Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך ייעוץ - זה קצת ארוך - אניי ממש אוהב את הרכב הזה בלי קשר לערך הכספי שלו או למה שחושבים עליו, כל מי שיש לו רכב כזה או יכול לייעץ לי אני אשמח, סורי שזה ארוך אין לי נסיון כמו שלכם יש, תודה מראש.

קודם כל דבר ראשון: איך מזיזים את המראה הימנית של הבאלנו באמצעות הכפתורים ברכב? אבא שלי וחבר שלי הסתכלו כבר אחרי שהבאתי את הרכב והם אמרו שהיא זזה - אני לא מצליח אני מכוון את הכפתור של רייגט באנגלית, ולוחץ על כל הכיוונים למעלה למטה שמאלה ימינה והיא לא זזה, מה זה שיש בצד גלגל כזה מ0 עד 4 במהירות?

מה שקרה זה שנכנסה בי משאית בינונית די גדולה בדלת הימנית של הרכב וכל הדלת נמעכה והחליפו אותה.

אני מעריך שאותו נהג נסע על 50-60 ונתן ברקס. או שהוא נכנס בי ב30 בלי לעצור שזה בערך הנזק שקרה לדלת, כלומר הפלסטיק השחור של הדלת לא נפגע ולא נכנס פנימה את כל המכה קיבל הפח של הרכב.

עכשיו הלכתי למוסך מורשה מזדה של הביטוח מקיף, אמרו לי שאין נזק בשלדה ואין נזק למנוע ולשום דבר אחר, רק להחליף דלת.

המכה באמת הייתה רק בדלת מתחילתה עד סופה - כולה נכנסה פנימה אבל הכנף של הרכב והמכסה מנוע והדלתות מאחורה במזל לא קיבלו אפילו שריטה ממש פגע במרכז הדלת כי זה רכב גבוה.

סהכ הם החליפו דלת ומראה ועשו עבודה יפה, למרות שיש כמה פאקים שאפילו שהרכב 5 ימים שם הם לא תיקנו וכבר לא היה לי כח לחכות אז לקחתי את הרכב..הכרית אוויר הימנית של הרכב השפיץ שלה התעקם כזה ובולט כזה למעלה מהמכה- והם אמרו שאי אפשר לסדר את זה ושהם בדקו וזה בטיחותי והכרית לא תפתח או משהו זה רק קוסמטיקה. התא כפפות שלי ניזוק ונהיה עקום כזה שפותחים אותו והם החליפו לי, וגם הפלסטיק הקטן מתחת להגה איפה שהחשמל קצת בולט והם החליפו את זה. גם היו עדיין קצת זכוכיות ואבק ברכב שבאתי לקחת אותו אבל לקחתי ככה כי הרכב היה שם 5 ימים ופעם אחת לא הסכמתי לקחת בגלל הכרית אוויר..

עכשיו העניין שמציק לי: אני לא יודע עם הבאלנו נחשב מנוע רועש? אבל לפני התאונה הוא היה ממש חלק חלק רכב שנת 2000 שהרגשתי עליו כמו רכב שנת 2010 מבחינת הסחיבה וההילוכים. של אבא שלי שנת 96 והוא היה הרבה יותר שקט משלו המנוע. עכשיו יכול להיות שבגלל שלא נסעתי שבוע על האוטו ונסעתי בערב בלי רדיו הרגשתי את הרעש של הרכב פתאום? מה שקורה זה ששומעים מהרכב רעש ממש כמו של מונית כזה שהיא עומדת, ושהרכב על ניוטרל ועומד שומעים את זה הכי הרבה - רעש כזה כמו של מונית שהיא עומדת. ממה זה יכול להיות עם המכסה מנוע לא קיבל מכה והרכב נוסע טוב וסוחב כמו שהוא היה? רק הרעש הזה ממש מציק לי. זה הגיוני שאני על האות די ומרים את האמברקס שהרכב יזוז קצת? יכול להיות שמהמכה נדפק הגיר או המנוע?

חבר שלי נסע על האוטו לפני והוא אמר שהוא סוחב מצויין ומעביר הילוכים כמו שהוא היה ואת הרעש הזה של הזזז הזה היה תמיד ברכב כי זה רכב של 10 שנים וזה רעש של בלאי או של סוג הרכב. אבל הרעש הזה ששומעים בניוטרל ושהרכב עומד ונוסעים על נמוך זה אף פעם לא היה. גם השוותי לרעש של באלנו 96- וה96 הרבה יותר שקטה. וזה היה להפך לפני. עכשיו הרכב עבר טיפול אחרון במאי והחליפו לו טיימינג ב90 אלף ועכשיו הוא כמעט 140.

אבא שלי אומר שהרעש הזה זה משהו מסתובב כמו גלגל או משהו, או מאוורר או אולי איזו רצועה שהשתחררה, אולי הרצועה של האלטרנטור או המזגן? מה יכול לגרום לרעש כזה? לדעתכם זה קשור לתאונה או צירוף מקרים? הבנתי שכבר במוסך של הביטוח הם יעשו כמה שפחות ואפילו תא כפפות לא רצו להחליף לי, אם אני אלך אליהם הם יעזרו לי? יכול להיות שבמוסך נגעו לי בחלקים ברכב?

