניכר ששאלת ברצינות אז אשתדל לענות לך בהתאם:

ככל שאתה מעמיק בעניין, העניין הופך ליותר מעניין. ההבנה של החוקים, הכרת הרכבים והיכולות, שמות, קבוצות, היסטוריה, הגבלות, אישורים, מריבות, יריבויות... כל המכלול הנהדר הזה הופך את העניין למעניין. אך שוב לזה צריך את הניצוץ הראשוני.

זה כמו שאשאל אדם מאמין - ראבק עם כל מה שקרה-קורה ויקרה עם המציאות המשתנה, מדע, פילוסופיה, רוע אנושי... איך אתה עוד מאמין שיש אלוהים? לרוב הוא יענה לי (מבלי להכנס לויכוח) כי ככה זה ובזה יסתיימו כל נסיונות ההסבר שלי.

זה אותו הדבר: אי אפשר לשכנע אם אין את הניצוץ הראשוני- הקצה חוט שימשוך אותך פנימה. למצוא את מה שמלהיב אותך ומסקרן אותך ולהשאב לתוך זה ואז לגלות עולם ומלואו.

דוגמא אחרת להבדיל מהקודמת, זה כמו טעם נרכש של בירה או וויסקי: עם הזמן, הטעימות, הידע, ההבנה, מגיע האהבה למשקאות האלה או שלא.

וד"א אם אתה לא חובב ספורט בכלל או כמעט ולא, אז הסיכוי שלך להבין ולהתאהב נמוך יותר כי הניצוץ הזה הוא קודם כל העניין בתחרות.

כמובן שיש על כל זה תיאוריות ארוכות ומורכבות אתה מוזמן לקרוא כמה מאמרים על תורת המשחקים או את הספר העוסק בכך של חיים שפירא, כמו גם תיאוריות סוציולוגיות ופסיכולוגיות על הצורך של האדם בתחרות ובהזדהות עם קבוצה וכדומה. זה נשמע עמוק, אך זה מה שעומד בבסיס האהבה לספורט המוני ובכלל ואז לפי תחומי עניין נבחרים הענפים השונים כאשר יש כאלו נפוצים יותר ויש כאלו שפחות.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
ככל שאתה מעמיק בעניין, העניין הופך ליותר מעניין. ההבנה של החוקים, הכרת הרכבים והיכולות, שמות, קבוצות, היסטוריה, הגבלות, אישורים, מריבות, יריבויות... כל המכלול הנהדר הזה הופך את העניין למעניין.

מסכים.

עם זאת, אני גם מבין למה הבחור מתכוון.

המירוצים של היום משעממים ביותר בהשוואה לאלו שלפני שני עשורים ויותר.

DreamT, תריץ ב-Youtube שמות כמו:

Ayrton Senna

Gilles Villeneuve

Alain Prost

Nigel Mansell

Niki Lauda

Gerhard Berger

Keke Rosberg

James Hunt

Emerson Fittipaldi

Nelson Piquet

בשביל לקבל טעימה ממירוצי F1 אמיתיים.

פורסם

מאז הפרישה של שומי ב2006 זה כבר לא אותה פורמולה 1, המירוצים נהיו משמימים מאוד, חוץ מאלונסו כל שאר הנהגים שנותרו חסרי כל אופי ו"ביצים" בשונה מהדור של שומי.

שיא השפל היתה עונת האליפות של רוס בראון, אממ סליחה של באטן. :roll:

כל העזרים האלקטרונים החדשים שהוכניסו רק הרסו את הענף, כולל אז ההחלטה להוריד מV10 לV8.

DreamT, אם אתה רוצה להבין את המהות של F1, צפה בסרט החדש "SENNA" - סרט דוקומנטרי עוצר נשימה על הגדול מכולם.

אגב, ערוץ הספורט - לא נשכח ולא נסלח על זליגת התכנים! :evil:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

רק מלשמוע את השם מיכאל שומאכר, אני מתמלא הערצה.

משנת 1998 ועד היום אני צופה כמעט בכל מירוץ, זה נכון שהיום אין כמעט כבר יריבויות מרות כמו שומאכר-האקינן,

או פרוסט-סנה (שלצערי לא זכיתי לראות אבל שמעתי רבות), אבל מספיק לראות את התרבות המוטורית הזו בטלוויזיה בשביל לחייך ולו לכמה שעות.

יש סיבה שאנשים ובעיקר גברים אוהבים ספורט - זה תחליף בריא למלחמה, ובד"כ אין נפגעים.

בגלל שהראש שלנו של בני האדם כולם בנוי בצורה טבעית להוכיח לכולם שאתה הטוב מכולם, זה מעניין לראות ולנתח באיזו טקטיקה משתמשים הנהגים בשביל לנצח. וכמובן לא לשכוח את המכוניות שפשוט מצטלמות נפלא והן בעצמן אומנות בפני עצמה.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

• תוכן חדש...