Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכל חבריי הפורום מספר 1 בארץ !!!

שמתי לב שבזמן האחרון יש לי נזילה מהחלק העליון של המנוע , וגם קצת מאזור ה-4 ברגים שסוגרים את החלק העליון של המנוע בג'סטי שלי, שמתי לב גם שבנסיעה ארוכה האוטו מתחמם , וגם בעקבות הנזילה השמן פשוט נוזל על המנוע וזה יוצר עשן מידיי פעם עם ריח רע של שרוף כזה...

נראה לי שצריך להחליף את האטם הזה של השסתומים שעוטף את החלק העליון כאשר פותחים את ה-4 ברגים האלה.

רציתי לשאול אם משהו מכיר מוסך באזור התעשיה של פולג בנתניה

שיכול לספק לי שירות אמין לגביי החלפת הגומי / אטם שעוטף את החלק העליון של המנוע

(אם אני לא טועה זה אטם שסתומים)

מישהו יודע כמה אמור לעלות החלק הזה?

כמה יעלה + עבודה בערך?

תודה מראש לעונים ושיהיה אחלה יום לכולם

:)

סובארו ג'סטי מנוע 1000+מזגן.

ג'סטי - זו לא מילה גסה :-)

פורסם

שלום רב !

עלות האטם זניחה ומסתכמת בכמה עשרות שקלים כולל עבודה.אוכל להמליץ לך על מוסך אמין באזור מקום עיסוקי, באזור השוק של נתניה.

מוטב שתשטוף תחילה את אזור הנזילה, כדי לוודא בוודאות שהנזילה מהאטם וגם כדי לבטל בעתיד את הריחות המסריחים של של של שמן לוהט הגולש לעבר הסעפת פליטה.

המלצה נוספת יש לוודא בוודאות שלא קימים נזילות שמן נוספות , אשר אופיניות לרכב זה מאזור קיבוע המפלג, בו יש גומית או רינג אשר כאשר היא מתיבשת, קיימת נזילה לכוון תיבת ההלוכים.

קיבלת תשובה זהה גם בפייסבוק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...