Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

STIO , עזוב לקחות , אני עבדתי בבזק עד לפני חודש , היו לנו נציגים שעבדו בהוט לפני כן ,

והם בעצמם אומרים שההבדל הוא שמיים וארץ , הם אמרו שבהוט פשוט כל היום היו רבים עם לקוחות ומקבלים צעקות וקללות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חשבתי לי על משהו בראש, אז אחשוב איתכם, אבל בקול ובכתיבה:

"נציגים כאלה ואחרים של הוט, או מי מטעמם, קוראים פה את הנכתב ואת הנאמר עליהם"?

"האם כשהם קוראים (ראו שאלה קודמת) זה בכלל מעניין לההיא את השחי הימני, או לההוא את האשך השמאלי?"

"אם כן זה מעניין אותו או אותה, האחראיים, הנציגים של הוט, האם הם באמת יעשו משהו בנידון"?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

אתה באמת חושב שמנכ"ל הוט לא מודע לתדמית הבעייתי של החברה, שהיא הרוויחה בכבוד (שכן אין מדובר בתדמית המנותקת מהמציאות, לפי מה שאנחנו כותבים וקוראים כאן)?

אין לי ספק שהוט בחרה בדרכה זו במודע ובמתכוון. המדיניות מוכתבת מלמעלה, ולמרות שתמיד אפשר לטעון ל"טעות אנוש" מקומית, המוטיב החוזר מחליש מאוד טענה זו.

:turn-l:
פורסם
אתה באמת חושב שמנכ"ל הוט לא מודע לתדמית הבעייתי של החברה, שהיא הרוויחה בכבוד (שכן אין מדובר בתדמית המנותקת מהמציאות, לפי מה שאנחנו כותבים וקוראים כאן)?

אין לי ספק שהוט בחרה בדרכה זו במודע ובמתכוון. המדיניות מוכתבת מלמעלה, ולמרות שתמיד אפשר לטעון ל"טעות אנוש" מקומית, המוטיב החוזר מחליש מאוד טענה זו.

ולמרות שתמיד אפשר לטעון ל"טעות אנוש" מקומית, המוטיב החוזר מחליש מאוד טענה זו"

אפילו אבשלום קור ידידי, לא היה מצליח לנסח את זה, בצורה כל כך מדוייקת ונכונה, ישר כוח ידידי.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
"אבל כשהגיעה החשבונית הראשונה חויבתי בכל הסכום. טלפנתי ו"הוט" טענו שזה היה הסיכום."

ואל תנסה לשבש. זה לא מקרה של מתן הנחה אבל מאוחר יותר כפי שאתה מנסה להציג. זו פשוט התכחשות שלמה להסכם.

מה אתה חי בירח? אתה לא יודע שהוט פשוט מסרבים לשלוח את החוזה? ביקשתי חוזה הרבה פעמים,ולא חשוב לי אם זה פקס, דואר או אימייל. הוט פשוט מסרבים.

נראה לך שאם תגיד שהשחור הוא לבן הרבה פעמים, אז יאמינו לך?

רשמתי "יכול להיות" - קרא שוב את הטקסט ונסה להבינו שנית, מדובר סה"כ בהבנת הנקרא. אם אני אפשט את הביטוי ניתן להבין שיש סיכוי שזה מה שקרה, ויש סיכוי שלא.

אני לא חי בירח, בפעם האחרונה שבדקתי התברר שאני על כדור הארץ (מי יודע, אולי בעתיד יהיו טיסות לחלל. אני רואה שאתה מתמצא בתחום, אם יהיו טיסות סדירות לירח במחיר טוב תעדכן אותי). הוט לא מסרבים לשלוח חוזה, וכל לקוח שמבקש אני שולח לו מיידית (וגם אלו שלא מבקשים אני שולח - חוק זה חוק). אם תאמין או לא זאת כבר בעיה שלך, זאת האמת בכל אופן.

