Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פג'ו 206 xs שנת 2001 יד 3 אני

הרכב נקנה מהחברה עם מגנזיום מקורי וסאנרוף מקורי.

התוספות האלה הם לא מובנות מאליו לא כל מי שקונה פג'ו 206 מהדגם הזה מקבל אותם,זה תוספות שמי שקנה את הרכב הוסיף בעת הקנייה.

שרציתי להוסיף אותם בפוליסה מתוך תמימות בתור תוספת גם את הצבע מטלי הנציג אמר לי שאם זה מקורי מהחברה אין צורך זה רק תוספות שלא הגיעו מקוריות ושאני רוצה לבטח אותם אז הוא ביטל את הסעיף של התוספת שרשמתי וזה גם יופיע שרציתי לעשות בטפסים המקוריים.

התוספות האלה גם נכללות בשיקלול במחירון של לוי יצחק והם מוסיפות למחירון וככה גם אני קניתי את הרכב.

כרגע המגנזיום שלי נפגע בתאונת דרכים והחברת ביטוח מתנערת מיזה ואומרת שזה לא אינטגרלי שזה תוספת למרות שככה זה הגיע מהיבואן!

ושהייתי צריך להוסיף בפוליסה תוספת על זה,אבל לא יכולתי להעריך בכלל את העלות שלהם כי זה מקורי ככה יצא ולא אני קניתי,וגם כי הנציג גרם לי לבטל את זה בכך שאמר שזה מבוטח במקרה של גניבה ונזק.

מה עושים במצב כזה יש פה קייס לריב איתם לתבוע אותם?

או שנדפקתי?

תודה

פורסם

אם במחירון לוי יצחק התוספות כלולות במספר הדגם שלך, חברת הביטוח לא יכולה להתנער מהן.

האם יש תיעוד של השיחה שלך עם נציג חברת הביטוח (הקלטה של שיחת הטלפון, למשל)?

כרגיל עם חברות ביטוח, צריך להתאמץ ולהתעקש כדי לקבל את המגיע לך.

אם בסופו של התהלך החברה תעמוד בסירובה לפצות אותך, שמורה לך האפשרות לתבוע אותם.

פורסם

ככל שאני רואה במחירון של יצחק יש התייחסות רק לגג נפתח ואין התייחסות לחישוקי מגנזיום.

אם רצית לבטח , והטעה אותך הסוכן , ויש לך את ההוכחה לכך יש מקום לתביעה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• ספונסר פורום
פורסם
יש לי פג'ו 206 xs שנת 2001 יד 3 אני

הרכב נקנה מהחברה עם מגנזיום מקורי וסאנרוף מקורי.

התוספות האלה הם לא מובנות מאליו לא כל מי שקונה פג'ו 206 מהדגם הזה מקבל אותם,זה תוספות שמי שקנה את הרכב הוסיף בעת הקנייה.

שרציתי להוסיף אותם בפוליסה מתוך תמימות בתור תוספת גם את הצבע מטלי הנציג אמר לי שאם זה מקורי מהחברה אין צורך זה רק תוספות שלא הגיעו מקוריות ושאני רוצה לבטח אותם אז הוא ביטל את הסעיף של התוספת שרשמתי וזה גם יופיע שרציתי לעשות בטפסים המקוריים.

התוספות האלה גם נכללות בשיקלול במחירון של לוי יצחק והם מוסיפות למחירון וככה גם אני קניתי את הרכב.

כרגע המגנזיום שלי נפגע בתאונת דרכים והחברת ביטוח מתנערת מיזה ואומרת שזה לא אינטגרלי שזה תוספת למרות שככה זה הגיע מהיבואן!

ושהייתי צריך להוסיף בפוליסה תוספת על זה,אבל לא יכולתי להעריך בכלל את העלות שלהם כי זה מקורי ככה יצא ולא אני קניתי,וגם כי הנציג גרם לי לבטל את זה בכך שאמר שזה מבוטח במקרה של גניבה ונזק.

מה עושים במצב כזה יש פה קייס לריב איתם לתבוע אותם?

או שנדפקתי?

תודה

תראה בדקתי את מחירון לוי יצחק ואין תוספת מגנזיום .חברת הביטוח לא חייבת בתשלום ,אלה אם מופיע אחרת בפוליסת הביטוח, בדוק אצל היבואן אם יש תעוד להזמנה שלך , אם כן יש בסיס קטן למלחמה עם סוכן הביטוח תאיים שתעזוב,או שתתבע אותו באופן אישי אין הרבה ברירות תנסה

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...