Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בימים האחרונים עשיתי עסקה עם אאודי ורכשתי AUDI S3 ורציתי לשאול אתכם מביני העניין וה"פריקים של המכוניות" האם העסקה משתלמת לפי דעתכם.

תחילה הוצע לי להביא אאודי A1 כטרייד אין ל S3 ואני הסכמתי. מחיר הטרייד המוצע על ב A1 היה 130,000 ש"ח, כלומר תוספת של בסביבות 180,000 ש"ח בעבור רכישת ה S3. לאחר מכן חזרו אליי מהטרייד אין וביקשו להוריד את שווי הרכב ל 100,000, כלומר הוספה של 210,000 ש"ח בעבור S3 במקום 180,000 שח בעסקת המקור.

לאחר מכן, הוצע לי לרכוש אותה ב-290,000 ש"ח ואת ה אוודי A1 אני מוכר בשוק הפתוח בין 140,000 ל 145,000 ש"ח.

יש האומרים שהעסקה שעשיתי עם אאודי לא נתנה לי כלום מהבחינה הזו שהם הקטינו את גודל העסקה בזכותי בצורה שלא גרמה להם באמת לפתוח את הכיס ולצמצם את הפער, שכן אני מוכר את הרכב ב 140,000(במקום להביא את הרכב ב110 לטרייד אין) כך שאני אחראי על הפיחות של שווי העסקה מ 310,000 ל290,000 ש"ח.

כלומר, מכך אפשר להבין שאני מוסיף 140-145 אלף שקל בעבור האאודי S3 במקום 180,000 ש"ח בעסקת הבסיס שהוצעה לי במידה וקיים טרייד אין.

האם יש בזה משהו רע?

אשמח לתגותכם ולשמוע מכם מה דעתכם על עיסקת אוודי S3 ב290,000 באופן כללי כי לפי מה שאני רואה הרכב עולה 345,000 ש"ח.

פורסם

מציע לך (אם זה אפשרי) להמתין מעט. בקרוב תושק גולף R שהינה זהה ל-S3 מבחינת מנוע וביצועים עם תג מחיר (מחירון) נמוך במספר עשרות אלפי שקלים מן האודי. זהו גם רכב מרווח יותר (לפחות מאחור).

פורסם

איזה מודל ה- A1? מה המחירון שלה כמשומשת וכמה עולה דגם כזה זהה חדש מהיבואן?

כמה ק"מ יש לה? אני מניח שמצבה ללא רבב כי זה רכב חדש.

290 במקום 345 על S3 בעסקת מזומן זו הנחה יפה מאוד (16%).

רק אחרי שתענה על השאלות לגבי ה- A1 יהיה אפשר להעריך את כדאיות העסקה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אם כבר לרדת לגולף R, אז אולי עדיף את הקופרה R.

בנתיים כבר מעל לשנה מדברים על זה שהגולף R אוטוטו פה, אבל לפי מה שאני שמעתי יש בעיות בגלל מערכת קירור של הרכב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מהחבר'ה שאני מכיר עם S3, אף אחד מהם לא שילם מעל 300,000 שקלים על הרכב.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

S3 הנעה כפולה

גולף/שירוקו/קופרה -R הם הנעה קידמית

כן מנוע 265 כ"ס זהה לכולן אבל יורד לכביש בצורה אחרת.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
אם כבר לרדת לגולף R, אז אולי עדיף את הקופרה R.

בנתיים כבר מעל לשנה מדברים על זה שהגולף R אוטוטו פה, אבל לפי מה שאני שמעתי יש בעיות בגלל מערכת קירור של הרכב.

אז אני יכול להגיד לך שבאונייה הקרובה היא אמורה להגיע ביחד עם השירוקו רכבים ראשונים לתקינה, זה ממה שידוע לי לבינתיים (במידה ולא ישנו שוב) וזה נאמר לי מגורם מאוד בכיר בצ'מפיון.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

בין שירוקו לגולף יש הבדלי הנעה:

גולף הנעה לכל הגלגלים וכן לS3

גולף כבר בארץ לצורכי תקינה ושירוקו כבר ראיתי גם כן.

S3 זו מכונה מדהימה ואיכותית !

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
איזה מודל ה- A1? מה המחירון שלה כמשומשת וכמה עולה דגם כזה זהה חדש מהיבואן?

כמה ק"מ יש לה? אני מניח שמצבה ללא רבב כי זה רכב חדש.

290 במקום 345 על S3 בעסקת מזומן זו הנחה יפה מאוד (16%).

רק אחרי שתענה על השאלות לגבי ה- A1 יהיה אפשר להעריך את כדאיות העסקה.

--

ה A1 מודל 2011, כלומר תאריך עלייה לכביש נוב 2011, לא מודדים היום כבר לפי מודל אלא לפי מועד עלייה לכביש.

