Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בסופו של דבר החלטתי להתקין קומפוננט, מגבר, וסאב וופר, כרגע יש לי ברכב קופוננט מקורי של פיאט מ2002, וופר אחד שרוף והרמקולים מאחורה זה 4 אינץ' מגעילים, ככה שכול דבר יהיה שיפור מבחינתי.

הרדיו דיסק זה: KDC W312 של קנווד, לפי הבנתי יש לו רק יציאה אחת למגבר אז אני יכול לחבר רק מגבר יחיד ואי אפשר לשלב מונו בלוק לסאב, אני צודק? (הוא כבר ברשותי מעל שנה, דיי מרוצה ממנו)

קומפוננט: מורל פולס 6, הבנתי שכשהם מחוברים למגבר הם נותנים תוצאות מעולות! (שוב אשמח לתגובה)

סאב: MAGNAT שאני קונה ממישהו שאני מכיר, הוא יד 2 ולא חדש אבל מתפשרים בגלל התקציב, הוא 200W RMS

מגבר: 1000W Platinum Audio USC9980, הוא נותן 60W RMS ל4 ערוצים, אני לא ינצל את הקומפוננט עד הסוף מכיוון שהבנתי שהמורל פולס הם 120 RMS והוא ייתן לכול אחד מהם 60W RMS ואת שני הערוצים השניים אני מעוניין לגשר לסאב.

סט התקנה לא הכנסתי, אני יגרד קצת תקציב, התקנה אני עושה לבד, אני וחבר התקנו בניסן טראנו של חבר הגברה ורמקולים, יצא מעולה.

התקציב הכולל זה: 1000-1200 גג!! לאחר שיטוט נרחב באינטרנט ובדיקה בכמה חנויות זה מה שנכנס לי בתקציב, על המגבר יש ביקורות דווקא דיי טובות בזאפ למרות מחירו הנמוך, גם בעל גלגלים ברחובות אמרו שהוא בסדר יחסית.

מה אתם אומרים בקשר לRMS לקומפוננט?

הסאב 200W RMS והוא יקבל מהמגבר 120W RMS כלומר גם לא ינוצל עד הסוף.

להתייחסותכם אודה.:-D

תוספת: סט התקנה - יש את זה שניראה לי איכותי וטוב, אבל הבנתי שממולץ 4 גייג' ולא 8 גייג' http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=475&PHPSESSID=010980c50f89f7faa7feb243bccc89a9

ויש את זה: http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=145&PHPSESSID=010980c50f89f7faa7feb243bccc89a9 גם הוא 8 גייג', מה עדיף? היקר או הזול?

או שעדיף לחפש קיט של 4 גייג'?

עוד דבר קטן - מצטער על החפירה - אם אני שם 6X9 במגש האחורה ולא מגביר אותם מן הסתם כי לא יישארו לי יציאות במגבר, זה ייגרע או שזה יהיה תקין?

פורסם

החלטתי להשקיע קצת יותר במגבר, איך הJBL CS 60.4? מגבר ממולץ? יש אותו ב"פומפה מחסני חשמל" ב658 ש"ח. משם אני מתכוון לקנות גם את הקומפוננט,

הסאב (יד 2) הקומפוננט, המגבר והקיט התקנה (הראשון שהעלתי) יעלו לי 1400 ש"ח, אז החלטתי לשדרג כבר, מה אתם אומרים?

בכול מקרה אשמח להתייחסות להודעה הראשונה שלי, לכמה שאלות שם בנוגע לנצילות כי גם פה המגבר לא ייתן מספיק RMS למגבר, וגם לא לקומפוננט.

• תוכן חדש...