Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האורות הצהובים ממש מגעילים והם מאירים על הרצפה והם חלשים.

אני ראיתי בהמון מכוניות את האורות דרך שמוציאות גוון לבד חזק,

אני מעוניין בכאלה אך לא בקסנון.

שמעתי שיש את של פיליפס השאלה אם חוקיות?

אשמח לתשובות, תודה.

פורסם

דבר ראשון שאם האורות מאירים על הרצפה, צריך לגשת ולכוון את האורות כי אין לזה שום קשר לסוג הנורה.

דבר שני בדוק גם האם הפנס דהוי אם כן טפל בזה ע"י מחדש פנסים, כי זו הסיבה העיקרית כנראה שהאורות חלשם.

עכשיו לנורה עצמה, פיליפס קריסטל ויז'יון יעשו את העבודה, שים לב כי לא מדובר בנורה ממש חזקה יותר אלא בנורה שגוון האור שלה לבן ויותר נעים לעין ומקנה מראה יוקרתי יותר לרכב אבל עדיין זה רחוק מלהיראות כמו קסנון.

הנורה חוקית לחלוטין, מורכבת אצלי ואני עברתי איתה טסט.

עלות לסוג שלך (H4) בסביבות 150 ש"ח דרך EBAY מגיע גם עם נורות חניה, עלויות בארץ לא בדקתי.

פורסם

הם תמיד מאוד חלשים, ומשום מה האוטו עובר טסט עם זה.

הכפתור בתוך האוטו שאיתו מכוונים הכי גבוה זה עדיין מאיר על הרצפה.

לדעתי משו לא טוב בחשמל כי גם נשרפו לי האור של הסל"דים לפעמים.

בקיצור תודה רבה על התגובה, אני אברר על הפיליפס שאמרת.

אני לא מתעסק בEABY וכאלה אז אני מניח שבחנויות רכב יעלה לי בסביבות ה200-250 שקל אבל אני רוצה אורות תקניים ואיכותיים חדשים אז זה שווה.

פורסם

לדעתי לא כדאי לך לקנות אורות עם גוון לבן כמו שכתוב למעלה.

קיימות נורות צהובות אך יותר בהירות כמו Osram Night Breaker או Philips Extreme Vision

שיעשו לך המון אור, אומנם לא כמו קסנון אבל אחרי הכל התפקיד של הנורה היא להאיר את הדרך.

והגוון צהוב עדין, לא צהוב מכוער.

כל הנורות שמוציאות אור לבן נראות יפה מבחוץ וכאן התועלת שלהם נגמרת.

מבחינת תפוקת אור אין מה להשוות.

הציפוי הכחול חוסם את האור, אין מה לעשות.

בזמנו עשיתי מספיק בדיקות והזמנתי מספיק דגמים של חברות שונות, כיום אני עם הנורות שכתבתי לך למעלה.

עם כל הכסף שהוצאתי על הנורות האלה הייתי יכול כבר לקנות קסנון הבעיה כאן הינה שזה לא חוקי.

ואתה לא חייב להסתבך עם Ebay.

יש אתר שהמליצו עליו הרבה כאן בפורום שאתה יכול להזמין דרכו, בלי רישום לפאיפאל והוא אמין מאוד.

http://www.powerbulbs.com/

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

והן חוקיות מה שאמרת, נכון?

בכל אופן, גם אם אני ארכוש זוג פיליפס לבנות והן יישרפו, תמיד אפשר להחזיר את המנורות הנוכחיות שהן בסדר סך הכל חוץ מקצת חלשות, נכון?

או שבפירוק דבר כזה מוציאים מלא דברים ולא רק את המנורה?

כי אם לא, אז אני לא רואה בעיה, מקסימום נשרף אומרים כפרה ומחזירים תישנות.

פורסם

אין בעיה לפרק כמה פעמים שאתה רוצה, לא מסובך מידי רק חיבור.

לדעתי זה פחות בטיחותי זה הכל, ואם אתה כבר קונה לבנות אז תקנה את philips diamond vision.

עושות את הגוון הכי יפה בעוצמה המירבית, והן לא "חוקיות".

מה שהמלצתי לך למעלה כן חוקיות.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אין מצב שאני אלך על משהו לא חוקי כי הרכב לא ממש שלי,

מה שכן, אני רוצה שיהיה יפה, ונראלי שאני יודע מה גוון האורות שאמרת שמוציאים, אני רואה במכוניות גוון צהבהב די חזק, תאמת זה עדיף ממה שיש כרגע, ואתה אומר פחות בטיוחותי, תיסע עם האורות שלי בקטע חשוך מאוד מאוד ואתה תראה רק את הרצפה.

כל דבר יהפוך ליותר בטיחותי ממה שיש עכשיו.

עריכה:

אז באופן כללי הגוון הלבן כמעט ואינו חוקי, נכון?

פורסם

יש חוקי, החוק אומר גוון צהוב או גוון לבן.

השאלה אם יש להם תקיהנ אירופאית.

חלק מהפיליפס והאוסרם עם גוון לבן הם חוקיות

עקרוני הגוון הלבן זה מ 4750

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...