Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו ספורט 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קורא את התרד המדהים הזה ולא מבין.

מה הלחץ ????

החשש שעוד 172 תלך לפח ???

הרגשתי האישית הוא לא הולך לקנות לא 171 לא 172 ולא 173.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני קורא את התרד המדהים הזה ולא מבין.

מה הלחץ ????

החשש שעוד 172 תלך לפח ???

הרגשתי האישית הוא לא הולך לקנות לא 171 לא 172 ולא 173.

נכון , אני הולך לקנות את ה182.

פורסם

כתבתי שבן אדם כזה הוא פתטי!

הולך לקנות משהו שהוא לא ראה, ולא נהג בו.

נו באמת!

ואתם עוד מתדלקים אותו... :mad:

ולנושא אחר: גם לי יש קליאו ספורט, אני לא נהג משובח, ובכ"ז לא ננשכתי על ידה, לא הרגשתי איזה שהוא לחץ (גם לא בנס הרים, באמצע חורף) ואני לא מקבל את הדעות על זה שהיא מסוכנת, לא צפוייה וכדו'.

מה שכן, לא מוכר אותה גם ב 80K. היא במצב חדש לחלוטין. :D

מי שראה במפגשים יודע.

:D

עריכה: הקליאו של אלי היא היחידה שראיתי במצב יותר טוב משלי, אבל!

אלי: הסרתי את המדבקות לחלוטין! :D

רון

פורסם
ולנושא אחר: גם לי יש קליאו ספורט, אני לא נהג משובח, ובכ"ז לא ננשכתי על ידה, לא הרגשתי איזה שהוא לחץ (גם לא בנס הרים, באמצע חורף) ואני לא מקבל את הדעות על זה שהיא מסוכנת, לא צפוייה וכדו'.

אני לא יודע איך אתה נוהג, ואל תעלב, אבל יש לי הרגשה שאתה לא ממש מנצל את היכולות שלה אם אתה אומר את זה.

אני מבטיח לך שקליאו ספורט, לפחות ב-MK1 (ו-falou באמת לא מגזים כשהוא אומר שיש הבדל גדול בין ה-MK1 ל-MK2 מהבחינה הזאת) היא בהחלט לא מכונית קלה לנהיגה מהירה. הנטייה הטבעית שלה תחת עומס היא היגוי יתר וזה אף פעם לא קל לשליטה על המגבלות במהירות גבוהה. (שים לב שאני לא מתכוון שהיא מכוילת להיגוי יתר - אלא שתחת עומס רב היא נוטה "להעניש" לפעמים).

אם לא הגעת למצב שבו הצטרכת להתאמץ ממש בשביל לשמור על האוטו בכיוון הנכון, אז אתה פשוט לא נוהג בו חזק. ויספיק לך קורס נהיגה שבו המדריך ידגים לך את היכולות של האוטו בשביל להבין את זה. רק אל תנסה לעשות את מה שהוא עושה, כי אז היא בהחלט "תעקוץ" אותך...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבעיה ב-קליאו ס. היא שהיא(המכונית) לא נותנת אותות מיוחדים לפני שאתה מאבד שליטה, כמו ברכבים ספורטיביים פחות קיצוניים.

ככה הבנתי.

172

פורסם
הבעיה ב-קליאו ס. היא שהיא(השלדה) לא נותנת אותות מיוחדים לפני שאתה מאבד שליטה, כמו ברכבים ספורטיביים פחות קיצוניים.

ככה הבנתי.

לא נכון. הרכב דווקא מתקשר היטב, אם הנהג יודע לקלוט רמזים :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
הבעיה ב-קליאו ס. היא שהיא(השלדה) לא נותנת אותות מיוחדים לפני שאתה מאבד שליטה, כמו ברכבים ספורטיביים פחות קיצוניים.

ככה הבנתי.

לא נכון. הרכב דווקא מתקשר היטב, אם הנהג יודע לקלוט רמזים :wink:

בוא נגיד שבקליאו ספורט מונמכת, צריך להיות סופר-נהג(שומי,ראלפי,קימי,סולבי,לואבי,פאניצי,סאינזי,מונטי.. :p ) כדי לקלוט את הרמזים הללו.

בזה אני בטוח. כך בעל ק.ספורט לחש לי בחרישיות.

172

פורסם

אני לא יודע איך אתה נוהג, ואל תעלב, אבל יש לי הרגשה שאתה לא ממש מנצל את היכולות שלה אם אתה אומר את זה.

אני מבטיח לך שקליאו ספורט, לפחות ב-MK1 (ו-falou באמת לא מגזים כשהוא אומר שיש הבדל גדול בין ה-MK1 ל-MK2 מהבחינה הזאת) היא בהחלט לא מכונית קלה לנהיגה מהירה. הנטייה הטבעית שלה תחת עומס היא היגוי יתר וזה אף פעם לא קל לשליטה על המגבלות במהירות גבוהה. (שים לב שאני לא מתכוון שהיא מכוילת להיגוי יתר - אלא שתחת עומס רב היא נוטה "להעניש" לפעמים).

