Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש.. ואני מחפש רכב קטן וקומפקטי, וכמובן חסכוני בדלק.. בתקציב של 10 אלף בערך..

כשאני אומר קטן, אני מתכוון כמו :

יונדאי גטס , פולקסווגן פולו / גולף , פיג'ו 306 (הקטנה, כי שמתי לב שיש עוד דגם של המשפחתית) וכו'..

כעיקרון נסיעות בתוך העיר, אבל אני מאמין שאני יסע גם מחוץ לעיר, אבל לא בתדירות גבוה..

תודה רבה :)

פורסם

קשה לרכוש רכב בתקציב הזה כי רובן טופלו בחסכנות ולא כמו שצריך.

תמנע מרכבים אוטומאטיים.

האם 10,000 ש"ח זה תקציב רק לאוטו?

אני הייתי מכין עוד כמה אלפיות ליישור קו כמו שצריך וביטוח.

כמובן שאני אמליץ לך על פונטו (דור ראשון) רק כי לי יש נסיון עם אחת בת 13 כבר.

אבל עדיף לך לחפש רכבים שמטופלים כמו שצריך, ולא דגם ספציפי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

הם פחות חיסכונים,בנוסף הגיר ברכב ישן כזה יכול להיות לקראת סופו,עקב בלאי.שיפוץ עולה בערך 5 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

10 אלף זה תקציב רק לרכב..

ואני מעדיף אוטומט, כי בלילה לא יהיה לי כח כל הזמן להחליף הילוכים וכו'

פורסם

אם אתה מגיע למצב שאין לך כוך להעביר הילוכים בגלל שזה לילה,אני מציע בכלל לא לעלות על הכביש בכזה מצב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התכוונת ל פיג'ו 106 ולא 306 למעלה שאמרת קטן נראה לי.

בנוגע לתקציב - קניתי לפני שנה בדיוק פיג'ו 106 שנת 99 שהמחירון שלה היה 12 אלף בזמנו המצב שלה היה סבבה חוץ מהמנוע ועוד כמה תיקוני צבע ודברים שוליים. בסוף סגרנו על 5.5K בלי טסט וכל השאר.. אז החלפתי מנוע ועשיתי ישור קו וכל אלה ביחד יצאו לי משהו כמו 4-4.5 אלף שקל.. שזה בכל מקרה היה הסכום שתיכננתי להוציא על הרכב ואני ממש מרוצה ממנו.

ידני לא שותה דלק, קטן לחניות בעיתיות, זריז וכו..!

ולהחליף הילוכים בלילה זה ללא ספק הדבר הכי כיף בעולם!

פורסם

לא קשור רק לכח בלילה, אני גם לא מת על הילוכים (יודע, ויש רשיון אבל מעדיף אוטומט)

אז לא משנה אתם יכולים להציע לי גם ידני גם יתקבל בברכה.. והתכוונתי ל306 הבעיה שיש כמה סוגים נראה לי ל306

פורסם

306 XN , XR XSI, GTI

יש גם את הסדאן וגירסאות Diamond למינהן.

XN - רמת אבזור בסיסית

XR - טיפה יותר טובה

XSI - הספורטיבית יותר עם 3 דלתות

ו GTI אתה בטח יודע מזה ..

יש לך גם את ה 106 באוטו'

• תוכן חדש...