Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאון לעומת גולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם יש לכם גולף (דור V ומעלה) בבית - למה אשתך מסיעה את הילד ברכב הפחות בטיחותי?

לא הייתי מייחס חשיבות עליונה לכוכבים של ncap. הם יודעים להחסיר כוכב גם על העדר נורית בקורת לחגירת חגורות למשל. בקיצור כדאי מאוד ללמוד מדוע יש ללאון הזו "רק" ארבעה כוכבים לפני שמחליטים שמדובר באוטו לא בטוח.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפוסל במומו פוסל

לך אל הנמלה עצל, ראה דרכיה וחכם

מן הפה ולחוץ

סייג לחוכמה שתיקה

ויש עוד כל מיני אמרות שפר כאלה שיתאימו לתוספת החיונית שלך לשרשור.

לא טרחת לבדוק בעצמך, נכון? רק "שלחת" אחרים לבדוק והנחת שההבדל הוא בגלל זמזם חגורות. אז לידיעתך, הלאון קיבלה כמה ציוני marginal, בעוד שהגולף לא קיבלה אפילו לא אחד כזה, גם לא בדור V עליו מבוססת הלאון, שלא לדבר על דור VI. כמובן, אם הרגליים שלך לא חשובות לך - אז זה לא צריך לשנות לך. בפורומים אחרים היו פשוט מוחקים את ההודעה שלך, שלא משרתת שום מטרה ואין בה שום תרומה לדיון (אולי חוץ מהטעיה קלה). ללאון יש הרבה יתרונות: מחיר, זריזות, אבזור. כדאי להתמקד בהם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

התגובה שלך מעט חסרת פרופורציה, אם יותר לי להעיר. כולי תקווה שאין היא תוצר של משקעים משירשורים אחרים, שאם כן יהיה קשה לי לסלוח לעצמי, אלא של חוסר ערנות מספקת בעת הקריאה. מכאן גם תבין שאין לי ענין להגרר לעוצמתה, רק אוסיף שכל שכתבתי הוא שקיימת לעיתים רגישות מעט מופרזת לנושא הכוכבים. ועדיף לבחון את ענין ממצאי המבחן באופן מדוקדק יותר, כפי שאני רואה שעשית. לי, כפי שאולי לא הבנת, אין ענין לא בגולף, גם לא בלאון ואני מניח שמאותו חוסר הבנה נבעה "דרישתך" המוזרה שאלך לבדוק משהו. יום טוב שיהיה.

פורסם

כבעל איביזה קופרה 2008 לשעבר וכרגע נוהג על אודי A3 2008 ובבית ישנם גולף 2005 2.0 ולקסוס IS250.

כל העניין של הפלסטיקה ברכב שעושה רעש הוא עניין של מזל כי מכל הרכבים שהזכרתי למעלה היחידה שלא עושה רעש היא הגולף.

רכב מדהים באיכות הבניה שלו. אצלי באודי כבר שומעים על בורות/במפרים שהפלסטיק אומר לי שכואב לו ומשהו משוחרר..

(אגב בצמפיון פשוט לא מצאו מה רועש אחרי חיפושים).

וחוץ מזה כל הרכבים מעולים!

ועכשיו לפותח השרשור, קח את שני הרכבים לנסיעת מבחן והרכב שהלב שלך ימשוך יותר, קנה אותו !

העיקר לנהוג בזהירות !

דוד.

1.8TSI

פורסם

הלב שלי לגולף אבל עלות כמעט כפולה.

היתי היום בסוכנות סיאט והנציג אמר שרכבי 2011 מגיעים כסטנדרט על מערכת דמויי דיפרנציאל מוגבל החלקה הנקרא XDS כמו שמותקן בגולף GTI ואיביזה קופרה,האם זה נכון?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...