Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם יכול להיות מה שאתה אומר,אך לבקש 4 אלף מעל,המוכר צריך להיות מאוד בטוח ברכב שמוכרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם יכול להיות מה שאתה אומר,אך לבקש 4 אלף מעל,המוכר צריך להיות מאוד בטוח ברכב שמוכרים.

הוא הסכים להתחייב על מנוע גיר שילדה בלי להניד עפעף. ראיתי את הרכב, באמת במצב נדיר. ראיתי בעיניים קבלות מהיום הראשון שעלה לכביש, הכל ממוסך מורשה פיאט. כל החלפים מקוריים, יש היסטוריה של הקילומטרים. הוא יד שניה והאוטו אצלו פחות משנה.

אמרו לי כבר כאן שELX כזאת נחטפת תוך שעתיים, ומעל המחירון... לא? אין לי בעיה "להפסיד" קצת במחיר אבל להיות רגוע. כי אחרי מה שהיה לי היום אני אשלם הרבה בשביל להמנע מדברים כאלה:/

פורסם

אם ראית את הרכב והוא במצב מעולה,ויש קבלות ממורשה,כולל היסטוריה,לדעתי קדימה לבדיקה.

אגב בכותרת רשמת יד 1,אתה התבלבלת או שהוא אמר שהוא 1 ואז התברר שהוא 2?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הוא הסכים להתחייב על מנוע גיר שילדה בלי להניד עפעף. ראיתי את הרכב, באמת במצב נדיר. ראיתי בעיניים קבלות מהיום הראשון שעלה לכביש, הכל ממוסך מורשה פיאט. כל החלפים מקוריים, יש היסטוריה של הקילומטרים. הוא יד שניה והאוטו אצלו פחות משנה.

אמרו לי כבר כאן שELX כזאת נחטפת תוך שעתיים, ומעל המחירון... לא? אין לי בעיה "להפסיד" קצת במחיר אבל להיות רגוע. כי אחרי מה שהיה לי היום אני אשלם הרבה בשביל להמנע מדברים כאלה:/

זה כבר נשמע יותר טוב מהרכב הקודם, לא? היסטוריית טיפולים מלאה של מוסך מורשה ברכב בן 9 זה לא דבר נפוץ בשוק הרכב הישראלי. וכן, אני לא רואה בעייה לשלם מעל המחירון אם הרכב שווה את זה. עדכן אותנו בתוצאות הבדיקה ושיהיה בהצלחה!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
זה כבר נשמע יותר טוב מהרכב הקודם, לא? היסטוריית טיפולים מלאה של מוסך מורשה ברכב בן 9 זה לא דבר נפוץ בשוק הרכב הישראלי. וכן, אני לא רואה בעייה לשלם מעל המחירון אם הרכב שווה את זה. עדכן אותנו בתוצאות הבדיקה ושיהיה בהצלחה!

איתמר.

היום לקחתי את הרכב לבדיקה, הלכתי עם אבא שלי ובאמת הרכב עבר בדיקה מצורה יוצאת מן הכלל. האוטו באמת שמור בקנאות, יש לי את כל ההיסטוריה של הרכב עוד בתיק המקורי של פיאט... דרך אגב הרכב הנ"ל יד שנייה למי ששאל, היה אצל המוכר פחות משנה.

קניתי אותו היום תודה לאל.. שילמתי לא מעט מעל המחירון (יצחק לוי שוחט) אבל אני בטוח במיליון אחוז שהאוטו שווה את זה. אין כאלה בשוק, פשוט אין. תודה לכל מי שעזר וייעץ!

אני מצרף תמונות, סתם בשביל הכיף:)

הספייס שלי 1.jpg

הספייס שלי 2.jpg

הספייס שלי 3.jpg

הספייס שלי 4.jpg

הספייס שלי 5.jpg

פורסם

רוצה למכור את הג'אנטים? אני מוכן להציע לך מחיר הוגן תמורתם - תוכל לשדרג למגנזיום חדשים או סתם לצמצם הפסדים 8)

כמובן שבמקומם יש לי ג'אנטים רגילים + טאסות במצב מעולה + תמורה הולמת...

ותתחדש על הרכב!

פורסם

תתחדש ניראת ממש שמורה, כמו שאמרתי זה לא נורא לשלם מעל המחירון אם הרכב שווה את זה.

סע בזהירות.

פורסם

נראית במצב חדש, תתחדש.

תמיד עדיף לשלם יותר ולקבל רכב במצב טוב, מאשר לשלם מתחת למחירון ולקבל רכב במצב פחות טוב.

משכנתא זה קל

פורסם

מצטרף למברכים :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אגב ,

אני לא הבנתי משהו ,

לגבי הטופס הבדיקה המקורי ,

כל הליקויים שרשמת על המנוע , זה לא משהו נדיר לאוטו בן 10 שנים.

לגבי הפגיעות פח , האם מדובר כאשר רשום משמעות גבוהה מדובר בשאסי?

בכלל לפיאט יש הרבה נטיות להתחממות בארץ וכתוצאה מכך לנזילות.

אני זוכר שבזמנו לקחתי ELX שמורה מאוד עם 50 אלף קילומטרג' וגם שם היו הרבה ליקויים.

ובלי קשר אני חושב שאתה קצת מצפה יותר מדי בבדיקה.

