Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתחיל לעבוד בעבודה חדשה, ואמרו לי לבחור את אחד מהשניים שבכתורת.

או הפרשה לביטוח מנהלים או הפרשה לקרן פנסיה.

חלק מהאנשים אומרים שביטוח מנהלים יותר משתלם, חלק אומרים את אותו הדבר על קרן פנסיה.

מה ההבדלים בינהם ובמה לבחור?

תודה מראש לעוזרים

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

עזוב חיפוש, זה עדיין בעמוד הראשון של עוף טופיק:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=363449

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה, אבל זה עדין מבלבל ומאוד קשה לבחור קרן פנסיה.

מהיא קרן הפנסיה עם התשואה הכי גבוהה (של שנה שעברה או אפילו עד פברואר 11), ואיך משיגים נתון כזה?

כי די התאמצתי לחפש ולא מצאתי.

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אני באמת מציע לך לחפש יועץ פנסיוני ולשאול אותו את כל השאלות החשובות, מאוד חשוב לדאוג למסלול פנסיה איכותי מכיוון שהחוק כרגע מדבר על פניסיה תקציבית, זאת אומרת שכאשר תגיע לגיל פרישה תקבל קיצבה חודשית בסכום מסויים, כדי למקסם רווחים ולהגיע לסכום נורמלי שממנו תוכל לחיות ברווחה בגיל הפרישה תצטרך לדבר עם איש מקצוע - יועץ פנסיוני.

לא ניתן להשוות מאנשים אחרים מה הם עושים מכיון שלכל אחד הכנסה שונה ואחוז הפרשה עובד מעביד שונים, כך שמה שטוב לחבר שלך לא בהכרך יהיה טוב לך ואולי אפילו רע.

בהצלחה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

וואו, אחרי שיחה מקיפה בכל הנושאים האלה עם חבר של המשפחה שהוא מישהו בכיר ב"כלל", הצלחתי איכשהו להבין את כל העקרונות בנושאים האלה.

יש לי פגישה ביום ראשון ואני יעדכן אותכם.

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...