Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*** הודעה גזענית נמחקה ***

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נכנסתי לשרשור בשביל לראות על מה בדיוק מדובר, אבל נחנקתי מהריח המגעיל של הגזענות.

אין לי מה להוסיף.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
נכנסתי לשרשור בשביל לראות על מה בדיוק מדובר, אבל נחנקתי מהריח המגעיל של הגזענות.

+12345

לרגע חשבתי שנכנסתי לטוקבקים של YNET, וגם שם זה לא לעניין.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני ממש לא מתפלא!

גם במשחטות של קלקיליה ראיתי בזמנו רכבים מדהימים שאין בכבישי ארצנו.

בזמנו ראיתי שם משחטת רכבים שקנתה מישראלים מכוניות שהורדו מכבישי ישראל, לקחה להם את לוחיות הרישוי לקחו חלפים מאיזה 3 רכבים שונים, ושמו הכל על איזה רכב גמור ועשו ממנו בונבוניירה! פשוט רכבים מדהימים! בשטחים הרי איש הישר בעיניו יעשה, ואף אחד לא ממש בודק אותם שם ולכל מוחמד שגר באיזו גבעה שכוחת אל הייתה איזה מרצדס או ב.מ.וו כמו בתמונות הנ"ל, וחלפים חינם על חשבון גנבי הרכב השכונתיים שעבודתם העיקרית התרכזה באזור כפר-סבא וסביון על חשבון הברונים היהודיים.

ורק ישראלי מטומטם, צריך לשלם 5 אלף ש"ח+ בשנה עוד לפני שלחצנו על הגז על כל מיני מיסים וביטוחים מופלצים ולהסתפק בדרך-כלל בצעצוע יפאנומטי מסכן שמתיימר להראות כמו רכב, במקום שנראה יותר מרצדסים כאלה כאן בכבישים שלנו.

חבל שאנחנו כל-כך גזענים כלפי הבני דודים שלנו... יש לנו הרבה מה ללמוד מהם בקשר לאיך מתנהלים מול מדינת גנבים!

הלוואי והיינו יודעים לשמור על רכבים כמו שהם יודעים לשמור!

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

מסכים לגמרי.

אם כי ההודעות הנ"ל נכתבו בידי חבר'ה חדשים יחסית בפורום, שכנראה לא קראו היטב את חוקי הפורום.

אני בטוח שהמנהלים ידאגו להזכיר להם לעשות זאת :twisted:

בכל מקרה אל תיקח את זה אישית, בכל מקום יש אנשים כאלו והדבר הנכון לעשות הוא פשוט להתעלם מעצם קיומם.

פורסם

תתפלא מה מסתובב אצל בני הדודים שלנו ואנחנו לא יודעים.

הסיבה היחידה היא כי הם פחות במועדוני הרכב הישראלים.

מהשירות הצבאי שלי במחסום קלנדיה וחיזמא יצא לי לראות הרבה רכבים שאנשים פה יכולים לחלום, רובם מתגוררים באיזור בית חנינא ועובדים ברמאללה, לכן נדיר לראות אותם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הSL הזו באמת יפה, אפילו לדעתי יותר מהדור היוצא, שהמשיך אותה. לא הייתי שהג'נטים האלו מכוערים, אבל כן, ג'נטים גרמניים מקוריים יחמיאו לרכב הזה הרבה יותר. גם הS קלאס הישנה יפה !

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

באמת שלא הבנתי מה נדיר ומיוחד ברכבים האלו?

תסתובב בסוכניות היבוא האישי בת"א תראה דברים פי 100 יותר נדירים ונחמדים.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם
באמת שלא הבנתי מה נדיר ומיוחד ברכבים האלו?

תסתובב בסוכניות היבוא האישי בת"א תראה דברים פי 100 יותר נדירים ונחמדים.

אני מצטער, אבל אף אחד לא הזכיר אפילו פעם אחת את המילה "נדיר". אמרו יפים, או מושקעים. :roll:

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

• תוכן חדש...