Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה רוצה לדעת איך הרכב - שאל על הרכב.

אם אתה רוצה לדעת אם זו עסקה טובה, פנה ליועץ השקעות. סביר שהוא ימצא אפיקי השקעה מניבים יותר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
איך אתה קניתה את הA1 ב 180K וצמפיון רוצים לתת עליו 130K מה זה איבוד של 50K

זה לא שפוי בכלל ועוד עברה שנה

אז אני יכול להגיד לך למה. כשצ'מפיון לוקחים ממך רכב הם מאבדים 15 עד 20% עמלת טרייד אין כלומר 20,000 ש"ח לפחות אז שווי הרכב במחירון הוא 150,000 עד 152,000, מה שצמפיון לא יכולים לתת אלא אם אתה מוכר זאת עצמאית.

אבל עדיין, השאלה שלי היא לגבי ה S3, האם S3 ב 290,000 ש"ח זו עסקה מספיק טוב בשביל הרכב?

תודה

פורסם
מהחבר'ה שאני מכיר עם S3, אף אחד מהם לא שילם מעל 300,000 שקלים על הרכב.

כך ש 290,000 זה עוד מחיר בסדר? מה דעתך?

האם נסעת על הרכב?

פורסם
--

ה A1 מודל 2011, כלומר תאריך עלייה לכביש נוב 2011, לא מודדים היום כבר לפי מודל אלא לפי מועד עלייה לכביש.

דגם כזה חדש מהיבואן עולה לפחות 180 אלף שקל כי היא מפוארת + הכנסתי מערכות פנימה כמו GPS, מצלמות רברס וגם החלפתי ג'נטים. אני דורש על הרכש 140 עד 145 אלף ש"ח ויש מספקר מתעניינים מאוד רציניים. האם העסקה על האאודי S3 היא יפה, הוא שהיה אפשר להוריד עוד יותר?

סלח לי על השאלה אבל קנית את הA1 מהעתיד? איך תאריך עליה לכביש נוב11?

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

יחסית לרכב שצורתו בקרוב מתחלפת והמחירים שלו באירופה צונחים בהתאם, והעובדה שAUDI חותכים מחירים תמיד והרבה, ובהתחשב בעובדה שהגולף R צריכה להגיע בקרוב ונכון להיום היא טובה יותר מהS3 ברמת ההתנהגות והביצועים (עד שS3 הבאה תוצג) אני הייתי מנסה לחתוך מהם עוד במחיר. אנשים מצליחים לחתוך יותר 20 אלף מהמחירון הגם ככה נמוך של הלאון קופרה במעמד רכישה מהחברה, אז אני בטוח שאתה יכול לחתוך עוד ממחיר הS3.

-----

פורסם
--

ה A1 מודל 2011, כלומר תאריך עלייה לכביש נוב 2011, לא מודדים היום כבר לפי מודל אלא לפי מועד עלייה לכביש.

דגם כזה חדש מהיבואן עולה לפחות 180 אלף שקל כי היא מפוארת + הכנסתי מערכות פנימה כמו GPS, מצלמות רברס וגם החלפתי ג'נטים. אני דורש על הרכש 140 עד 145 אלף ש"ח ויש מספקר מתעניינים מאוד רציניים. האם העסקה על האאודי S3 היא יפה, הוא שהיה אפשר להוריד עוד יותר?

לא כתבת מה המחירון של הרכב שלך.

אם המחירון באזור ה- 140-145 שמציעים לך תמכור את הרכב ומהר.

אגב, מאיפה המחיר של 365 על ה-S3? זה מחיר על הכביש עם תוספות כי בכל מיני מקומות ראיתי שכתוב שהמחיר הוא באזור ה- 330.

יחסית לרכב שצורתו בקרוב מתחלפת והמחירים שלו באירופה צונחים בהתאם, והעובדה שAUDI חותכים מחירים תמיד והרבה, ובהתחשב בעובדה שהגולף R צריכה להגיע בקרוב ונכון להיום היא טובה יותר מהS3 ברמת ההתנהגות והביצועים (עד שS3 הבאה תוצג) אני הייתי מנסה לחתוך מהם עוד במחיר. אנשים מצליחים לחתוך יותר 20 אלף מהמחירון הגם ככה נמוך של הלאון קופרה במעמד רכישה מהחברה, אז אני בטוח שאתה יכול לחתוך עוד ממחיר הS3.

