Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה החלטתי לקנות רכב חדש יותר ממה שיש לי (שרייד 91 עם 105K!!) ולכן החלטתי בערך ללכת על יונדאי אקסנט 2005,

התקציב שלי הוא בערך 25K-30K, והאקסנט עומדת בציפיות אלה.

הרבה חברים אמרו לי לא לקנות יונדאי בכלל כי זה אוטו לא אמין, היתה לי אקסנט 98 והיא היתה מאוד אמינה ומוצלחת לפי מה שאני זוכר.

ראיתי במקביל גטס 2006 ידנית ב30K ולא יודע בדיוק מה להחליט.

אני מחפש אוטו שישרת אותי אע"פ שאני לא אסע עליו ממש הרבה, שיהיה אמין ולא אצטרך להכניס למוסך כל חודש...

למישהו יש המלצות? חוות דעת על האקסנט 2005 או גטס 2006 ידנית

אני ממש לחוץ לקנות רכב אך לא רוצה לקנות חתול בשק,

תודה לעוזרים

פורסם

רובן המוחלט של האקסנטים והגטסים היו בהשכרה בעברן. בדוק היטב את העבר של הרכב כדי שבאמת לא תיפול על חתול בשק.

בסה"כ שני הרכבים האלה בסיסיים מאוד ואמינים מאוד - לגטס יש כרית אוויר אחת ואין ABS בדגמי ההשכרה, לתשומת ליבך.

פורסם

אקסנט רכב מעולה יש לי אותו כבר 5 שנים (הדגם עליו אתה מדבר), 0 תקלות, הסכום הכי גבוה שהוצאתי על תיקון היה 150 ש"ח על תפוח הגה, חוץ מזה כלום, רק טיפולים שוטפים, עשה 110K אני אישית מאוד מרוצה, תצרוכת דלק ממוצעת 1:11, אבל תמיד תבדוק מה אתה קונה עדיף ללכת על פרטית.

גטס 06 שותה דלק כמו מים, האקסנט אולי גם לא חסכונית במיוחד אך היא רכב גדול וחזק יותר מהגטס

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

לי יש אקסנט 97, והבנתי מברור שכל האקסנטיות הן אותו הדבר, עושות את העבודה, נטו נסיעה, אמינה, זולה, וכמו שנאמר 1:11 בול כמו שלי, אבל למרות זאת הרכב הבא שלי כניראה כבר לא יהיה יונדאי

• תוכן חדש...