תואמו איתו (ביוזמתו) פעמים אחדות, מתי יבואו לקחת את הממיר של האינטרנט. בכל פעם היה להם תירוץ חדש: "לא ענית לטלפון, לא היה אף אחד בבית, הנציג צילצל בפעמון וכ'ו ולא ענית." אמר להם: עכשיו אני בבית, תוך שעה יוצא, אם תרצו אני פה." (לא באו)

אחרי כמה ימים קיבל מכתב:"הממיר שלנו אצלך, אם לא תחזיר נתבע אותך בבית משפט"

שוב אותה פרוצדורה, תיאומים עניינים. באחד מהימים, ממש במקרה, שמע שיחה מהגינה למטה (גר על קומות): היי אתה נציג הוט, אתם לא רוצים לבוא אליי לסדר ליאת הבעייה"? הוא יצא למרפסת, שאל את נציג הוט: אתה עומד להגיע למשפחת ****? והנציג אמר: "דיוק אליהם אני עולה." גיסי לקח אתהממיר, שם בשקית, והעיף את הממיר דרך החלון, כשוידא שהנציג כבר לא "בקו האש".

אמר לו: קח את הממיר, שלום וביי, אל תטרח לעלות.

מדבריך עולה תמונה מעט בעייתית: מצד אחד אתה רושם "תירוצים" (כאילו הדברים לא נכונים), מצד שני אתה רושם: "עכשיו אני בבית..." (כלומר אין הכחשה שהלקוח לא היה בבית, אלא הלקוח מודיע שבהווה הוא כן בבית ובעתיד הוא מתכוון לצאת). כך או כך, במידה והלקוח לא בבית/לא עונה לטלפון/לא פותחים את הדלת אז איך הנציג אמור לקחת את המודם?

באשר לכך שהלקוח זרק את המודם מהחלון - אני מניח שנגרם נזק למכשיר מהפעולה הזאת, שיגיד תודה שלא חייבו אותו על נזק לציוד. בכל אופן לאחר שהלקוח הנ"ל כבר נותק, הוא יכול להחזיר את הציוד בעצמו לנקודות השירות - אני יכול לומר לך שאני החזרתי בעצמי 4 ממירים, שלטים וכבלי חשמל של YES לנקודה שלהם, פשוט שמתי בתא המטען ונסעתי להחזיר. להחזיר את הציוד בעצמך זה עושה אותך פחות גבר? בשביל מה כל הבלאגן הזה?

בוא אספר לך משהו (...) הסיבה היחידה שאני מחובר לתשתית אינטרנט וטלפון דרכם היא מחיר. במקרה של האינטרנט הבחירה שלי היא בין הוט לבזק, כאשר בזק משמעותית יקרה יותר, ובנוגע לטלפון: בתקלה האחרונה שהיתה לי פה כבר סגרתי עם 072 מועד להתקנה, עד שהתברר לי שיש להם קצת בעיות ועדיף לתת להם להתגלח על הזקן של מישהו אחר. אני משלם לחברה הזאת מחוסר ברירה, לא מפני שאני באמת מרוצה מהשירות שלה, וזה בניגוד ל-YES, שלמרות שהמחיר שאני משלם יקר יותר בהשוואה למה שהוט היו גובים ממני, אני עושה את זה בלב שלם. ולא, שם המשפחה שלי ממש לא רוטשילד.

זכותך, זה שוק חופשי - אך לא מבין את ההגיון להיות מחובר להוט בטלפון ובאינטרנט, ולהיות מחובר בטלוויזיה ל- YES כשאתה יכול להתחבר להוט בכל הטריפל ובכך לחסוך המון. אל תגיד לי "שירות, שירות" - את אותו השירות בדיוק אתה מקבל באינטרנט ובטלפון, אם תתחבר גם בטלוויזיה זה ממש לא ישנה. מבחינת מחיר? הוט גם זולה בטלוויזיה מהמתחרים, אם אם התחברת להוט בשאר השירותים בגלל מחיר עדיף שתתחבר גם בטלווזיה. באמת שלא הבנתי את ההגיון שלך במקרה הזה, אולי פיספסתי משהו...

