Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר בביטוחים עסקינן:

יש שוני בתעריפים בין נהג צעיר, לבין נהג מעל גיל 24 אך ללא עבר ביטוחי?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני עם ראלי 106

מה זה חשוב כמה כסף היא לוקחת

התמורה שאני מקבל מרק להניע אותה שווה כל שקל!!!!

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
הוצאות שלי:

ביטוח 6000(אני בן 21.חובה+מקיף)

1300 טסט

12000 דלק לשנה

1000ש"ח טיפול+תיקונים קטנים

ומה עם ירידת ערך? לפי הביטוח שלך אני מניח שלא מדובר ברכב זול במיוחד. קח בחשבון עוד לפחות 1000 ש"ח ירידת ערך בחודש.

פורסם

יש פתגם מאוד מעניין ונכון בעניין.

אם אתה שואל כמה זה עולה - סימן שאתה לא יכול להרשות לעצמך.

כנראה לפותח שרשור יש 30K ואבא שלו מנסה להוריד אותו מהעץ של לקנות אוטו בלי שיש לו הכנסה קבועה.

בגיל 19 הייתה לי סיוויק חדשה מהחנות, אבל לא היה לי כסף להחזיק אותה והיא עמדה 3 חודשים על בלוקים כי לא הייתי מכון למכור.

הורי לימדו אותי לקח שלקנות זה לא חוכמה גדולה. החוכמה הגדולה זה לעמוד בעלויות אחזקה.

פורסם

אני רואה פה את המחירים שאתם משלמים על טסט, ואני משווה את זה לרכב הדיזל שלנו והמחירים זהים.

אז למה אומרים שכדאי להחזיק רכב דיזל רק אם אתה נוסע הרבה?

קובי

פורסם
אני רואה פה את המחירים שאתם משלמים על טסט, ואני משווה את זה לרכב הדיזל שלנו והמחירים זהים.

אז למה אומרים שכדאי להחזיק רכב דיזל רק אם אתה נוסע הרבה?

1. כי אנשים שבויים בקונספציות של פעם.

2. כי הממשלה העלתה את המס על רכבי דיזל חדשים והם יקרים יותר לרכישה = צריך לנסוע יותר על מנת שהחיסכון בדלק יתקזז עם מחיר רכישה גבוה יותר.

3. כי ירידת הערך שלהם גבוהה יותר. ראה סעיף 1 לקבלת הסיבה.

4. כי בגלל סעיף 2, אתה מוצא רק רכבים טחונים במיוחד בשוק המשומשות = אחזקה יקרה יותר בתחום הבלאי.

וזהו. עצוב, אך זהו המצב. אפשר רק לפנטז על לרכוש סיטרואן C3 ידנית במצב טוב עם ק"מ נמוך. בפועל אתה תמצא רק כאלה עם 200K וצפונה...

פורסם

הדיזלים גורמים לגירעון באוצר עקב החיסכון בדלק (בייחוד בדגמים הידיינים) לכן, תקעו את המס הזה כדי לקזז את המס שהיית משלם ממילא על רכב בנזין בדלק, אתה משלם חד פעמי ברכישה של דיזל.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...