Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק - GTI 2010.

ranll
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שאצלי בגולף אוטומטית מנוע 1800,וגם נוסע רגוע למדיי הרכב עושה כ 1:8 אפילו פחות.

שנת 1999.

הקמ הגבוה ביותר שהגעתי אליו לאחר תדלוק מלא במחשב הרכב היה כ 360 קמ למיכל של 55 ליטר.

:(:cry:

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צריכת דלק מעולה בS3.

בS3 חשבתי שהתקורה של מערכת הELDAX/AWD היא לא רק במשקל הנוסף שסוחבים אלא בחיכוך הנוסף במכלוליה גם בנסיעה מנהלתית.

אז בגדול אפשר לומר שS3 שננהגת באופן מתון (לא סבתא ולא פדל טו דה מטל) תציג צריכת דלק בדיוק כמו של הGTI דור 5 שננהגת באותו האופן?

פורסם
חבל שאצלי בגולף אוטומטית מנוע 1800,וגם נוסע רגוע למדיי הרכב עושה כ 1:8 אפילו פחות.

שנת 1999.

הקמ הגבוה ביותר שהגעתי אליו לאחר תדלוק מלא במחשב הרכב היה כ 360 קמ למיכל של 55 ליטר.

:(:cry:

אם אתה אפילו יורד מ1:8 הייתי ניגש למוסך (רון) שייבדוק לך מה הבעיה, נשמע לי קצת מאוד לא חסכוני אפילו לרכב ישן.

פורסם

S3 שננהגת באופן זהה לאופן שבו ננהגת GTI MK5 תמיד תצרוך יותר, מנסיון.

אצלי ברכב הצריכה הממוצעת היא 1 ל-9.5, וכ-70% מהנסיעות מתרחשות בתוך תחומי העיר.

1 ל-12.5, עם 40% נסיעה עירונית.

כמובן שאפשר לעשות גם 300 ק"מ למיכל בנסיעה מאומצת וגם מעל 700 בנסיעה בין-עירונית סופר רגועה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני לא מצליח להוציא מ S3 צריכה טובה יותר מ 1:8 בנסיעות עירוניות. בחודשי הקיץ, מזגן הופך את זה ל 1:7.

מצד שני, אני אוהב תאוצות, ומת על מה שהרכב הזה נותן לי :)

פורסם

היה בטופ גיר השוואה בין M3 לפריוס בה עקבו עם הM3 אחרי הפריוס כאשר הפריוס נוסעת על המגבלות . התוצאות הראו שבמקרה הזה הבימר היתה חסכונית יותר.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
היה בטופ גיר השוואה בין M3 לפריוס בה עקבו עם הM3 אחרי הפריוס כאשר הפריוס נוסעת על המגבלות . התוצאות הראו שבמקרה הזה הבימר היתה חסכונית יותר.

מעניין, כנראה רלוונטי רק למסלול ולא בכביש אמיתי.

בכביש אמיתי אולי יש לי סיכוי לנצח את הפריוס רק באזור של עליות בנסיעה חזקה שבו המנוע בנזין שם יעבוד קשה יותר.

פורסם

כן, הבנתי את זה בדיעבד... :)

צריכה מעולה למנוע הזה ביחס ל 1.6 - שמפיק הרבה פחות כוח.

ואגב, לראות כאן את נתוני הצריכה של ה VAGיות פשוט עושה לי עוול.

אני וה - STi עושים במקרה הטוב 1:6.5, נסיעה משולבת... אבל הנהיגה בכל אחד מהקילומטרים/ליטרים האלו - פשוט הנא(ע)ה מכל אחד מהם.

אגב, מן העבר השני (וזה שיותר מסתדר עם המקרה שלי) - מה הייתה הצריכה הגבוהה ביותר שלכם?

אני אתחיל: 55 ליטר הספיקו ל 160 ק"מ...

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אני אתחיל: 55 ליטר הספיקו ל 160 ק"מ...