רק שתבינו לאיזה מצב הם הגיעו, כשהתחברתי ליס, יס שלחו בשמי מכתב ניתוק להוט, אבל בוא זמנית יס אמרו לי להתקשר בעוד כמה ימים להוט כי סביר להניח שהם יגידו שהם לא קיבלו את מכתב הניתוק ושיס מוכנים לשלם על הימים הנוספים שהייתי מחובר להוט למרות בקשת הניתוק של יס.

אתה חושב שאין גם מקרים הפוכים? אני אישית מכיר המון.

ו-STIO, אם אתה באמת חושב שהוט טובים - אתה מוזמן לשכנע אותם לוותר לי על הקנס המוגזם מאוד שנובע מההתנתקות לפני תום ההתחייבות (אצלם זה עובד הפוך - ככל שאתה עמוק יותר לתוך ההתחייבות, ככה אתה משלם יותר. כלומר אם ההתחייבות נגמרת בעוד חודש, אתה משלם איזה 300 שקלים קנס. או במקרה שלי - בעוד ארבעה חודשים, ו-210 שקלים קנס). מבחינתי, לפחות כרגע, אם הם לא מוותרים לי על הקנס - כנראה שלא אחזור להיות לקוח שלהם.

רוני

למה שחברה מסחרית תוותר לך על קנס? אתה חתמת על חוזה, במידה ואתה מפר אותו אתה צריך לשאת בתוצאות. החברה נתנה לך מחיר מוזל ל- X חודשים תמורת התחייבות ל- Y חודשים, אם לא היית מתחייב היית צריך לשלם יותר. מעבר לכך, מדובר על התחייבות הדדית: גם החברה מתחייבת שלא להעלות לך את המחיר בתקופת ההתחייבות.

STIO , עזוב לקחות , אני עבדתי בבזק עד לפני חודש , היו לנו נציגים שעבדו בהוט לפני כן ,

והם בעצמם אומרים שההבדל הוא שמיים וארץ , הם אמרו שבהוט פשוט כל היום היו רבים עם לקוחות ומקבלים צעקות וקללות.

אני לא עבדתי בשום חברת תקשורת פרט להוט, כך שאין לי איזו שהיא אינדיקציה להשוואה. אותי אף אחד לא מקלל, מעבר לזה אם אותם נציגים סיפרו שקיללו וצעקו עליהם, זה רק מראה את סוג התרבות של הישראלי המצוי.

פורסם

stio אתהיודע מה הבעיה? שאתה מדבר על כל חברת הוט כ-כלל , אף אחד לא אמר שאתה לא עושה את עבודתך נאמנה ,

אבל אתה לא יכול לדבר בשם כל הנציגים והטכנאים שבחברה , אולי אתה באמת פועל כמו שצריך אבל תלונות לא מגיעות משום מקום.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
למה שחברה מסחרית תוותר לך על קנס? אתה חתמת על חוזה, במידה ואתה מפר אותו אתה צריך לשאת בתוצאות. החברה נתנה לך מחיר מוזל ל- X חודשים תמורת התחייבות ל- Y חודשים, אם לא היית מתחייב היית צריך לשלם יותר. מעבר לכך, מדובר על התחייבות הדדית: גם החברה מתחייבת שלא להעלות לך את המחיר בתקופת ההתחייבות.

בוא נתחיל מלמה שחברה מסחרית תעבוד לפי היגיון של קנס הפוך? למה הקנס דווקא גדל ככל שהזמן עובר? אם תסביר לי את זה, אולי אשתכנע שזה הגיוני לשלם עלות חיבור חודשית שלמה בגלל שאני רוצה להתנתק 4 חודשים לפני תום ההתחייבות.

אבל יודע מה? אתה באמת לא חייב להסביר לי, בדיוק כמו שהוט לא חייבים לוותר לי על הקנס (שאגב, לא זכור לי שחתמתי עליו בחוזה, אבל יודע מה - נחליק את זה). מה שאני אומר הוא כזה: אני מתנתק לא בכדי להתחבר ליס, אלא מכיוון שאין לי זמן לצפות בטלוויזיה כיום. אולי בעוד חצי שנה-שנה ארצה לחדש את החיבור לחברת הכבלים או הלווין. אם הוט מעוניינים לקבל אותי כלקוח פוטנציאלי עתידי - מוטב יהיה אם ילכו לקראתי כבר עכשיו. לא רוצים? לא צריך...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הקרש שלי למדורה.