אני יודע שיש לי גומיה של הציריה להחליף אבל זה לא הרעש הזה..מישהו יודע ממה הרכב יכול להרעיש כמו כזה מונית או רעש של מזגן על ניוטרל? ושהרכב גם לא זז כמו מאוורר כזה תקוע? החום מנוע בסדר, גם הטורים והוא נוסע עדיין אותו דבר..יכול להיות שזה רעש של מנוע גוסס או רצועת טיימינג? עכשיו אני לא יודע לאיזה מוסך ללכת כי נראה לי שכולם רמאים, אם אני אלך למוסך מורשה בפתח תקווה שטיפל ברכב 10 שנים זה דבר הכי טוב לעשות? או שאפילו מוסכניק שמבין ברכבים ישמע את זה וידע מה זה?

תראו אם מהמכה הכרית אוויר קצת בשפיץ הימני התעקמה, והתא ככפות זז והתעקם קצת זדומרת כל הדש בורד זז קצת שמאלה אז יש מצב שמשהו בתושבות של המנוע זז גם? למרות שאבא שלי הסתכל והשמאי והכל והמכסה מנוע באותו מצב של לפני.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

הרגת אותי עם הסיפור הזה .

לקחתי יום חופש כדי לקרוא אותו .

הגלגל עם המספרים מיועד לשינוי זווית הפנסים הקדמיים במקרה והאוטו עמוס מאחור .

במצב נורמלי הוא צריך להיות על 0

כדי לכוון את המראה הימנית עליך להזיז את הכפתור שמעל החיצים לכיוון ימין ואז לכוון את החיצים - ימינה שמאלה וכולי .

לגבי האוטו אני ממליץ לך ללכת לאוטו קליניק בפתח תקווה - סגולה .

הם מקצוענים ומכירים היטב את הבאלנו היות ולהרבה מהמכונאים שם יש כזו .

לך לבריאן - בעל המוסך והוא יעזור לך .

פורסם

כדי לכוון את המראה הימנית עליך להזיז את הכפתור שמעל החיצים לכיוון ימין ואז לכוון את החיצים - ימינה שמאלה וכולי .

כן יצא ארוך אני איכשהו אוהב תרכב הזה על כל מה שיש בו לטוב ולרע.

אז במצב נורמלי לשים על 0? תשמע אני לא מצליח לכוון את המראה הימנית..היא עכשיו במצב שהיא ישרה כזה ואני לא מצליח לראות את הרכבים שבצד ימין, ניסיתי בכל רמזור אדום. שמתי את הכפתור שמעל הכפתורים על ימין ואני מזיז שמאלה ימינה כלום זה לא זז..

ואין לי חיצים בכלל יש ריבוע כזה שאפשר לגעת בו לכל הצדדים.

תראה אני יכול ללכת לשכן שלי ביום שישי שיחליף לי גומיה לציריה וישמע את הרעש, כי לפני שקניתי הוא שמע והאמר שהמנוע של הרכב מצויין ורואים שהוא 10 שנים טופל במוסך מורשה, בגלל זה חשבתי לחזור למוסך דב סוזוקי מורשה בפתח תקווה למרות שאני גר ממש רחוק משם בכלל...אני מקווה שזה משהו קטן מצידי אפילו להחליף רצועת טיימינג העיקר שלא יהיה את הרעש הזה.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

לא הייתי ממש ממליץ על אוטו קליניק.

מנסיון הייתי אומר שהם כמו כולם בסופו של דבר. עוקצים בקטנה.

פורסם

יש לי עכשיו דרך להזיז את המראה פיזית עם היא לא זזה בעזרת הכפתורים ברכב? אין לי כח לחזור למוסך הסדר עכשיו לא מספיק שמורידים לך 100 שקל ליום אז למה הם לא מתקנים טוב? :-( גם את הרעש הזה של המנוע הם יבדקו או שהם יתנערו ויגידו לא קשור לתאונה?

פורסם

אוקיי עם המראה הסתדרתי, מה יכול אבל לגרום לרכב לעשות רעש כזה כמו של מונית שהרכב על ניוטרל ועומד?

איזו רצועה השתחררה? או שצריך ללכת ממש למומחה של בלנו? אם אני אלך למוסך מורשה אחר עם כל ההסיטוריית טיפולים זה גם בסדר? או עדיף ללכת לאותו מוסך שטיפל ברכב 10 שנים?

המכה הייתה רק בדלת ואולי מהמכה הוא הזיז את הרכב שלי שמאלה חצי מטר אבל הכנף לא נפגעה ושום דבר פנימי.

ורצועת טיימינג הוא החליף ב90 אלף ועכשיו הרכב על כמעט 140.

פורסם

אני יכול לגשת רק ביום שישי, זה קריטי אם אני אנסע ככה יומיים? למרות שאבא שלי וחבר שלי נסעו על הרכב ואומרים שהכל בסדר זה או שאני מדמיין או שהשתחררה רצועה או משהו לדעתם..או שהכי טוב ללכת על הבוקר לחפש מוסך?

פורסם

כשיודעים מה התקלה זה דבר אחד .

כשלא יודעים זה דבר אחר .

לפני שנתיים גם לי היה רעש של נגריה מהמנוע . התברר שהבורג שמחזק את הפולי נשבר ולכן היה רעש לוואי והפולי גם עשה שמיניות .

אל תדחה דבר שאינך יודע מה ההשלכות שלו .

אתה עלול להצטער .

פורסם

אממ אתה יכול להסביר מה זה פולי? סורי על הבורות. ואני אלך רק ביום שישי למוסך אז אולי נשאיר תרכב שינוח בנתיים.

אגב זה טבעי שלפני שאני מתניע את הרכב האור האדום בנוסף לאור של האמברקס בלוח שעונים דולק גם אור אדום של הכרית אוויר?

• תוכן חדש...