דגם כזה חדש מהיבואן עולה לפחות 180 אלף שקל כי היא מפוארת + הכנסתי מערכות פנימה כמו GPS, מצלמות רברס וגם החלפתי ג'נטים. אני דורש על הרכש 140 עד 145 אלף ש"ח ויש מספקר מתעניינים מאוד רציניים. האם העסקה על האאודי S3 היא יפה, הוא שהיה אפשר להוריד עוד יותר?

פורסם

עזבו אתכם שטויות, כל מה שאני צריך לדעת באמת זה האם השתלם לי לעשות עסקה אבור AUDI S3 תמורת 290,000 ש"ח + טיפול ראשון חינם. האם אתם חושבים שהמחיר טוב? סביר? מעולה? למישהו פה יש S3?

כלומר בפועל אם אני מוכר את ה A1 ב145,000 ש"ח וכבר ויש קונים אני מוסיף רק 140,000 ש"ח לאחר מקדמה שכבר שילמתי. עיסקת המקור הייתי, שהציעו לי טרייד אין על ה A1 סדר גודל של 125 עד 130,000 ש"ח והוספה של 180,000 ש"ח בעבור רכישת ה S3 כלומר 305 אלף. מה דעתכם הכנה?

תודה רבה על העזרה

פורסם

איך אתה קניתה את הA1 ב 180K וצמפיון רוצים לתת עליו 130K מה זה איבוד של 50K

זה לא שפוי בכלל ועוד עברה שנה

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

אז אני יכול להגיד לך למה. כשצ'מפיון לוקחים ממך רכב הם מאבדים 15 עד 20% עמלת טרייד אין כלומר 20,000 ש"ח לפחות אז שווי הרכב במחירון הוא 150,000 עד 152,000, מה שצמפיון לא יכולים לתת אלא אם אתה מוכר זאת עצמאית.

אבל עדיין, השאלה שלי היא לגבי ה S3, האם S3 ב 290,000 ש"ח זו עסקה מספיק טוב בשביל הרכב?

תודה

פורסם

שלום רב,

בימים האחרונים עשיתי עסקה עם אאודי ורכשתי AUDI S3 ורציתי לשאול אתכם מביני העניין וה"פריקים של המכוניות" האם העסקה משתלמת לפי דעתכם.

תחילה הוצע לי להביא אאודי A1 כטרייד אין ל S3 ואני הסכמתי. מחיר הטרייד המוצע על ב A1 היה 130,000 ש"ח, כלומר תוספת של בסביבות 180,000 ש"ח בעבור רכישת ה S3. לאחר מכן חזרו אליי מהטרייד אין וביקשו להוריד את שווי הרכב ל 100,000, כלומר הוספה של 210,000 ש"ח בעבור S3 במקום 180,000 שח בעסקת המקור.

לאחר מכן, הוצע לי לרכוש אותה ב-290,000 ש"ח ואת ה אוודי A1 אני מוכר בשוק הפתוח בין 140,000 ל 145,000 ש"ח.

יש האומרים שהעסקה שעשיתי עם אאודי לא נתנה לי כלום מהבחינה הזו שהם הקטינו את גודל העסקה בזכותי בצורה שלא גרמה להם באמת לפתוח את הכיס ולצמצם את הפער, שכן אני מוכר את הרכב ב 140,000(במקום להביא את הרכב ב110 לטרייד אין) כך שאני אחראי על הפיחות של שווי העסקה מ 310,000 ל290,000 ש"ח.

כלומר, מכך אפשר להבין שאני מוסיף 140-145 אלף שקל בעבור האאודי S3 במקום 180,000 ש"ח בעסקת הבסיס שהוצעה לי במידה וקיים טרייד אין.

האם יש בזה משהו רע?

אשמח לתגותכם ולשמוע מכם מה דעתכם על עיסקת אוודי S3 ב290,000 באופן כללי כי לפי מה שאני רואה הרכב עולה 345,000 ש"ח.

פורסם
איך אתה קניתה את הA1 ב 180K וצמפיון רוצים לתת עליו 130K מה זה איבוד של 50K

זה לא שפוי בכלל ועוד עברה שנה

אז אני יכול להגיד לך למה. כשצ'מפיון לוקחים ממך רכב הם מאבדים 15 עד 20% עמלת טרייד אין כלומר 20,000 ש"ח לפחות אז שווי הרכב במחירון הוא 150,000 עד 152,000, מה שצמפיון לא יכולים לתת אלא אם אתה מוכר זאת עצמאית.

אבל עדיין, השאלה שלי היא לגבי ה S3, האם S3 ב 290,000 ש"ח זו עסקה מספיק טוב בשביל הרכב?

תודה

• תוכן חדש...