אני עברתי להוט לפני שנה וחצי בערך, מאז טלויזיה הפסקתי לראות, ההבטחה היתה שאני יוכל להמשיך לראות את אותם הערוצים.

בפועל לערוצים יש את אותו השם אבל התוכניות חוזרות על עצמם 50 פעם בשבוע, אני בעיקר צופה בNG בפועל את כול התוכניות לחודשיים הקרובים כבר ראיתי :(

לדעתי זה שקר גס שלהוט ויס יש את אותם התכנים.

לגבי האינטרנט בשנה הראשונה הוא לא עבד בכלל, אחרי כ7 ביקורי "טכנאי" בסוף הצליחו לתקן את התשתית חצי שנה אחרונה עובד פחות או יותר.

טלפון היה רק מקרה אחד, נשרף המכשיר שמפעיל את הקו, שבוע היתי בלי טלפון :(

בעסק זה עוד יותר מצחיק, אני מגיעה בבוקר הטלפון לא עובד, לשכן שמחובר על אותו החוט אין תקלה.

מתקשר להוט מסביר את הבעיה וכצפוי מקבל תשובה של זלזול "תקלה אזורית" , חושב לעצמי מה תקלה אזורית לשכן עובד לי לא? ואנחנו על אותו החוט מעניין , היחס ללקוח זוועה , stio אתם בהוט חושבים שכולם מטומטמים?

מה שהכי מעניין על אותו החוט עובר גם האינטרנט שכמובן עובד בסדר גמור.

בסלקום על תקלה דומה הביעו לפחות פיצוי קטן של כמה ימים שיחות חינם, ביס בשל שיבושים בשל מזג האוויר הביאו כמה סרטים חינם, בהוט כצפוי הכול עובר כשיגרה כאילו לא קרה כלום ואף אחד לא שם לב.

היחס ללקוח בהוט אינו קיים, תמיד שאני מתקשר אליכם הנציגים מנסים להציג אותי כשקרן שמנסה להוציא מהם דיל יותר טוב...

אני דווקה קיבלתי חוזה בקלות יחסית, הזמנתי נציג לביתי, בטלפון הדגשתי שיהיה לו חוזה מוכן ביד אחרת אין על מה לדבר.

אודי A4

דימה.

פורסם

כל מי שמגיב ל-Stio, שיקרא רגע את הפסקה הבאה ויחשוב פעמיים:

אל תתחברו להוט בחיים שלכם, אתם עלולים לקבל אירוע מוחי מרוב עצבים. אין לי כוח לכתוב את כל מה שעברתי איתם (בשרשור אחר פה כתבתי רק תמצית) - חבורה של נוכלים. אני מחובר לYES כבר כמה שנים וזה פשוט עולם אחר!

גם אותי הוט מטרידים בטלפון כדי שאני אתחבר אליהם וכל פעם אני מסרב, הם גם שולחים אנשים ליד הדלת ואני לא נותן להם להיכנס למרות שהם מתחננים! הוא עומד ליד הדלת בחושך ואומר: "בבקשה, תן לי להיכנס ע"מ שתשמע, 5 דקות, לא יותר..." אמרתי לו: "גם לא 5 שניות".

בשורה התחתונה פראיירים לא מתים אף פעם, הם פשוט מתחלפים... אתם אל תהיו הפראיירים ואל תעברו גם אם יציעו לכם מחיר זול משמעותית, הזול עולה ביוקר!

*נלקח מאחד הלינקים הבאים.

עכשיו בואו נעמיד עובדות:

אני נפגעתי מהוט קשות! כמה קשות? מי שיש לו סבלנות יכול לקרוא כאן.. וכאן.