אם לא הגעת למצב שבו הצטרכת להתאמץ ממש בשביל לשמור על האוטו בכיוון הנכון, אז אתה פשוט לא נוהג בו חזק. ויספיק לך קורס נהיגה שבו המדריך ידגים לך את היכולות של האוטו בשביל להבין את זה. רק אל תנסה לעשות את מה שהוא עושה, כי אז היא בהחלט "תעקוץ" אותך...

רוני

רוני מעריך נכון את ההבדלים בין MK1 ל- MK2 זו דרך אגב הסיבה המרכזית לעובדה שה- 172 עברה עידון בכיול ובתגובות.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
בוא נגיד שבקליאו ספורט מונמכת, צריך להיות סופר-נהג(שומי,ראלפי,קימי,סולבי,לואבי,פאניצי,סאינזי,מונטי.. :p ) כדי לקלוט את הרמזים הללו.

בזה אני בטוח. כך בעל ק.ספורט לחש לי בחרישיות.

אם ככה אני יכול לאמר שההנמכה היא טעות.

בהחלט יכול להיות שמכונית מונמכת הופכת להיות קיצונית מדי עד נטייה לאבד אחיזה במפתיע. זה אופייני למכוניות מסלול וממש, אבל ממש, לא כדאי במכונית כביש שנועדה לנהיגה בכבישים ציבוריים.

עם התנהגות כזו אתה מקבל מכונית שנוהגים אותה על תתיגוי בלבד (שוב, כמו במסלול).

דיכאון.

אני החלפתי כמה דוא"לים בזמנו עם בחור הולנדי חביב שהנמיך את ה-172 שלו. הוא טען שדיוק ההיגוי השתפר (מבורך) אבל הזנב לא יוצא יותר לטייל (מקולל).

אם תשאל אותי באופן אישי לא הייתי הולך עם זה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רוני

עשיתי קורס, והוא אולי שינה את אופי הנהיגה שלי, אבל הוא לא שינה את

ה"קושי" או ה"קלות" של ניהוג הרכב... לא מרגיש כל הבדל מבחינה זו.

רון

פורסם
כתבתי שבן אדם כזה הוא פתטי!

הולך לקנות משהו שהוא לא ראה, ולא נהג בו.

נו באמת!

ואתם עוד מתדלקים אותו... :mad:

מה שכן, לא מוכר אותה גם ב 80K. היא במצב חדש לחלוטין. :D

מי שראה במפגשים יודע.

:D

עריכה: הקליאו של אלי היא היחידה שראיתי במצב יותר טוב משלי, אבל!

אלי: הסרתי את המדבקות לחלוטין! :D

בוא נראה אותך מוריד את הכיתוב "RENAULT SPORT" מהמושבים :wink: ,חוץ מזה כמו כולם גם אני רוצה להרגיש "ליסינג" אז אני מדמיין שהמדבקה של "CLIO B" היא בעצם לוגו של חברת סטארט-אפ.

פורסם

אתה יודע, קורס לא משפר לך מיידית את יכולת הנהיגה... הוא רק נותן לך כלים. זה תלוי בך אם תפנים אותם ותשתפר. אבל אני מבטיח לך שלאורך הזמן עם המכונית הזאת הנהיגה שלך תשתפר פלאים, עד כדי כך שכשתעבור למכונית אחרת, פחות "מתנהגת", פתאום היא תידמה לך נרפית, לא אוחזת, מבאסת...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אתה יודע, קורס לא משפר לך מיידית את יכולת הנהיגה... הוא רק נותן לך כלים. זה תלוי בך אם תפנים אותם ותשתפר. אבל אני מבטיח לך שלאורך הזמן עם המכונית הזאת הנהיגה שלך תשתפר פלאים, עד כדי כך שכשתעבור למכונית אחרת, פחות "מתנהגת", פתאום היא תידמה לך נרפית, לא אוחזת, מבאסת...

רוני

בהחלט.

הוולבו על כל סוסיה לא מצליחה להוציא ממני חצי מהחיוך (המטומטם :twisted:) שהקליאו מוציאה ממני.

תורידו 100~כ"ס מהוולבו ובכלל אני מוכר אותה לאלטיזכן. :wink:

Finger's gonna kill me.

פורסם

הקליאו היא הרכב הכי מהנה שנהגתי בו! ללא ספק!

וכל לחיצונת על הגז מוציאה חיוכים של ילד מפגר (עם חטף פתח: מאפאגר...).

ברור שאני עושה ברכב דברים שפחדתי לעשות לפני חצי שנה!

זה עניין של לימוד, ניסוי וטעיה.

לגבי המדבקות: ברוך שפטרנו. לגבי הRENAULT SPORT: המושבים פשוט נראים מדהימים. וכמובן גם מרגישים נהדר!

בחדשה עשו את זה בלבן יותר צנוע, אם אינני טועה.

:D ומה זה ה"טאסות" סטייל הזה?!

my_c_sport0021.JPG

my_c_sport0019.JPG

רון

• תוכן חדש...