PUNTO 16V

206 XS

פורסם
אני רוצה להתייחס למה שאמרת.

רוב מוחלט של האנשים נכנסים למוסך ולא יודעים מה עושים לרכב שלהם.

במוסך רגיל, כמעט בוודאות אתה תחזור לשם תוך חצי שנה עד שנה, וייתכן שהגומיה תהייה כבר קרועה - ואתה תשלם על ציריה משופצת קומפלט!!!

ואגב - אתה יודע מה ההבדל? 120 ש"ח אקסטרא לשעת עבודה. זה הכל. ואני עוד מקבל הנחה של 10% על חלפים מקוריים, ושנה אחריות על חלקים ועבודה.

.

אגב אני רוצה להתייחס לזה ,

זה תלוי באיזה אוטו ואיזה מוסך.

לפותח השרשור אני יכול להמליץ על המוסך המרכזי של פיאט ברמת החייל.

אני טיפלתי שם בזמנו והמחירים הם סבירים ביותר . לצורך דוגמא ניקוי רדיאטור עלה לי 500 שקל.

אני חושב שמבין כל המוסכים המרכזיים המוסך של פיאט הוא הכי טוב.

אבל לגבי מכוניות אחרות אני לא כל כך מסכים איתך.

יש מוסכים פרטיים עם מחירים מצויינים ויותר מקצועיים מהמוסכים המורשים.

אולי אצלך במזדה הטיפולים יקרים במורשה בכמה מאות שקלים , אבל לגבי כל הוואגים למיניהם, לא הייתי רוצה להתקרב לצ'מפיון בעת צרה.

לגבי החלפים, המוסך שלי מביא את כל החלקים האורגינליים .

ואגב בלי קשר לאורגינל או לא אורגינל , הרוב מיוצר בסין

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

חד וחלק לא נכון. קח רכב אירופאי מסויים ותתחיל להסתכל על רשימת החלקים המקוריים שלו, אתה תראה שהרוב המוחלט מיוצר באירופה.

פורסם

אולי אצלך במזדה הטיפולים יקרים במורשה בכמה מאות שקלים

ואגב בלי קשר לאורגינל או לא אורגינל , הרוב מיוצר בסין

לי יש פונטו ספייס 60 כ"ס. לא מאזדה. התמונה בסמלון היא בדיחה. תסתכל עליה שוב.

על החלפים של פיאט רשום שהם מיוצרים באיטליה, אבל גם אם היו מיוצרים בסין - אל תשלה את עצמך שהאיטלקים היו נותנים לסינים לייצר מוצר נחות. אם ההרכבה של משהו מתבצעת בסין, זה רק משיקולי עלות. אבל אם הסינים אחראיים על התכנון ועל בקרת איכות, סמוך עליהם שתקבל מוצר שהוא לא פחות מזבל טהור.

פורסם
אגב ,

אני לא הבנתי משהו ,

לגבי הטופס הבדיקה המקורי ,

כל הליקויים שרשמת על המנוע , זה לא משהו נדיר לאוטו בן 10 שנים.

לגבי הפגיעות פח , האם מדובר כאשר רשום משמעות גבוהה מדובר בשאסי?

בכלל לפיאט יש הרבה נטיות להתחממות בארץ וכתוצאה מכך לנזילות.

אני זוכר שבזמנו לקחתי ELX שמורה מאוד עם 50 אלף קילומטרג' וגם שם היו הרבה ליקויים.

ובלי קשר אני חושב שאתה קצת מצפה יותר מדי בבדיקה.

הטעות שלי הייתה שהלכתי לפי הנתונים היבשים ולא לפי ההרגשה שלי שראיתי את הרכב. מה גם שהתווכחתי איתו חצי שעה לפני שהלכנו לבדיקה על זה שהוא לא מוכן להתחייב. עם עוד קצת שפשוף ונסיון, כניראה שהייתי חותך מיד (בכל זאת רכב ראשון שאני קונה).

הוא נראה מוזנח בצורה לא רגילה, אם לא הייתי חושש מתביעה הייתי מעלה תמונות שתראו את ההבדלים בינו לבין מה שקניתי. יד ראשונה לא אומר כלום. בלי קשר אמרו לי לא להסתכל על החיצוניות, כי רכב כזה יד ראשונה עם מעט קילומטרים באמת לא מוצאים כל יום, ועוד מתחת למחירון, ורק בגלל זה נתתי צ'אנס.

יש ליקויים ויש ליקויים, ומכונאי רכב חבר של ההורים שלי אמר לי מיד שלא לקחת את הרכב. אני מניח שהוא התייחס לזה כמכלול - רכב מוזנח חיצונית, צבע דהוי ומתקלף, ומצב מכאני לא משהו בכלל. על התאונה ידעו אותי, אבל לא ציפיתי לשאסי משמעות גבוהה! וכן, זה מה שזה אומר. יכול להיות שהשמאי בדו"ח המקורי עשה כסת"ח לחברת ביטוח כדי להוזיל עלויות, גם על זה שמעתי.

דבר נוסף, הקורוזיה במערכת הקירור מצביע על פי קריאה בפורומים שונים שהשתמשו בנוזל קירור לא ייעודי, או חמור מכך במי ברז. כל בעל פיאט יפסול מיד אוטו כזה. אז הבדיקה לא קרובה להיות נקיה...

• תוכן חדש...