אני לא זוכר אם רשמתי בשרשורים שלי כיצד נגמר הסיפור אבל בקצרה:

אחרי הסיוט המתמשך עם האיומים מעורכי הדין של החברה ושיחות טלפון טורדניות וחצופות לבני המשפחה במטרה לאתר אותי (בזמן שאני בכלל בשיעור במכללה)+ מכתבי איומים ודרישת קנסות באלפי שקלים ושאר ירקות- החלטתי שאני "עף" על הנושא הזה:

-מיילים לתוכניות רדיו.

-מיילים לאתרי אינטרנט.

-מיילים לערוצי טלויזיה, ערוץ 2, מאקו, "תוכנית חסכון" ומה שיש.

-מיילים למשרד התקשורת, המועצה לשידורי לוין וכבלים.

-מייל למוקד אמון הציבור.

*כמובן שהכל היה מגובה בניירת, שיחות מוקלטות, מכתב אזהרה רשמי לפני תביעה ומכתב נוסף לפני נקיטת הפעולות למעלה , הדפסי כרטיס אשראי וכו' וכו'.

אחרי חודש של שקט תעשייתי קיבלתי טלפון מהוט והציגה אמרה:

"אחרי שבדקנו את התיק שלך הבנו שחלה טעות-

התשלומים שדרשנו עבור פתיחת תיק אצל העו"ד שלנו זה טעות.

הקנסות שדרשנו עבור הטריפל זה טעות.

החיובים שלקחנו ממך אחרי שביקשת להתנתק זה טעות."

מה סופה של הטעות? במקום סכום של למעלה מ-1600 ש"ח שנדרשתי לשלם שילמתי 69 ש"ח בדואר ובזה קיבלתי אישור רשמי מ"הוט" שאני והם גרושים לעולמים!

ראוי לציין שמי שהביא את הפרשה על סיומה זה מוקד אמון הציבור! תעזרו בהם.

ראוי לציין 2- תהליך ההתנתקות הזה נערך למעלה מחצי שנה!! (איפה נשמע דבר כזה שלוקח להתנתק משירות 8 חודשים?)

אני החלטתי להיות אופטימי כשביקשתי להתנתק לפני כשבועיים, ולא שלחתי פקס או מכתב רשום. הנציג הודיע לי שתוך יומיים כבר לא אחוייב (כלומר לא אחוייב על חודש דצמבר) אבל התריע שהחיוב כבר התבצע ושהכסף יוחזר אלי לאחר שיילקח ממני הממיר.

העניין הוא, שכשתיאמו איתי לקיחת ממיר בתחילת דצמבר, התברר שהתאריך היחיד שבו הם יכולים לבוא הוא בסוף דצמבר! לא שבאמת יש לי בעיה עם זה - כי בינתיים אני יכול לראות טלוויזיה ו(לכאורה) לא לשלם. השאלה היא האם זו השיטה שלהם למשוך אותי עוד יותר, וש"בטעות" אחוייב שוב בינואר בגלל זה. נחכה ונראה...

אתה יותר מדי אופטימי.

אתה תחוייב ולא רק שתחוייב- אתה תחוייב עד לרגע שבו יגיע טכנאי ויקח לך את הממיר (וגם אז אני לא בטוח שיפסיקו לחייב כמו שצריך).

כל עוד הממיר אצלך, הם יגבו ממך תשלום יחסי על זה! אמרו לך שיחזירו לך את הכסף ויתחשבנו איתך בתשלום הקנס? גם אני האמנתי להם...אז הם באמת ניסו לגבות את הקנס רק שהם שכחו מכל הזיכויים.

אגב המקרה שלך עוד טוב, אני שמעתי על מישהו שביקש להתנתק ואמרו לי שיחכה 3 שבועות עד שיהיה "טכנאי פנוי", אחרי 3 שבועות וכשהטכנאי לא הופיע ללא הודעה מוקדמת הוא נדרש לחכות עוד כמה שבועות לטכנאי הבא.

בקיצור, אני מקווה שאתה לא עומד לפני עוד סיפור מהסטטיסטיקה..

