Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש הזמנה לאתר Torrentleech

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין מחכה למצוא מישהוא שיארגן לי הזמנה ל-SCENEHD.ORG , האתר הזה קשה לכניסה בצורה מטורפת ..:-(

טורנט ליץ' ודומיו לא רעים - יש לי מנוי שם כבר קרוב לחמש שנים, טפו,טפו,טפו עושים שם עבודה לא רעה. :wink:

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אלו שני טראקרים שמתעסקים רק במוסיקה על כל סוגיה (הופעות חיות , קבצים נדירים ולא נדירים , FLAC וכו'.)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הבנתי תודה. שני אתרים הנ"ל הם אתרים עם הזמנות בלבד שמאוד קשה להכינס אליהים.

יש למישהו המלצה לאתר נגיש של טורנטי מוזיקה?

פורסם

מסתבר שנתתי הזמנות ל-2 אנשים מאוד לא ראויים שאחד מהם כבר זכה בזה שסגרו לו את החשבון כי הוא לא השתמש בו.

לא מבין את הקטע הישראלי הזה של קודם כל לבקש, אפילו שלא צריך ואז בסוף לא להשתמש.

בכל מקרה, אני לא זוכר למי נתתי את החשבון השני, אבל אם אתה קורא את זה הגיע הזמן שתזיז את עצמך כי גם לך הולכים לסגור בקרוב את החשבון.

פשוט ביזבוז של 2 הזמנות.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
עזוב אותך,טורנטליץ' ניהיה אתר זבל.

קח הרשמה חינם.

http://www.torrentday.com

למי שעוד לא ניסה,ההרשמה נסגרת ב31 ליוני.

אחרי 5 שנים עם טורנטליץ' מצאתי את האתר הזה שעוד רק התחיל,המהירות היא לא פחות טובה מטורנטליץ'.

תכנים כנ"ל,והשיטה של הרטיו שם הופכת את האתר ליותר אטרקטיבי לישראלים שיש לנו מהירות העלאה ששווה לתחת.

על כל שעה שאתם מעלים קבצים,אתם מקבלים נקודה פר טורנט,ז"א 15 טורנטים = 15 נקודות בשעה.

250 נקודות הם 5 ג'יגה לאפלוד ברטיו.

כל זה בנוסף למה שאתם מעלים רגיל.

בטורנטליץ' אני מוריד קובץ ומשאיר את המחשב פתוח לשבוע לפחות,אני חוזר אחרי שבוע והעלתי סך הכול ג'יגה.

קשה מאוד לשמור שם על רטיו נורמלי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אפשר , אבל צריך ממש להתאמץ. (לא נרחיב איך)

בגלל זה את טורנט ליץ אני שומר רק להורדות שאני צריך מהר ובאותו הרגע , כמו משחקים לאקס בוקס , משחקים למחשב , או דברים שקשה לי למצוא באתרים אחרים.

סדרות סרטי HD ושאר ירקות יש לי אתרים יעודיים רק לזה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...