Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד לקרסו.

ומיצידי ששוק המשומשות יקרוס!

אני אמשיך לא להיות פרייאר ולשלם את המחירים המופקעים של היבואנים.

שהפרייאר שקרע את הניילון ישלם את המחיר :lol:

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון שמי שקנה "עכשיו" או בשנה שנתיים האחרונות דגמים בקטגוריה מקבילה כבייכול הפסיד , אבל המצב הזה יגיע לאיזון תוך כמה שנים, כמו שהורגלנו עד לפני שנה שנתיים שרכבים כאלה עןלים בסביבות 80-90K שקל, כך הם יגיעו בסופו של דבר לאזור ה70 ואף פחות מכך,וזה יהיה המחירון והמחירון יהיה "נכון" , לעומת היום שיש בעלי רכבים עם שנה על הכביש שמבקשים מחיר של רכב חדש.

כשמכרו כאן בארץ לפני שנה שנתיים רק סוזוקי ויונדאי זה היה נראה כמו נישה, היום כשיש כבר כמעט 10 דגמים של רכבים זולים וחדשים זה יחלחל לכל החברות וזה מה שטוב,גם אם חברה אחת לא הסכימה למכור במחירים של 70K היום כבר אין לה ברירה.

והיא חייבת להציע רכב זול.

ואני בכלל בדעה שזה ישפיע מהר מאד גם על רכבים מקטגוריית "סופר מיני" ,אין סיבה שרכב שהוא ממש טיפה יותר גדול וקצת יותר מאובזר(אם בכלל) יימכר באזור ה100K ואולי יותר (ספלאש/מאזדה2/I20/סיריון ועוד)

אביב8)

פורסם
כל הכבוד לקרסו.

ומיצידי ששוק המשומשות יקרוס!

אני אמשיך לא להיות פרייאר ולשלם את המחירים המופקעים של היבואנים.

שהפרייאר שקרע את הניילון ישלם את המחיר :lol:

במה בדיוק אדם שקונה רכב חדש פרייר? היה לך פעם חדש?

זה לא רק האחריות,זה ההרגשה שלא נהג אף אחד מלפניך,שאין שום קומבינות,שהכול מטופל כמו שצריך,הכול שלם ובמקום.

אם לך אין כסף לרכב חדש,אל תתרץ את זה שלמי שכן יש,ורוצה אוטו חדש הוא פרייאר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

באמת העניינים מתחילים להתחמם בשוק המיני. מעניין אם זו תהיה מגמה גורפת, שכן יתחילו להוריד מחירים לכלל הרכבים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לדעתי עדיפה על הקליאו מחכה למבחן שלה .

לגבי העיצוב לא מסעיר אבל גם לא מכוער .

יוסי

אהבתי שבאותו המשפט אתה כותב שהיא עדיפה לדעתך ושאתה מחכה למבחן שלה. קלאסי.

אבל מצטער, לא, היא ממש לא עדיפה על הקליאו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לקחת פטיש אויר ופשוט לרסק לאוטו המכוער הזה את הצורה, שאני רואה ניסאן מיקרה על הכביש יש לי חשק עז פשוט ללחוץ את הגז עד הסוף ולנגח את הרכב הזה לקיר, ואז אני נזכר שיושבים אנשים בפנים שלא אשמים בחוסר הטעם או בסטלה שתקפה את המעצב של רכבי ניסאן וסך הכל רצו רכב חסכוני.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=373367

כתבתי לפני מספר חודשים

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
אני לא מסוגל להשתחרר מדעתי שאם אתה צריך רכב שטח כדי להרגיש גבר, אתה הוא המסכן.

ֿאני צריך רכב שטח כדי לטייל, ועוד אין לי כזה. מי שקונה רכב שטח כדי להרגיש גבר הוא אכן מסכן.

אבל - המיקרה, בדיוק כמו החיפושית החדשה, הן מכוניות שלא צריך להיות שוביניסט (ואני הכי רחוק שאפשר להיות מזה) כדי להבין שעוצבו ע"מ לקרוץ למין הנשי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
במה בדיוק אדם שקונה רכב חדש פרייר? היה לך פעם חדש?

זה לא רק האחריות,זה ההרגשה שלא נהג אף אחד מלפניך,שאין שום קומבינות,שהכול מטופל כמו שצריך,הכול שלם ובמקום.

אם לך אין כסף לרכב חדש,אל תתרץ את זה שלמי שכן יש,ורוצה אוטו חדש הוא פרייאר.

איימן!!

מסכימה לחלוטין!

גם אני לפני שקניתי אוטו חדש, חשבתי כמו חזי. אחרי שקניתי אוטו חדש, אין סיכוי שאקנה ישן.

אין כמו הריח של החדש, שאף אחד לפניך לא ישב באוטו, הוא נקי, מטופל חדש .. ושמי שמקנא, שימשיך לקנא!

פורסם
ֿאני צריך רכב שטח כדי לטייל, ועוד אין לי כזה. מי שקונה רכב שטח כדי להרגיש גבר הוא אכן מסכן.

אבל - המיקרה, בדיוק כמו החיפושית החדשה, הן מכוניות שלא צריך להיות שוביניסט (ואני הכי רחוק שאפשר להיות מזה) כדי להבין שעוצבו ע"מ לקרוץ למין הנשי.

זה אמנם נושא לדיון בשרשור אחר, אבל יש גברים שזקוקים לכלי תחבורה אמין, חסכוני ומתאים לחניות צפופות בערים כמו ת"א. לזה נועדה המיקרה.

emotion of motion

פורסם

חלק מהאבזור *שכנראה* לא יהיה בדגם הבסיסי:

- הגה לא מתכוונן לעומק.

- כסא נהג לא מתכוונן לגובה.

- אין שקע 12V.

- כסאות אחוריים לא מתקפלים.

- אין מיזוג אוויר (?! :shock: )

לפחות זה מה שנאמר בביקורת הזאת:

OEpZCWKVN8M דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ועדיין ב2011 רכב מודרני ללא מזגן?:shock:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עדיין נפוץ באירופה/בריטניה ושות', שלדגם הבסיסי (ושם זה ב-א-מ-ת בסיסי) אין מזגן.

בארץ אין דבר כזה, לפי חוק, כך שזה לא רלוונטי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
זה אמנם נושא לדיון בשרשור אחר, אבל יש גברים שזקוקים לכלי תחבורה אמין, חסכוני ומתאים לחניות צפופות בערים כמו ת"א. לזה נועדה המיקרה.

כמובן, ובשבילם יש שלל די מכובד עד 70K ש"ח.

חוץ מזה, וקצת און טופיק, המיקרה היא אחת המכוניות הגרועות בהן נהגתי בשנה האחרונה. בנוסף היא לא חסכונית בצורה קיצונית, משהו באיזור 16 ק"מ לליטר. יש הרבה אופציות טובות יותר ברמת המחיר שלה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...