Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיכום:

כתוצאה מרעידות שנגרמו מפלאג שבור פעמיים באותו צילנדר במהלך שישה חודשים אובחנה פריצה בראש מנוע וחדירת נוזל קירור לחלל השריפה שגרם לנזק לפלאג (אני לא ראיתי את הראש לאחר הפירוק והאבחנה ע"פ חלק מהתגובות שנויה במחלוקת).לא היו תופעות התחממות או סימני מים בשמן האופיניים לפריצת אטם ראש.

שופץ ראש מנוע,הוחלף טיימינג(רצועה מותחן ומחזירי שמן) ומשאבת מים.המשאבה הישנה,כנראה המקורית(!) נראית במצב מעולה ושמורה אצלי.אני נוטה לייחס את מצבה לשימוש העקבי בנוזל קירור מקורי/איכותי שהרכב קיבל לאורך השנים אצל הבעלים הקודמים(טופל רק במורשה).

בנוסף,ללא קשר לתקלה המדוברת הוחלפו יום לפני התיקון חוטי ההצתה הישנים.

החוטים הישנים היו המקוריים וגם החדשים מקוריים מהחברה מתוצרת BERU (יש מק"ט ולוגו רנו ומק"ט ולוגו של BERU).

בעיית סיבובי הסרק התגלתה כמדומה (תחושה וקריאת נתונים מוטעית שלי).

המנוע לאחר התיקון בהחלט פועל יותר טוב,חלק,מגיב יותר טוב(האצה והאטה),מחוג חום מנוע קבוע על האמצע,אין סימני שמן במים או מים בשמן ואין תופעות ניפוח במערכת הקירור,מאוורר נכנס לפעולה בזמן ומפסיק לאחר מס' דקות (נראה תקין),כך שלפחות בינתיים נראה טוב.

אני מקוה שהשרשור יוכל לעזור למשתמשים אחרים בעתיד.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...