ועצה נוספת לאילו שבדרך הזאת- פקס, פקס, פקס!!!!! לתעד הכל! אפילו את השיחה עם האשה על ההחלטה להתנתק.

לאורך כל הדרך לשמור על התנהלות מתועדת- אם זה שיחות אז שיהיו מוקלטות ובכל מקרה לגבות הכל בפקס ובמיילים.

פורסם

BMW אתה פשוט גדול !!

ואני שמח לשמוע שבסוף העניין נפתר גם אם איבדת אולי כמה שערות בגלל זה.

מעניין - משרד התקשורת עשה משהו בעניין הזה או ש...

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

מדהים כמה שטיפות מוח מאכילים נציגים בקורסים ובעבודה בחברות האלה וזה עוד כלום לעומת חברות הסלולר.

לגופו של עניין הטריפל באמת יכול לחסוך לכם כסף רק תנעלו את עצמכם לשלוש שנים ותגלו לאחר ארבעה חודשים שהחברה יצאה במבצע ללא התחייבות כמעט באותו מחיר ואילו אתה תקוע עם קנס דרקוני.

מעבר לזה, לא יודע כמה חובבי ספורט יש כאן אבל מה שהוט עשו עם הורדת ESPN והעלאת יורוספורט 2 הוא בושה וחרפה.

אני זוכר איך הנציג אומר לי שיהיה בו NBA ושמדובר בחלופה ראויה שהיום ברור לכולם שהערוץ משדר ענפי "ספורט" נידחים וכל כולו נועד בכדי לחסוך להוט כמה שקלים כמובן על גב הלקוחות.

פורסם
ד"א דעתי על הוט לפני שהתחלתי לעבוד שם לא היתה בשמיים, אבל בדיעבד מתברר שסה"כ היתה אי הבנה קטנה.

גיא עשה דרך ארוכה מהציטוט של BMW עד לציטוט למעלה. עכשיו תבחרו לאיזה STIO להאמין :lol:

STIO - אתה פשוט עקשן, לא מקשיב, לא יודע מתי להפסיק ואתה דו-פרצופי

+1

:turn-l:
פורסם
זכותך, זה שוק חופשי - אך לא מבין את ההגיון להיות מחובר להוט בטלפון ובאינטרנט, ולהיות מחובר בטלוויזיה ל- YES כשאתה יכול להתחבר להוט בכל הטריפל ובכך לחסוך המון. אל תגיד לי "שירות, שירות" - את אותו השירות בדיוק אתה מקבל באינטרנט ובטלפון, אם תתחבר גם בטלוויזיה זה ממש לא ישנה. מבחינת מחיר? הוט גם זולה בטלוויזיה מהמתחרים, אם אם התחברת להוט בשאר השירותים בגלל מחיר עדיף שתתחבר גם בטלווזיה. באמת שלא הבנתי את ההגיון שלך במקרה הזה, אולי פיספסתי משהו...

בוא אסביר לך את ההיגיון: ממיר שלא נתקע כל שני וחמישי, כזה שלא גורם לי עצבים ושאני לא מוצא את עצמי מתחנן בפני החברה המשוקצת הזאת שיחליפו לי אותו, שווה לי בתשלום חודשי עוד 50 ש"ח. גם יותר. למזלי, הניתוקים בשאר המדיות אינם מאוד נפוצים. מצד שני, כאשר הם מתרחשים... אני בהחלט שוקל לפנות לחסדי שמיים ולהתחיל לחשוב מה עשיתי שעוררתי עלי את זעם האלים.

ההפרש במחיר בין הוט ליס בכל מה שקשור למדיה הטלוויזיונית אינם גבוהים ביחס לתועלת של יס. לעומת זאת, המחיר שבזק גובה עבור תשתית אינטרנט או עבור קו טלפון הוא מעבר לכל פרופורציה, ולכן בלית ברירה אני ממשיך לפרנס את החברה הזאת.

