Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי גולף 99 1800 עם מזגן דיגיטלי ובקרת אקלים.

שאלתי היא יש את הגברת המפוח שאפשר לשים משהו כמו 5 עוצמות..השאלה שלי היא אם אני נגיד שם טמפרטורה 20 מעלות ומפוח על דרגה 3..האם צריכת הדלק תגדל מאשר מפוח דרגה 2 לצורך העניין?

והאם ככל שאני מעלה את עוצמת המפוח במזגן נגרם נזק למדחס לטווח הארוך?

כלומר אם נגיד אני שם דרגה 2 במפוח זה יותר "בריא למזגן מאשר נגיד עוצמה 5?וכו?

ועוד שאלה בבקשה בקשר לECON ולאוטוטי שם מזה בידיוק אומר..?תודה

פורסם

בוקר טוב אליהו, יש לך את הרכב 20 שנה ורק עכשיו נזכרת לשאול? :)

זו בקרת אקלים דיגיטלית לכן מצב AUTO יפעיל מצב אוטומטי בו המחשב יקבע על פי הטמ"פ ברכב את מהירות המאוררים על מנת להגיע לטמ"פ הרצויה שבחרת.

מצב ECON זה איוורור /חימום. בלי מזגן.

כמובן שמהירות המפוח הפנימי לא אמורה להשפיע על צריכת הדלק כל עוד מערכת החשמל תקינה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בוקר טוב אייל!!!ותתחדשו על הגולף החדשה:)

יש לי את הרכב כמעט 4 שנים לא 20 ....:)פשוט עד עכשיו לא הקדשתי לזה תשומת לב.אז אם אני שם את המזגן על מצב ECON המדחס לא נכנס לפעולה וזה למעשה שומר על אורך חיי המדחס?

וכשאני מגביר את מהירות המפוןח,צריכת הדלק לא משתנה,אך האם המדחס מתאמץ יותר ונהרס מהר יותר?

תודה: )

פורסם

כשאתה על ECON המזגן למעשה כבוי. כלומר אתה חוסך בדלק. מצב זה בשימוש באביב/חורף או כאשר אין צורך בקירור.

מצד שני בחורף להפשרת אדים מהירה בחלון הקדמי וחלונות הצד ,לחיצה על הפשרת אדים בחלון הקדמי כן תכניס את המדחס לפעולה ואת המזגן למצב AUTO.

תודה על האיחולים,למעשה לא יצא לי לראות את הרכב החדש מאז שנבדק במוסך רון :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...