Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע פג'ו 206XS, שנת 2002 (הגרסא של ה 115 כ"ס). 1600 ידני.

אוטו באמת חמוד שמשרת אותי כבר 4 שנים בהנאה, לא רואה אף 1600 על הכביש ממטר, פשוט מטוס ביחס לנפח המנוע.

עם זאת, כמובן המחלה הצפרתית קיימת. הוחלפו מוטות פרונט קדמיים, ג'נטים, הייתה תקלה במערכת ההצתה, הקלאץ' מוחלף עכשיו פעם שניה ב 4 שנים, מעצורי דלתות נדפקו, קליפסים נשברו, פלסטיק מרשרש. רשלנות צרפתית בקיצור.

מחפש אוטו קומפקטי, שוקל לעבור לאוט'. הנטיה כרגע היא לכיוון ה 2000 סמ"ק, מוכן להתפשר גם על 1800.

הדרישות מהרכב - נוחות ואמינות במקום הראשון. חוויית נסיעה כאשר הדגש הוא על נסיעה חלקה בשיוט, יציאה חלקה מהמקום ופחות דגש על מהירות מירבית או האצה. אין לי בעיה לקחת רכב שעושה 100 ב 12 שניות ולא ב 7, אם יהיה כיף לנהוג עליו.

המחשבות שלי היו בכיוון של גולף GTI, כאשר גם השירוקו נכנסת לשיקולים. הדבר הכי פחות חשוב לי זה המראה, לא מחפש לנקר עיניים אבל - השירוקו פשוט WOW. אם זה גם רכב שעומד בדרישות האחרות זה מתמודד חזק מאוד.

התקציב שלי הוא בין 140-200 אלף ש"ח

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

ואיך בדיוק הנפח מנוע תואם את הדרישה שלי ל 1.8 או 2.0 ?

בסכום כזה אני כבר יכול לקחת סיאט לאון 1.8

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

הנפח לא משנה כאן אלא הביצועים. יש מנועי 1.4 ליטר מודרניים שחזקים משמעותית מה-1.6 שלך וגם מרוב ה-2.0 ליטר. לכן, וגם בגלל שהדרישות שלך הן יותר נוחות ופחות מהירות, הייתי ממליץ משהו בסגנון גולף 1.4TSI מאובזרת (160 כ"ס) במקום ה-GTI, בהנחה וגולף נראית לך מתאימה. למה רק "הייתי"? כי עכשיו בדקתי והמחיר של גולף GTI ידנית ירד והוא עומד כעת על 183 אלף ל-3 דלתות ו-188 אלף ל-5 דלתות, שזה פשוט מחיר פיצוץ (ורק כ-10-15 אלף מעל ה-160 כ"ס) - אז אולי שווה לך להתאמץ עבורה. מובטח עולם חדש של ביצועים שיגרום לך להבין שה-1.6 המסכן של ה-206 שלך הוא די בדיחה...

אופצייה לא פחות טובה, ככל הנראה, היא הג'ולייטה החדשה של אלפא.

השירוקו גם מתאים אם הוא נראה לך טוב, גרסת 1.4 עם 160 כ"ס תספיק כאן בהחלט.

בצע נסיעות מבחן על שלושתן וחזור עם התרשמויות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איפה ראית את המחירים האלה?

אני ראיתי מעל 200K במחירון יד2

פורסם
הנפח לא משנה כאן אלא הביצועים. יש מנועי 1.4 ליטר מודרניים שחזקים משמעותית מה-1.6 שלך וגם מרוב ה-2.0 ליטר. לכן, וגם בגלל שהדרישות שלך הן יותר נוחות ופחות מהירות, הייתי ממליץ משהו בסגנון גולף 1.4TSI מאובזרת (160 כ"ס) במקום ה-GTI, בהנחה וגולף נראית לך מתאימה. למה רק "הייתי"? כי עכשיו בדקתי והמחיר של גולף GTI ידנית ירד והוא עומד כעת על 183 אלף ל-3 דלתות ו-188 אלף ל-5 דלתות, שזה פשוט מחיר פיצוץ (ורק כ-10-15 אלף מעל ה-160 כ"ס) - אז אולי שווה לך להתאמץ עבורה. מובטח עולם חדש של ביצועים שיגרום לך להבין שה-1.6 המסכן של ה-206 שלך הוא די בדיחה...

אופצייה לא פחות טובה, ככל הנראה, היא הג'ולייטה החדשה של אלפא.

השירוקו גם מתאים אם הוא נראה לך טוב, גרסת 1.4 עם 160 כ"ס תספיק כאן בהחלט.

בצע נסיעות מבחן על שלושתן וחזור עם התרשמויות.

רוני

ל206 באמת מנוע בדיחה לעומת זה של הGTI,אבל מבחינת הנאה מנהיגה,משוב מההגה,ואיכות השילדה,יש לGTI המבורגנת,השמרנית,והכבדה עוד דבר אחד או שניים ללמוד מה206!.

• תוכן חדש...