אבל בכלל, אני לא מבין מדוע אני ממשיך להגיב לך. ממילא ראינו את השינוי שחל בך רק משום שהתחלת לעבוד בהוט. אין ספק שיש כאן מקרה קלאסי של דר' ג'קיל ומיסטר הייד. אני לא רוצה להמשיך ולומר באיזה עוד תחום אתה מתנהג ככה - מי שמכיר אותך מספיק טוב מהאתר הזה יכול כבר להבין לבד לאן אני חותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חבר STIO, במשנה (נדמה לי, אולי במקור אחר מההיסטוריה שלנו) מסופר על שופט שקיבל פרי מהעץ של עצמו באמצעות אחד משני מתדיינים בבית הדין שלו, ומיד חש שהטיעונים של מביא המתת לא נטענו נכון ובקיצור, חשב שהוא הצודק.

מיד אמר השופט לעצמו שתיפח רוחם של לוקחי שוחד - אם הוא שרק קיבל מה שממילא שייך לו הפך לחסיד של אחד המתדיינים, מה ירגיש מי שמקבל שוחד ממשי???

במקרה שלך זה לא שוחד, אלא משכורת חודשית. אז ראוי שתפנים.

לגופו של עניין, בעבר התנתקתי מהוט - עניין של לדעתי 6 שנים בערך. לא היו לי בעיות מיוחדות, באו לקחת את הממירים במועד שנקבע (ממירים אנלוגיים) וקבלו אפילו ממיר שנקנה בשוק החופשי ללא מילה (במקום ממיר שהם סיפקו).

רק כדי לסבר את האוזן, סיבת הניתוק היתה ידיעה בעיתון שהם חדלו לשלם ליוצרים ישראליים תמלוגים על שידורים חוזרים, בניגוד להסכמי עבר וללא משא ומתן. החלטתי שכאלה אני לא מפרנס. לא היו לי בעיות קליטה או טענות מיוחדות על התכנים.

גם אבירי יס רחוקים מלהיות צדיקים. החזרתי להם אישית (במשרדיהם בכפר-סבא) זוג ממירים וזוג שלטים והחיוב החודשי היה אמור לפחות. הם טעו, לא חישבו נכון, חמש או שש שיחות למוקד נדרשו (אני מייצג את עצמי בכבוד ועד כה מעולם לא נזקקתי לתיווך של גופי צרכנים או רגולציה למיניהם) עד שהעניין הוסדר וכספי הושב לי.

גם ביס יש מיחזור בלתי נסבל של תכנים, וגם הם צינזרו ערוצי טבע שספקו בעבר.

לזכותם אומר שזמני הביקור של הטכנאים (ונזקקתי לאורך השנים לכמה כאלה) נשמרים בקפידה.

יש לי בטן מלאה גם על 013.

היחידים אתם אין לי ניסיון רע בתקופה האחרונה הם בזק ו-018, ולכן אני מפרנס אותם.

יוסי

פורסם

אני לא יודע למה עדיין תופסים מ"יס" כנותני שירות יקרים בהרבה מהוט.

אני משלם ב-"יס" 199 ש"ח לחודש, בהתחייבות של שנתיים (עם אפשרות להקפאה ולהעברה ללא עלות לצד שלישי) ויש לי חבילת בסיס+מלא תוספות וחבילות שקיבלתי מתנה.

יש לי את כל הזבל שצריך בערוצי הטלויזיה כולל אלו עם התכנים המסריחים ואלו עם התכנים הטובים יותר והכי חשוב זה שיש לי את 3 ערוצי המדע והטבע- דיסקברי, NG וNG WILD שהם לבדם מצדיקים את כל השאר!!

תוסיפו לזה אינטרנט+טלפון של 012 (מצויינים עד כה בחצי שנה של שירות) במחיר של כ-70 ש"ח וקיבלתם 270 ש"ח לכל ה"טריפל". בכמה כבר זה יותר יקר מ"הוט"?

**נועד כשירות מידע לציבור, לצורכי השוואת מבצעים. המבצע הנ"ל היה לפני חצי שנה ואולי היום כבר יש מבצעים טובים יותר!

• תוכן חדש...