Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע רק כשהנהג אינו חגור הרכב מצפצף ואני תוהה - מדוע?

אי אפשר להכנס למחשב רכב איכשהו ולהרחיב את ההתראה לגבי הנוסע ליד הנהג ואולי גם הנוסעים האחוריים?

ובכלל - מה ההגיון מאחורי שיקול שכזה ? (לצ'כים איכפת רק מהנהג ושכל שאר הנוסעים ברכב שילכו לעזאזל? :lol:)

לתשובותיכם אודה ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מה זאת אומרת? אצלי זה מצפצף גם כשהנוסע ליד הנהג לא חגור, זה מאוד מעצבן ואם הייתי יכול לבטל את זה הייתי מבטל. את זה ואת הצפצוף המעצבן שמודיע שהטמפ' נמוכה מ 4 מעלות.

פורסם

זה יכול להיות מעצבן כשאתה מניח על אחד מהמושבים תיק או חפץ מסוים שמפעיל את החיישן,

אבל זה פתרון מצוין שאתה רואה שאתה מסיע מישהו והוא לא חגור ואתה יכול להעיר לו.

ברכב שלי זה לא קיים, ולכן לפניי היציאה לדרך אני מוודא שכולם חגורים (לא שואל, אלא מסתכל ויזואלית) ורק אז מוכן לצאת לדרך.

יש לי רק על הנהג, ואני חוגר כמובן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הגיון פשוט: כאשר הרכב נוסע אז ידוע כי הנהג במושבו אך לא ידוע מה מצב שאר המושבים, האם ריקים או תפוסים (למעט אם יש זיהוי משקל במושבים). 99% מהנהגים נוהגים רוב הזמן לבד, אז לשיטתך לא תהיה נסיעה ללא ציפצופים.

ד"א, לדעתי זו הזנייה של מערכת ההתרעה ברכב. אם ישנה תקלה קריטית הדורשת כיבוי מנוע מיידי (חוסר שמן, חוסר נוזל קירור+טמפקטורת מנוע גבוה) אז יש צורך שהציפצוף יפעל ויתריע אולם כאשר הציפצוף מופעל על כל שטות מפגרת רוב האנשים יתעלמו או יפסיקו את הזמזם המעצבן (ראיתי יותר מרכב ליסינג אחד שהזמזם נתלש ממנו עקב כך:?)

פורסם

יש לי רכב כמו שלך ואני כמעט בטוח שאצלי זה מצפצף כשהנוסע לצידי לא חגור, פשוט אני דואג שכולם יחגרו לפני נסיעה לכן לא ממש זוכר אם זה קיים או לא.

מחר אבדוק את העניין ואתן לך תשובה יותר מדויקת.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
הצפצוף המעצבן שמודיע שהטמפ' נמוכה מ 4 מעלות.
זה בכלל קטסטרופה. עלול להבהיל נהג שלא לצורך. פתאום יתחיל לחפש תקלה בזמן נסיעה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סער - את זה היה לי גם בגולף :)

האחד-23 - אני גם לא זוכר במדויק אם זה פעיל לגבי הנוסע שלידי (קשה לזכור כש95% מהזמן אתה לבד :p)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
זה בכלל קטסטרופה. עלול להבהיל נהג שלא לצורך. פתאום יתחיל לחפש תקלה בזמן נסיעה.

לפני כמה ימים אני נוסע בתוך העיר על 50 קמ"ש, פתאום אני שומע צפצופים מהלוח שעונים, אני מסתכל ורואה שנדלקה נורת שלג - על הצג מופיע שיש 4.0 מעלות והתצוגה מהבהבת... ברגע הראשון ששמעתי את זה נבהלתי, לא ידעתי מה זה צריך להיות.

לוח עריכה01.jpg

פורסם

מדגמי 2009 ומעלה - אין התראה על מושב נוסע קידמי. בארץ החליטו לקצץ בזה כי לא מצאו הצורך. בהחלט טיפשי :?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אל תאשים את הצ'כים. תאשים את euroncap שהחליטו לתת נקודה נוספת לרכבים שמתריאים על אי חגורת בטיחות ואילצו את כל היצרנים ליישר קו לפי זה. היה אפילו מקרה של רכב מסויים (מרצדס C קלאס דור קודם) שעבר מארבעה כוכבים לחמישה בגלל השטות הזו:

Extra points awarded for the way that the C-class reminds its passengers to buckle their seat belts have now made it the second car ever to gain a five-star crash protection rating. Results for the C-class were published last year and it achieved four stars. But Euro NCAP has since changed its scoring system to encourage car makers to fit seat-belt warnings.

אני האחרון שאזלזל בחגורת בטיחות ואני לא מסכים להסיע אדם לא חגור, מה שגורם לעיתים לויכוחים בנסיעות משותפות בעבודה, אבל הכנסת מנגנון התראה לשיקלול הניקוד של מבחני הריסוק הוא טעות לדעתי.

אגב ההתראה על טמפרטורה נמוכה אינה שטותית בכלל. תופעה שלא נפוצה בארצינו, אבל בטמפרטורות מתחת ל-3 מעלות צלסיוס, פני הכביש נוטים לקפוא במיוחד על גשרים. תסכים איתי שעדיף להיות מופתע מזמזם ולא מאיבוד אחיזה פתאומי של הצמיגים, במיוחד שאין לנו צמיגי חורף בארצינו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...