Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם חשבתי לעצמי, לא מצאתי בשום מקום מה הסיבה שגרמה לו לבצע את הטבח הזה.

הוא טוען משהו? או שזה סתם כי הוא פסיכי.

ד"א - כל הילדים האלו במחנה נראים קצת שחומים לנורווגים. כולם מוסלמים??

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

WONKA - תודה.

ברור שכל מי שחושב לעשות דבר כזה אינו שפוי בדעתו.

אפילו כתוב שהוא אהב לראות דקסטר (איזה שטויות לפעמים הכתבים האלו רושמים :roll:)

פורסם

כבר מזמן טענתי שהנימוס האירופאי הוא כסות דקה ונוצצת שמתחתיה ישנם לאומנים לא קטנים שרואים איך גונבים להם את המדינה.

ההוכחה לכך הייתה בחוק המסגדים בשוויץ, חוק שעבר ברוב גדול במשאל עם. המעניין בסיפור שהסקרים המוקדמים דווקא ניבאו תוצאה הפוכה לגמרי.

ההסבר לתופעה שכל עוד הנשאלים בסקרים ענו על השאלה באופן לא אנונימי - הם ענו כמצופה מהם בסובלנות רבה כלפי המוסלמים. במשאל העם האנונימי כבר לא היה צורך להסתתר והדעות האמיתיות באו לידי ביטוי.

אירופה יושבת על חבית חומר נפץ מבעבעת, הילידים רואים איך מהגרים גונבים מהם את המדינה ומנסים לכפות עליהם מינהגים חדשים ו"אטרקטיביים" (רעלות למשל).

הם מבינים שהם "בזמן פציעות" ואוטוטו הם יהפכו למיעוט נרדף במדינות שלהם.

התופעה של פחד - גם של המשטרה - להכנס לריכוזי מהגרים, כבר קיימת בחלקים גדלים והולכים של ערים מרכזיות באירופה.

אם מישהו חושב שבתנאים האלה לא יהיה מי שיקום ויעשה מעשה - הוא טועה ובגדול. הפיצוץ הוא שאלה של זמן ואנו רואים איך הימין הקימוני הולך ומתחזק.

לדעתי - האירוע הזה הוא רק סנונית ראשונה למיקרים נוספים שיבואו בעקבותיו.

פורסם

איזה קטע, גם אני אוהב לצפות בדקסטר ובדם אמיתי. אולי גם אני רוצח סדרתי? (במילים אחרות - יכלו למצוא כותרת יותר מטומטמת בויינט?)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

SרוניS, אתה עוד מילא.

אני אוהב משחקי מחשב אלימים! :shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ואני אוהב להתמסטל ולראות את ידידי העץ המאושרים.

וואלה, כמה שזה נשמע רע אבל דברים כאלו משרתים אותנו יופי כישראלים, שהעולם הנאיבי ידע עם איזו מציאות אנחנו מתמודדים.

צריך להלחם בטרור, לא לשבת ולהטיף מוסר למדינה שמתמודדת עם טרור על בסיס יומיומי.

ודקסטר, דקסטר הוא מלך!

haters will hate

פורסם

כדי להיות השיאן העולמי לפיגועי ירי, מה זאת אומרת?

נגמר לו המנוי ב COD

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
ואני אוהב להתמסטל ולראות את ידידי העץ המאושרים.

וואלה, כמה שזה נשמע רע אבל דברים כאלו משרתים אותנו יופי כישראלים, שהעולם הנאיבי ידע עם איזו מציאות אנחנו מתמודדים.

צריך להלחם בטרור, לא לשבת ולהטיף מוסר למדינה שמתמודדת עם טרור על בסיס יומיומי.

ודקסטר, דקסטר הוא מלך!

משרתים אותנו יופי ?!

את כל החרא הם זורקים עלינו ככה או ככה.

וכשמדינת ישראל נאלצת להתגונן נגד אוניית מחבלים - אנחנו צריכים להתנצל.

alfa 156 2.5.

פורסם
משרתים אותנו יופי ?!

את כל החרא הם זורקים עלינו ככה או ככה.

וכשמדינת ישראל נאלצת להתגונן נגד אוניית מחבלים - אנחנו צריכים להתנצל.

אנחנו צריכים לנהל מדיניות חוץ ומדיניות הסברה תקיפה וחזקה בהרבה. כשזה יקרה, לא נצטרך להתנצל. עד אז כנראה שכן.

פורסם

בדיוק, אני לדוגמא לוביסט קטן וחסר משמעות.

אני חי בגולה ואני פוגש הרבה אנשים שאומרים לי - מה שקורה בעזה זה לא בסדר. אני משנה את דעתם תוך רבע שעה על ידי הסברה נכונה, זה מזכיר לי איך ישיבה בשולחן עם 2 בחורים מכווית ובחור מלבנון ועוד כמה מקומיים הפכה להיות פרו ישראלית על ידי כולם.

מספיק להסביר שאנחנו מעולם לא פתחנו במלחמה ואיך תמיד אנחנו צריכים להגן על זכותנו הבסיסית לחיות בשלום + סרטון או 2 מיו טיוב. ישראל בוחרת על ידי הסברה לקויה להתפס כ"בריון".

haters will hate

פורסם
בדיוק, אני לדוגמא לוביסט קטן וחסר משמעות.

אני חי בגולה ואני פוגש הרבה אנשים שאומרים לי - מה שקורה בעזה זה לא בסדר. אני משנה את דעתם תוך רבע שעה על ידי הסברה נכונה, זה מזכיר לי איך ישיבה בשולחן עם 2 בחורים מכווית ובחור מלבנון ועוד כמה מקומיים הפכה להיות פרו ישראלית על ידי כולם.

מספיק להסביר שאנחנו מעולם לא פתחנו במלחמה ואיך תמיד אנחנו צריכים להגן על זכותנו הבסיסית לחיות בשלום + סרטון או 2 מיו טיוב. ישראל בוחרת על ידי הסברה לקויה להתפס כ"בריון".

להסברה נכונה צריך תקציבים. כאן כסף מדבר. זה הכל. בפרשת המשט עם כל הרעש, בסוף קרוב לוודאי הדוח שאמור להתפרסם ע"י הועדה שמינה האו"ם, יגבה את ישראל ברוב הנקודות. לכן, אם היינו מבצעים את מה שבצענו במשט ובמטס הנוכחי גם במשט הקודם. הרבה אי נעימויות היו נמנעות. כנ"ל לגבי צעדת הנכבה והנכסה. למדנו רק מפעם שנייה. בינתיים כשכר לימוד חיילינו נפצעים במקרה הטוב, ונגרם לישראל נזק בעולם עקב כך שמציגים אותנו כבריונים ואכזריים וכ"ו.

• תוכן חדש...