Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

קניתי בשנה שעברה סיטרואן קסרה פיקסו 2003 במצב טוב וקילומטרז' נמוך (בנזין) וירשתי איתה את מוסך פוספלד בכפר סבא, שם היא טופלה.

לפני כחצי שנה, בעקבות נקישות בנסיעה על מהמורות קלות בכביש, הוחלפו מוטות קישור למיצב.

עכשיו הנקישות הקלות חזרו בנסיעה על מהמורות קלות ונוספו להם גם רעשים של קפיצים חורקים, כשמדובר במהמורות גדולות כמו במפרים.

במוסך פוספלד יעצו לי להחליף: 2 משולשים, מתלה קדמי ותותבים למוט פיתול. כל זה בעלות של 3,500 ש"ח ללא מע"מ. אז כמה שאלות:

1. קודם כל, יש לי אותם רעשים בדיוק כמו לפי חצי שנה, אז האם היה אז מיותר להחליף מוטות קישור?

2. מה דעתכם על המחיר? נראה לי מטורף להוציא כעשירית מערך הרכב..

3. מה משמעות הרעשים, האם זה מזיק/מסוכן לנסיעה או שסתם לא נעים לשמוע?

תודה

פורסם

כמה ק"מ הרכב עבר?

האם הוחלפו בולמי זעזועים ?

לעיתי הרעש יכול להיגרם מ"חופש" בציריות.

כדאי לקבל חוות דעת נוספת :

אני יכול להמליץ על מוסך מורשה- מונזה בעפולה- אני סומך עליהם בעינים עצומות.

בתל אביב, מוסך פיגודו- ברחוב האחים מסלאויטה 9 (מוסך עם וותק של למעלה מ-40 שנה פעם הם היו מורשים) ה-BX שלנו לפני 15 טופלה אצלהם.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

יכול להיות שהרעשים שהיו היו בגלל המוטות מייצב

והרעשים עכשיו בגלל משולשים.

הקסארה ידועה לשמצה במשולשים "הנגמרים" שלה

המחיר נשמע לי מוגזם לחלוטין.

חוץ מזה להחליף מתלה קדמי ?! קצת הזוי

לפני משהו כמו שנתיים עשיתי טיפול לקסארה שהיתה לי במוסך שלי והחלפתי גם משולשים ויצאתי בפחות מחצי ממה שדרשו ממך

• תוכן חדש...