Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכן מי שכן קונה אותם לשימוש פרטי,מגלה שהם חסכוניות,חזקות,מרווחות,וחלקם גם נוחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש לך את הגאנט הכי מכוער שראיתי בעודי קיים...

עדיף כבר טאסות.

בחייאת מה אתה רוצה מהבן אדם?

תמיד הייתה לי חיבה מסוימת לרכבים מהסגמנט הזה, בייחוד קנגו החמודה הזאת.

תתחדש ומקווה שלא תעבור מצב מבאס כזה שוב.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא רק באץ יש שגעון על מסחריות.

שימו לב לזה:

citroen-berlingo_05.jpg

אגב גם בתאילנד זכור לי מקרים של מיצובישי L200 וטויוטה היילקס מונמכות ומשופרות...טוב שם יש להם מנהג לשפר כל רכב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
+1 :mm_yeah:

רואים שאתה קשור מאוד לרכב שלך.

פעם ראשונה שאני רואה קנגו עם ג'אנטים. :-P

אם רק היית יודע כמה הגדרת נכון את הקשר המיוחד שלי למכונית.

תודה רבה :)

איביזה. הכול עניין שם טעם בחיים.

שבת שלום לכולם.

שלומי.

פורסם

מעניין אותי איך אתה מסתדר במעבר מלקסוס לקנגו.

אני מכיר מישהוא שאחרי שעעלה רמה באוטו בבית, לא הצליח להתגבר על הפער ברכב עבודה וקנה איזה מסחרית של פולקסווגן, כי פשוט לא היה מסוגל לסבול את הפער העצום מבחינת נוחות ושאר הדברים.

מכר אחר, אחרי קניית ג'יפ לאשתו עבר לסילוורדו בעצמו. זאת חתיכת סילוורדו שרק הארגז בה עולה איזה 30 אלף שקל.

פורסם
אהבתי, חייב להצטרף לחגיגה!

שלי:

מהתחרות, מקום 3 בגאווה (:

ועוד משהו, בלי קשר, אף אחד לא מבין כמה הרכבים האלה מושלמים לשימוש פרטי, זה שכל אחת כזאת היא מסחרית עמוסה עד אפס מקום ונוסע בה איזה עובד שלא אכפת לו אם ישבר כל האוטו, לא אומר שזה השימוש היחידי לרכב, אצלנו הוא בשימוש פרטי +, לפעמים משתמשים בו לכמה משלוחים (אף פעם לא עומס מיותר מ2 ארגזים קטנים), והרכב פשוט מושלם.

בקטע של "השיפורים", לדעתי ברגע שאתה אוהב את הרכב, בלי שום קשר לסוג הרכב, ואתה משקיע ושומר, אתה מרגיש שהוא מחזיר לך אהבה, באיזה פורום יבינו את זה אם לא פה?

נראית יפה, אבל אל תגזים שזה רכב מושלם. היא רועשת ולא נוחה כל כך. דגמי סטיישן של המשפחתיות עדיפות בעיניי מבחינת שימושיות.

פורסם
מעניין אותי איך אתה מסתדר במעבר מלקסוס לקנגו.

אני מכיר מישהוא שאחרי שעעלה רמה באוטו בבית, לא הצליח להתגבר על הפער ברכב עבודה וקנה איזה מסחרית של פולקסווגן, כי פשוט לא היה מסוגל לסבול את הפער העצום מבחינת נוחות ושאר הדברים.

מכר אחר, אחרי קניית ג'יפ לאשתו עבר לסילוורדו בעצמו. זאת חתיכת סילוורדו שרק הארגז בה עולה איזה 30 אלף שקל.

אז התשובה היא קלה. הלקסוס פשוט לא היתה שלי אף פעם :)

נראית יפה, אבל אל תגזים שזה רכב מושלם. היא רועשת ולא נוחה כל כך. דגמי סטיישן של המשפחתיות עדיפות בעיניי מבחינת שימושיות.

לקנגו שלי יש מנוע 1.5 טורבו דיזל והמנוע הזה הוא המנוע השקט ביותר שיצא לי להכיר

בטנדרונים כדוגמת הברלינגו, הדובלו, הקונקט וכו'.

הקנגו מוכרת כטנדרון הנוח ביותר מיד אחרי הסירואן ברלינגו (פירסט).

שיבושים ושיפועים מרגישים אני לא אגיד לך שלא אבל בהשוואה לפיאט דובלו לדוגמא (הדור הקודם),

המכונית הזו מאוד נוחה, לא מהרועשות והנסיעות מהשקטות בקטגוריה לטעמי ועוד ועוד.

מכונית מושלמת זו בטח לא הקנגו ואני בספק שיש מכונית שמחזיקה את התואר ''שלמות''

בטווח של מתחת ל- 150K שקלים. מבחינת שימושיות המסחריות לטעמי שימושיות יותר

הן מבחינת תאי איחסון רבים, בוידעם שימושי שנמצא מעל לשמשת הנהג, מרווח גדול לנוסעים

ותא מטען גדול מאוד ויכולת העמסה גדולה מאוד.

אחלה תיקון, אבל למה לא לצבוע את הפגושים, ככה על הדרך?

:-)

הגוונים שמייחדים את המכונית שלי הן לבן,ניקלים ושחור.

הג'אנטים חולקים את את הצבע השחור, דבר שלטעמי מאוד מתאים למכוניות עם פגוש שחור

וכך גם למראות ובעצם, זו הסיבה לכך שאני מעוניין להשאיר זאת כך=]

שלומי.

פורסם

הרכב נראה כאילו הושקעה בו הרבה אהבה, ויחסית לרכב שמיועד להיות מסחרי נראה נקי יפה וחדש!

התמונה הראשונה נראת כמו תמונה מהאתר של רנו:-o

פורסם

אצלי זה דגם הבנזין אוטומט, ככה שרועשת היא לא, נוחה ממש כן, אנחנו במשפחה 4 נפשות, 3 מהם גדולים למדי (אני למשל מטר 97), והרכב נוח לכל אחד מאיתנו, כן לא נוח אולי כמו משפחתומטיות אחרות אבל לכל רכב יש לכאן ולכאן.

כמובן שקנגו הוא לא הרכב המושלם, הגזמתי, אבל לא מסוגל לחשוב על רכב אחר שיבצע את מה שאני צריך.

חשבתי על רומסטאר והיא לא מתאימה, הקנגו גם דואגת, נגיד אתה בנסיעה ארוכה ומשעמם לך, אז אתה תמיד יכול להתלונן על האידיוט שהמציא את הגיר החולה הזה (AL4), או על למה המקום של הכוסות בנוי ככה שבסיבוב הכי קטן הכל ישפך עלייך.

• תוכן חדש...