Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

היום בצהריים כשנסעתי בכביש ראשי ברחוב האצל בשכונת התקווה מי שמכיר ..

פניתי בדיוק מצומת מרומזר מרחוב לח'י כאחר 100 מטר קרה תאונה קלה כשהשדה ראייה שלי ראת נהג מונית עומד באלכסון כשהוא מבצע פניית פרסה בקו מקובקב כשהוא עומד אז הזכות הקדימה שלי בנסיעה של 30 קמש כמובן המשכתי בנסיעה כהנהג הבחין בי

ופתאום בא לו להמשיך כשאני ניכנסתי לו בדלת הקידמית בצד ימין ואני קיבלתי מכה בטמבון הקידמי מצד שמאל ..

עכשיו הנהג מכחיש והוא אומר שאני אשם, והוא עמד ,ויש לו כאן עד שהוא מכיר אותו ויעיד בשבילו לטובתו , והוא שיכנע אותי ללכת למוסך ביחד שהוא מכיר וישה לנו מחיר וניתחלק חצי חצי.. הלכנו לשם והיה סגור , החלטתי לקחת פרטים וכל השאר תוך כדיי שהוא מכחיש.. אחרי שעה קלה התקשרתי אליו והסברתי לו שניסתדר ביננו והוא ישלם הכל במקום כל הבלאגן של הדיונים , אבל הוא התווכח ואמר שאני אשם ונילך לבית משפט..

הנזק המעורך שלי ושל אבי 600 שקלים {לא שמאים}

כדאי להפעיל את הביטוח?

מה קורה שהוא מכחיש ויש לו עד לטובתו {עד שקר}?

בעצם מי אשם כאן?

בתמונה אני האפור והוא המונית..

תודה לעוזרים..

ללא שם.png

• ספונסר פורום
פורסם
שלום..

היום בצהריים כשנסעתי בכביש ראשי ברחוב האצל בשכונת התקווה מי שמכיר ..

פניתי בדיוק מצומת מרומזר מרחוב לח'י כאחר 100 מטר קרה תאונה קלה כשהשדה ראייה שלי ראת נהג מונית עומד באלכסון כשהוא מבצע פניית פרסה בקו מקובקב כשהוא עומד אז הזכות הקדימה שלי בנסיעה של 30 קמש כמובן המשכתי בנסיעה כהנהג הבחין בי

ופתאום בא לו להמשיך כשאני ניכנסתי לו בדלת הקידמית בצד ימין ואני קיבלתי מכה בטמבון הקידמי מצד שמאל ..

עכשיו הנהג מכחיש והוא אומר שאני אשם, והוא עמד ,ויש לו כאן עד שהוא מכיר אותו ויעיד בשבילו לטובתו , והוא שיכנע אותי ללכת למוסך ביחד שהוא מכיר וישה לנו מחיר וניתחלק חצי חצי.. הלכנו לשם והיה סגור , החלטתי לקחת פרטים וכל השאר תוך כדיי שהוא מכחיש.. אחרי שעה קלה התקשרתי אליו והסברתי לו שניסתדר ביננו והוא ישלם הכל במקום כל הבלאגן של הדיונים , אבל הוא התווכח ואמר שאני אשם ונילך לבית משפט..

הנזק המעורך שלי ושל אבי 600 שקלים {לא שמאים}

כדאי להפעיל את הביטוח?

מה קורה שהוא מכחיש ויש לו עד לטובתו {עד שקר}?

בעצם מי אשם כאן?

בתמונה אני האפור והוא המונית..

תודה לעוזרים..

תראה אני לא יודע מי אשם ,אבל נהג מונית בדרך כלל לא מודה באשמה, אלה אם אין לא ברירה .

הישתתפות עצמית של מונית בין 4000-5000 ש"ח למה שיודה אם אפשר להיתחמק,

עצתי לך: עבור הלאה הנזק שלך לא גבוהה ,ומי יודע אולי תצא אשם ותצתרך לשלם לנהג המונית עבור הנזק שניגרם לו.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

מניתוח של מוקד הנזק בלבד, נראה כי האשמה חלה עליך. למרות שעל פי חוקי התנועה, אם הווא "הגיח" מהנתיב הימני, כשהוא מבצע בניגוד לחוק פרסה מנתיב ימני, הרי שמוקד הנזק, מרכז הרכב בצד ימין, מצביע על כך שהוא היה בשיאה של פניית הפרסה, בזמן שאתה התקרבת, ולכן הוא לא "הפתיע" אותך, כי אז הפגיעה הייתה בכנף הקדמית ימנית ולא בדלת.

פורסם
מניתוח של מוקד הנזק בלבד, נראה כי האשמה חלה עליך. למרות שעל פי חוקי התנועה, אם הווא "הגיח" מהנתיב הימני, כשהוא מבצע בניגוד לחוק פרסה מנתיב ימני

מה שרשמת כאן לא מסתדר לי.

נהג מונית מבצע בניגוד לחוק פניית פרסה, לא נותן זכות קדימה לרכב שבא ממול.

איך האשמה חלה על פותח השרשור?

הדבר היחיד - אני לא בטוח שפניית פרסה בוצעה בניגוד לחוק, אבל זה לא כל כך משנה - על נהג מונית היה לתת זכות קדימה.

אלי,

לא ברור לי, הסכמת ללכת למוסך של נהג מונית ולהתחלק חצי חצי בתיקון של מה? של הרכב שלך? של המונית ? של שני הרכבים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...