Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם..

יש לי סיאט איביזה 2002 אוטומט 1600 מנוע AEH..

יש לי בעיה בסחיבה של הרכב כשאני לוחץ על הגז אז לוקח לו קצת זמן להתחעל להאיץ ממש הרגשה כאילו הרכב עמוס בהרבה משקל

לפעמים קורה שהרכב מגיב כמו שצריך ומאיץ טוב...

בבדיקת מחשב אחרונה שביצעתי אמרו לי שהממיר קצת סתום וזאת יכולה להיות הבעיה של הסחיבה ודרך אגב לפני זה הוחלף חיישן מד אוויר

והמוסכניק אמר שבגלל שהייתה תערובת עשירה זה יכול לגרום לסליבה חלשה.

לגבי התערובת העשירה שהייתה עקב מד אוויר תקול אני יבצע אינפוזיה..

אבל צה לגבי הממיר שקצת סתום?

האם אפשרי להוריד אותו לגמרי?

אם כן איך אני יכול לעשות את זה ואיפה הוא בכלל יושב? יש שם שתי דודים אחד גדול ועוד אחד קטן שעטוף במשהו שנראה כמו חוטי ברזל..

והאם אחרי הורדת הממיר הצריכת דלק תרד? כי הרכב שותה דלק בצורה מטורפת מיכל של 45 ליטר נגמר תוך 300 קילומטר...

• ספונסר פורום
פורסם

זה לא שכיח שהממיר נסתם ברכב הזה ,כדאי לבצע בדיקה יסודית לפני הפרוק שלו .

בכל מקרה אם את תסיר אותו אתה לא תצליח לעבור בדיקת גזים במבחן הרישוי השנתי .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אני שמעתי על רכבים שעוברים בלי ממיר

אתה אומר שהרכב הספציפי הזה לא יצליח לעבור בלי ממיר ? כי אם אתה מדבר בכללי זה לא נכון

פורסם

בקשר לטסט זה הדבר האחרון שאני חושב עליו...

השאלה שלי האם בכלל אפשר לפרק אותו...? כי קראתי פה שיש רכבים שאם מפרקים את הממיר אז הרכב פשוט לא יניע כי יש איזשהו חיישן אוויר שיקבל נתונים שגועים..

אם כן אז איך אפשר לעשות את זה?

• ספונסר פורום
פורסם

אתה יכול לפרק אותו וזה לא ישפיע לרעה על פעולת המנוע

הדבר היחיד שיהיה בעיה מבחינתך היא העליה ברמת זיהום האויר

שהרכב פולט ,הרמה תהיה כזאת שלא תוכל לעבור טסט באופן חוקי .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

צריך להפנים היטב שניידות הבטיחות בדרכים של משרד התחבורה ביחד עם שוטר כשהן עןצרות רכב לבדיקה זה בדיקה כמו רישוי שנתי (טסט) שכוללת גם בדיקת 4 גזים ואז ברכב ללא ממיר קטליטי זיהום האויר יהיה גבוה.

במקרה כזה הרכב יורד מהכביש, נהגו יקבל דו"ח וצריך יהיה לבצע נוהל של החזרה לכביש של הרכב שכולל גם ביצוע בדיקת "טסט".

לכן זאת טעות לחשוב שפעם בשנה ניתן "להסתדר" עם בדיקת הרישוי השנתי בלבד וזה הכל.

בנוסף לזה, אם כולם יזהמו את האויר והסביבה יגרם רק נזק מואץ לכולנו.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...