Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, המכשיר הגיע אליי אתמול ואני מבסוט עד הגג :-)

ביצעתי ROOT והכל עבר חלק.

אבל אני זקוק לעזרה: התקנתי את המקלדת ANYSOFTKEYBOARD ועדיין אין לי עברית. הורדתי גם חבילת עברית למקלדת והמצב לא השתנה.

אני יכול להכנס להגדרות המקלדת ומופיעה שם עברית כאופצית שפה אבל בזמן הקלדה יש אך ורק אנגלית.

HELP...

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יש לך למעלה מצד ימין כפתור ABC אז תלחץ עליו, אם אין לך אז חפש למטה מצד שמאל כפתור שכתוב עליו EN ותלחץ עליו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עוד בקשה, ברשותכם:

עדיין יש את הבעיה של יישור לימין של העברית + היפוך המספרים. עברתי על המדריכים ב-IANDROID ויש יותר מגירסא אחת של סקריפט ל-DESIRE.

אומנם יש מאגר מידע עצום בפורום הזה אבל על שאלות לא עונים שם. מישהו יכול לעזור באיזו גירסא לבחור?

פורסם

בקשר לבעיה הזאת יש לך כמה אופציות:

1. להתקין את אחד משני הרומים בעלי ממשק בעברית (HebMiuiuאו משהו כזה, וNextRom)

2. להתקין את HebEnabled - רום "כמעט מקורי" של HTC מבוסס אנדרואיד 2.2, מגיע עם הסנס UI. ותומך לחלוטין ביישור לימין, היפוך מספרים ועברית הפוכה בכותרות באפליקציה של ג'ימייל (זה מה שאני עשיתי). הרום הזה מגיע בשתי גרסאות, אחת עם A2SD (התקנת אפליקציות על כרטים הזכרון) ו- data2whatever (שמעבריה את כל מחיצת DATA מהמכשיר לכרטיס הזכרון, ובזכות זה לעולם לא נגמר לך מקום לאפליקציות. סייג יחיד הוא שאם יש לך כרטיס זכרון איטי זה יכול להאיט את המכשיר משמעותית תחת עומס, לי יש קלאס 2 (מתוך2,4,6,8ו 10) וזה האט לי את המכשיר)

3. לברר על אנדרואיד 2.3 ג'ינג'רברד, לפי מה שהבנתי, הוא תומך בעברית ב100%

שיהיה בהצלחה ואל תהסס לשאול שאלות

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה על התגובה.

אכן הומלץ לי להחליף לרום נקי שכולל בתוכות רק את תיקון העברית (למרות שרק קיבלתי את המכשיר ואני לא "צאוכזב" עדיין מביצועי הרום הנוכחי. מצד שני, אולי דווקא בגלל זה כדאי להחליף לפני שאני משחק יותר מדי ואז יהיה לי חבל להתחיל מהתחלה).

איך הרום HebEnabled? אתה מרוצה ממנו? יש באגים כלשהם?

לגבי הגיסראות של הרום - לכל אחת פלוסים ומינוסים ואני לא בטוח באיזו לבחור...

פורסם

חברים, אני זקוק נואשות לעזרה:

רציתי היום להחליף ל-ROM אחר (HebEnabled) אבל התהליך נכשל מאחר וכנראה מישהו שיחק בעבר עם המכשיר (למרות היותו חדש לחלוטין באריזה. החשד עלה כשגיליתי כבר בהתחלה שמותקן עליו CLOCKWORKMOD). ה-CLOCKWORKMOD כנראה מותקן בצורה לא טובה ומעבר לעובדה שלוקח לו המון זמן לעלות הוא גם לא מאפשר את ההחלפה עצמה של ה-ROM (ניסיתי דרך ROM MANAGER והתהליך נתקע עם תקלה כלשהי שקשורה לקובץ UPDATE.ZIP).

בעצת מכר שמבין הרבה יותר ממני ניסיתי כרגע להוריד ROM RUU מקורי של HTC בכדי לדרוס את הקיים ואז להתקין מחדש CLOCKWORKMOD נקי ולבצע את העידכון ל-ROM שאני באמת רוצה.

