Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם

השבת היתה כל כך נפלאה עם גשם ובוץ בכל מקום שהייתי מוכרח לצאת לסיבוב הכרות עם ה- "סוברו איפרזה " שלי בשטח .

כמובן שמדובר ברכב 4 על 4 עם הילוך כוח היה טיול נחמד והיא נסעה מעולה. (רק קצת חסר לה מרווח גחון) .

לאחר הטיול עלינו לכביש ו.... הרכב רועד רעידות חזקות במהירות של 60~70 קמ"ש . ניסיתי לנקות את הבוץ שהיה תקוע בגלגל האחורי ימני אבל עדיין יש רעידות (יתכן שיש עוד בוץ ) .

נסעתי הרבה בבוץ אבל אף פעם לא עם הרכב הזה ואף פעם לא קרה לי מצב כזה .

אשמח לשמוע עצות מה לעשות .ואם למישהו קרה מקרה כזה ?

נ.ב מחר אני צריך להגיע איתה לחיפה שזה 100 ק"מ מפה .

פורסם

משקולות איזון ברכב שלך מודבקות? יכול להיות שעפו חלק ממשקולות איזון. ההגה רועד?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כפי שנאמר, בהחלט בוץ!

בנוסף לשטיפה אינטנסיבית של הגלגלים, בקש שישטוף טוב את הדיסקים עצמם, אני סדקתי ככה דיסק מאוורר שהיה מלא בבוץ (לאחר השטיפה עם הגרניק), כמובן שלא היה מאוורר ובנהיגת הרים מהירה עבדתי הרבה עם הבלמים וסדקתי את הדיסק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

צינור מים ביתי לעולם לא יספיק ,

הבוץ נדבק כמו דבק בתוך הגלגל מסביב על הבולמים קפיצים וכל מערכת ההיגוי ,

לך למכון שטיפה שיש ברשותו רמפה שאתה עולה עלייה בזווית ושישטפו טוב טוב ותשחק גם עם ההגה ל2 הצצדים .

אם אחרי זה עדיין ימשיכו הרעידות , כנראה שבאמת אתה צריך ללכת לבדיקת איזון בגלגלים ו/או פרונט בשל מכה שייתכן שניתה לך את הכיוון

:roll:

פורסם

+1 , בוץ.

גם אני הייתי בסופ"ש בטיול בוץ עם הג'יפ.

כל הרכב רועד.

נכנסתי בכ"ס למכון שטיפה [מכניסים 5 שקל והגרני עובד דקה].

שטפתי את המכלולים מלמטה, את הבולמים והבטון ,סליחה בוץ שיצא נראה כמו חתיכת יציקה.

לא להאמין.

אני פוררתי חתיכות מהדיסקים בידיים.

משהו מכיר מכון שטיפה באזור השרון \ רעננה שיש לו רמפה מיועדת ?

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אם יש טסות, אז לפרק אותן, ולשטוף את הבוץ משם. קרה לי פעם מקרה כזה כשנתקעתי בחול עם קסנטיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...