רק אוטובוס/משאית יכולים להתחרות בהישג כזה :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
צריכת דלק מעולה בS3.

צריכת הדלק בS3 מעולה יחסית למה שציפיתי. הממוצע שלי "בכל הזמנים" עומד על 1:8 בערך.

בוא תעשה מיכל שלם בחיפה ונראה על איזה צריכת דלק תעמוד. תהיה בטוח שהיא תרד פלאים ממה שאתה רגיל.

כמו שעומר אמר, בנסיעות בינעירוניות צריכת הדלק היא בערך 1:12-13, תלוי במהירות הנסיעה.

אני לא ממש מצליח להבין איך אתה נוהג בלי לעבור כמעט את ה2500 סל"ד בתוך העיר.

דבר ראשון, גם סבתא עוברת את הסל"ד המדובר וזה עוד לפני שמדברים על העברת הילוכים בריאה.

אולי בגלל שאצלנו חצי מהזמן נוסעים בעליות, אבל כדי להשאר מעל 2000 סל"ד אחרי עברת הילוך, צריך להעביר באיזור ה3000 סל"ד.

אם אתה מאיץ בפחות מ2000 סל"ד (לכיוון ה-1500 סל"ד), אתה מזיק לרכב וחבל.

טוב, מישור זה באמת עולם אחר....

פורסם
רק אוטובוס/משאית יכולים להתחרות בהישג כזה :lol:

אל תהיה בטוח.

נסעתי בעבר על מרצדס CL60 KLEEMAN.

6 ליטר, V12, BiTurbo.

מחשב הרכב הראה את הנתון הבא: 60L/100KM בממוצע..

צריכת דלק של - 1:1.66

:)

SPL - 143.6DB

"

פורסם
צריכת הדלק בS3 מעולה יחסית למה שציפיתי. הממוצע שלי "בכל הזמנים" עומד על 1:8 בערך.

בוא תעשה מיכל שלם בחיפה ונראה על איזה צריכת דלק תעמוד. תהיה בטוח שהיא תרד פלאים ממה שאתה רגיל.

כמו שעומר אמר, בנסיעות בינעירוניות צריכת הדלק היא בערך 1:12-13, תלוי במהירות הנסיעה.

אני לא ממש מצליח להבין איך אתה נוהג בלי לעבור כמעט את ה2500 סל"ד בתוך העיר.

דבר ראשון, גם סבתא עוברת את הסל"ד המדובר וזה עוד לפני שמדברים על העברת הילוכים בריאה.

אולי בגלל שאצלנו חצי מהזמן נוסעים בעליות, אבל כדי להשאר מעל 2000 סל"ד אחרי עברת הילוך, צריך להעביר באיזור ה3000 סל"ד.

אם אתה מאיץ בפחות מ2000 סל"ד (לכיוון ה-1500 סל"ד), אתה מזיק לרכב וחבל.

טוב, מישור זה באמת עולם אחר....

על פי מה הקביעה שהאצה בפחות מ 2000 סל"ד מזיקה לרכב?

בשירוקו שלי המחשב מראה לאיזה הילוך כדאי לעלות או לרדת בהתאם לטמפרטורת שמן, סל"ד, תאוצה ולחיצה על הדוושה.

באופן מפתיע הוא בד"כ מייעץ לך באיזור ה 1900-2000 סלד (כשיש 24.5 קג"מ זמינים) לעבור להילוך הבא ולרדת בחזרה ל 1500.

אתה אומר בעצם שהמחשב מייעץ לי להזיק לרכב?

פורסם

אני מקבל בערך 10.5 ק"מ לליטר מסיויק בתנועה עירונית רגועה, עד כ-3500 סל"ד.

בכביש מהיר זה משתפר מאוד בגלל הילוך שישי מאוד ארוך. משהו כמו 1 ל 13

על מומונט של TFSI נשאר רק לחלום.

• תוכן חדש...