אבל, לצערי, גם כאן ניתקלתי בהודעת שגיאה שה-ROM הנבחר לא מתאים עבורי.

מישהו יכול לעזור? רעיונות איך לזרוק את ה-ROM הנוכחי לכל הרוחות? icon_e_sad.gif

תודה.

פורסם

עידכון: כרגע בדקתי שוב ומסתבר שתהליך החלפת ה-ROM ל-RUU בעצם מבצע שידרוג של ה-ROM הקיים ולכן התהליך לא הצליח (אני צריך לאתר ROM זהה לשלי :? )

פורסם

ממש לא. החלפת רום ל-RUU תמחוק הכל וגם את הרוט שלך. זה לא שדרוג ולא נעליים. להיכנס לריקוברי אתה יודע ? מכבים את המכשיר ומדליקים עם כפתור ווליום לחוץ מטה + כפתור הדלקה. מופיע מסך של פאסט בוט. משם בוחר ריקוברי ע"י לחצני ווליום וכל מנת להיכנס, תלחץ על כפתור הדלקה.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=809328

פה מרוכזים כל הרומים. תבחר רום למשל את זה http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=773997

ונסה להתקין.

מעבר לכך, איזו גרסת CWM מותקנת בריקוברי אצלך ?

רום מנג'ר טוב רק לצורך יצירת גיבוי.

ועצה מעבר, תתחיל לקרוא ב-XDA, שם כל התשובות לשאלות שלך.

Veni Vidi Vici

פורסם

ידידי, כנראה שלא קראת את מה שרשמתי: הריקוברי אצלי כנראה לא תקין (התקנה לא נכונה של CLOCKWORKMOD אולי?)

להיכנס לריקברי אני יודע אבל זה לא ממש עוזר לי מפני ששוב, משהו שם כנראה לא מותקן טוב.

נ.ב. הגירסא של CWM היא 2.5.0.7.

פורסם

תומר - איך בדיוק מתקינים גירסא חדשה יותר? אתה לא יכול להסיר את ה-CWM ולהתקין מחדש.

VIKING - הכניסה לריקברי מתבצעת מידית. הבעיה היא שעוברות כמעט 10 דקות עד שמופיעה לי שורה בסיגנון BACK MANUE OPTION ENABLED ורק אז אני יכול להכנס לתתי תפריטים ב-CWM. עד לאותו רגע, כל לחיצה על מקש כלשהו במכשיר מחליפה את המסך למסך שחור ריק כאשר עוד לחיצה מחזירה אותי למסך הקודם (CWM).

נ.ב. ניסיתי אתמול להתקין ROM אחר דרך CWM ומה שקורה זה שהוא מתחיל להתקין ואז פתאום חוזר לחלון הראשי של CWM ושוב צריך להמתין מס' דקות עד שאני יכול לבחור משהו.

קיצר, בגלל זה רציתי להתקין RUU ROM (בכדי למחוק לחלוטין את CWM ואז אני אוכל להתחיל הכל מחדש).

אבל זה לא עובד...

פורסם
תומר - איך בדיוק מתקינים גירסא חדשה יותר? אתה לא יכול להסיר את ה-CWM ולהתקין מחדש.

VIKING - הכניסה לריקברי מתבצעת מידית. הבעיה היא שעוברות כמעט 10 דקות עד שמופיעה לי שורה בסיגנון BACK MANUE OPTION ENABLED ורק אז אני יכול להכנס לתתי תפריטים ב-CWM. עד לאותו רגע, כל לחיצה על מקש כלשהו במכשיר מחליפה את המסך למסך שחור ריק כאשר עוד לחיצה מחזירה אותי למסך הקודם (CWM).

נ.ב. ניסיתי אתמול להתקין ROM אחר דרך CWM ומה שקורה זה שהוא מתחיל להתקין ואז פתאום חוזר לחלון הראשי של CWM ושוב צריך להמתין מס' דקות עד שאני יכול לבחור משהו.

קיצר, בגלל זה רציתי להתקין RUU ROM (בכדי למחוק לחלוטין את CWM ואז אני אוכל להתחיל הכל מחדש).

אבל זה לא עובד...

לא מוחקים, מתקינים פשוט את החדש יותר וזה עולה על הישן, פשוט וקל.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...