Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש רכב שנת 2008 שאני רוצה לקנות מילסינג , ובמחירון לוי יצחק יש סעיף של שנת עליה לכביש.

החברה אומרת שמחירון הוא 90 אלף אבל עם מתיחסים לשנת עליה המחירון הוא 85 אלף .

האם אני צודק בזה שצריך ללכת לפי שנת עליה לכביש? או שהם מנסים לרמות?

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

פורסם

המחירון אומר כך לדוגמה

עליה לכביש 1/2008 3000 ש"ח

מתחתיו המחירון 2008 100000

הרכב עלה ביוני 2008

כלומר 5 חודשים אחרי ינואר 5X 3000 = 15000

המחיר יהיה 115000

יש להפחית כי לרכב ליסינג יש הפחתה אצל יצחק לפי סוג הליסינג

ועוד רכיבים כמו קילומטרג'

ואח"כ מתחיל סחר הסוסים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שלום

יש רכב שנת 2008 שאני רוצה לקנות מילסינג , ובמחירון לוי יצחק יש סעיף של שנת עליה לכביש.

החברה אומרת שמחירון הוא 90 אלף אבל עם מתיחסים לשנת עליה המחירון הוא 85 אלף .

האם אני צודק בזה שצריך ללכת לפי שנת עליה לכביש? או שהם מנסים לרמות?

מאפריל 2008 החישוב צריך להיות לפי חודש עלייה לכביש. תשקלל את החודש לתוך החישוב במחירון האינטרנטי ותקבל את מחיר הבסיס הנכון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

במחירו המודפס החישוב הוא מינואר 2008 ולא מאפריל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הבנתי, הרכב עלה לכביש ב יולי 2007 אך הוא מודל 2008 ולפי כך אני צריך להוריד 5 אלף מהמחיר המקורי.

השאלה האם אני צודק בעניין? שאני יתעקש על כך

פורסם

תן לנו את דגם הרכב נראה ביחד

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא מספיק

תן עוד פרטים על הרכב

יד, מקוריות, ק"מ, חודש עליה לכביש

עריכה:

בהסתמך על דבריך מההודעה הראשונה

קח את המחירון המלא של האוטו ע"פ ינואר 2008, תוריד או תעלה בהתאמה בסכום המופיע משמאל לפי כל חודש נוסף או פחות מינואר, על מקוריות ליסינג חשוב לבדוק אם מדובר בהחכר, השכרה, שימוש החברה עצמה וע"פ זאת להוריד את האחוזים הרלוונטיים מערך הרכב. ק"מ - אם מדובר בליסינג חלק ב1.5 כדי להגיע לק"מ הנכון של הרכב כפרטי ואז תציב במחירון

אמיגר - אף סוחר/מרכז ט.א./יבואן או כל אדם אחר בתחום הרכב לא יתעלם מחודשי עליה לכביש. רק אנשים פרטיים כשזה נוח להם לא מתייחסים וכשהם צריכים הם פתאום נלחמים על זה בחורמה

עיין ערך - לקנות לפי יד 2 למכור לפי לוי יצחק

Confidence In Motion

פורסם

עכשיו אני רואה במחירון יד2 שזה השתנה, אבל עד לפני כמה זמן לרכב מודל 2008 היה מחיר אחד ממאי 2007 ועד מרץ 2008, ואז עלייה מתונה מאפריל 2008 והלאה. כעת אני רואה שזה מחולק לחודשים מינואר, אבל ינואר עד אפריל זה אותו מחיר ורק משם זה עולה. לדעתי אין שום צורך להוריד מהמחיר של ינואר 2008 לרכב מודל 2008 שעלה במהלך 2007.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הרכבים האלו שהם מודל 2008 אבל עלו על הכביש בין ספטמבר 2007 עד דצמבר 2007 "נופלים בין הכיסאות" ואני לא חושב שלוי יצחק מתייחס אליהם. אני חושב שצריך להתייחס אליהם לפי השיטה הקודמת ולחשב את מחירם לפי ינואר 2008 כי הם מודל 2008. השיטה החדשה התחילה בינואר 2008 ולדעתי לא צריך להוריד חודשי שימוש אלא רק להוסיף לרכבים שעלו על הכביש אחרי ינואר 2008.

ברישיון של הרכב הזה כתוב מודל 2008 ולא מועד עליה על הכביש ולכן השיטה הקודמת תופסת לדעתי. אפשר להתקשר ללוי יצחק ולשאול אותם מה עושים במקרה כזה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כמו שאמרתי, לדעתי כל עוד הרכב רשום בשיטה הישנה (עד אפריל 2008), מחירו הולך כאמור לפי שנתון בלבד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
כמו שאמרתי, לדעתי כל עוד הרכב רשום בשיטה הישנה (עד אפריל 2008), מחירו הולך כאמור לפי שנתון בלבד.

אני לא מבין למה קשור אפריל 2008.

השיטה תקפה מינואר 2008 ולכן רכב שעלה על הכביש בפברואר 2008 זכאי גם לתוספת של חודש אחד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני חושב שהיא תקפה רק מאפריל. כלומר רק למכוניות שעלו לכביש מחודש אפריל 2008 והלאה אין שדה שנה ברישיון אלא תאריך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

במחירון לוי יצחק יש סעיף של עליה לכביש וניתן לרשום שם יולי 2007 , וזה גם מה שרשום ברשיון.

לגבי יד 2 הוא לא המחירון הרשמי אז לא מעניין אותי מה הם רשמו

• תוכן חדש...