Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתייבשים להם הצמיגים בסניק. מישלין אנרג'י, מסיעים אותנו יפה בדרכים ובשבילים, כבר כ-4 שנים.

גם עומק החריצים יורד למידה שלא מוצאת חן בעיני. אז לפני חודש הטסט עבר בלי שום בעיה, אבל היובש ניכר.

מה ביומיות?

ראיתי כמה סוגים אפשריים. המחירים די דומים. קוד מהירות T יספיק. אם כבר עומס - הוא צפוי בסיבובים.

מבקש חוות דעת והמלצות.

מישלין אנרג'י

קלבר HP2 או HP3 Dynaxer .

פירלי TL P3000

דנלופ EC201 או Sp200

זכור לי שירשור מלפני כמה ימים (שאני לא מצליח למצוא) בו הומלצו ברדג'סטון B250.

את הקטע הצרכני של איפה לקנות (אזור המרכז) עוד אבדק, אולי גם בנסיעה הקרובה לאילת. המלצות תמיד רצויות, אם כי כבר יש שירשור יעודי לצמיגיות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אם אין הבדל במחיר-מישלן.

אם יש - אני מרוצה מצמיגי קלבר Dynaxer שמותקנים ב-C3 שלי כשלוש שנים (החליפו את המישלן המקורי).

אין לי נסיון עם הצמיגים האחרים.

• תוכן חדש...