לאון קופרה עולה 200K. הנחה של 20K משקפת 10% והבחור פה הוציא 16% שמההכרות שלי עם עסקאות בסכומים כאלה זה יפה מאוד!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לא כתבת מה המחירון של הרכב שלך.

אם המחירון באזור ה- 140-145 שמציעים לך תמכור את הרכב ומהר.

אגב, מאיפה המחיר של 365 על ה-S3? זה מחיר על הכביש עם תוספות כי בכל מיני מקומות ראיתי שכתוב שהמחיר הוא באזור ה- 330.

לאון קופרה עולה 200K. הנחה של 20K משקפת 10% והבחור פה הוציא 16% שמההכרות שלי עם עסקאות בסכומים כאלה זה יפה מאוד!

אכן יש לי קונה ב140,000 ש"ח ואולי מישהו אחר שישלם אפילו יותר וזה מחיר מעולה.

המחירון הוא 152,000 ש"ח ל A1.

אבל השאלה היא כזו: האם S3, שלוש דלתות, DSG, עם איתוראן בחינם, טסט ראשון חינם, וכו' זו עסקה שווה?

או שיכולתי להוריד עוד?

תודה על העזרה:-D

פורסם
אכן יש לי קונה ב140,000 ש"ח ואולי מישהו אחר שישלם אפילו יותר וזה מחיר מעולה.

המחירון הוא 152,000 ש"ח ל A1.

אבל השאלה היא כזו: האם S3, שלוש דלתות, DSG, עם איתוראן בחינם, טסט ראשון חינם, וכו' זו עסקה שווה?

או שיכולתי להוריד עוד?

תודה על העזרה:-D

אם יש לך קונה ב- 140 על ה- A1 תתקדם איתו לדעתי. קשה למצוא קונה לרכב שעלה על הכביש בסוף 2010 ואני מניח שהקהל הפוטנציאלי של אודי A1 יכול לעשות "מאמץ" כדי לקחת רכב חדש מהסוכנות, בטוח ובטח שאתה בעצמך יודע שבמותג זה עושים הנחות לעסקת מזומן (בעצם כמעט בכל מותג).

חסרים הרבה פרטים לגבי העסקה.

מה זה טסט ראשון חינם? אגרת הרישוי הראשונה כלולה בעסקה?

איתוראן בחינם זה מקובל במכוניות בסכום כזה.

מה מחיר המחירון של היבואן על הרכב לפני הכל?

איזה תוספות ומה עלותן? (כלומר מה הצעת המחיר של הרכב הספציפי "על הכביש" לפני הנחות)

מה המחיר בשורה התחתונה אחרי הנחות "על הכביש"?

ואחרי כל זה...עסקה שווה היא מה ששווה לך. לי או למישהו אחר העסקה תהיה לא שווה או להיפך, אין כלל ברזל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מצחיק אותי שאתה מדבר על רכב ב290 אלף ש"ח וטיפול ראשון חינם זה משהו שאתה בכלל מדבר עליו.

איתורן בחינם זו הטבה של 2000-3000 ש"ח בחישוב גס . אלו לא הדברים שאמורים להטות החלטה לרכב שעולה כמעט 300 אלף ש"ח.

ברור שמבחינה כלכלית העיסקה לא משתלמת כי אתה מפסיד כסף על ה A1. אבל רכב זו לא השקעה כלכלית.

השאלה אם באמת יהיו לך קונים רציניים בשוק הפרטי כי השוק מאוד חלש בימים אלו.

ברור שאתה משתדרג כאן בכמה רמות וקונה רכב מצויין. אם אכן תצליח למכור את ה A1 קרוב למחירון שלה, זו העסקה האידיאלית, עד שלא תמכור לא תדע אם זו עסקה טובה.

לדעתי אם היית מתנה את רכישת ה S3 בלקיחת הA1 בטרייד אין במחיר של 140 למשל, בסוף היו זורמים איתך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא יודע כמה S3 חדשה שווה היום, אבל לא נראה לי שזה 345. ב2008 היא הייתה שווה כ-310. היום ראיתי בערך 325...

אני קניתי בפחות מ290, אבל זה היה לפני המיסוי החדש ולידנית. אז 290 נשמע לי אחלה מחיר על הכביש ועוד טיפול ראשון חינם.

הרכב מדהים (ועדיין מדהים אותי אחרי 3 שנים) ולמרות שהולך להגיע דגם חדש, לדעתי אתה לא צריך להסס.

לא הייתי מסתכל לכיוון הגולף R במקום S3.

• תוכן חדש...