Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

כבר המון זמן שאני מחפש בנרות אחר שם הסרט שפשוט פרח מזכרוניי. הסרט מאוד מפורסם, וזכה ללא מעט פרסים. אם אני לא טועה יש לו פרס אוסקר אחד או שניים ברזומה, אבל אל תתפסו אותי במילה.

איכשהו טום הנקס תמיד מתקשר לי לאותו סרט כדמות הראשית, אבל נסיונותי לאתר את הסרט בעמוד הIMDb של טום עלו בתוהו.

אז ככה, הסרט מדבר על בחור עם פיגור שכלי (לא, לא פורסט גאמפ) שפוגש בחורה צעירה, ומביא איתה ילדה לעולם. הבחורה עוזבת את אותו בחור, והוא נישאר לגדל את הילדה עם כל הקשיים, לבד. כעבור כמה שנים כדרך הטבע, הילדה עולה על האבא ביכולת האינטילגנטית, ופה מתחילות הבעיות והסיפור של הסרט.

תודה מראש לכל העוזרים. המלצה חמה ממני למי שעוד לא ראה או שמע על הסרט, מאוד מרגש ואיכותי.

פורסם

מתעלק,

זכור לי שפעם התחלתי לראות סרט עם אנתוני הופקינס.

בזמן שהוא יושב בבית ומחכה לאשתו הוא מעלה דיונים בעד ונגד לבצע את הפשע המושלם ולרצוח אותה.

בדמיונו הוא מגלם גם את עצמו וגם את השופט ששופט אותו.

מישהו מכיר?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
מה הכוונה, שמישהו עשה לו טובה ונתן לו להיות שחקן?

או שהתכוונת "בחסד עליון"?

:roll:

"בחסד עליון"? - הא - מתנה מאלוהים , השגחה אלוהית , אז מלמעלה כן שותפים באבולוציה הקולנועית ,, סתם :lol:.

( וכייף לראות את השליטה בעברית - כך אמורים לכתוב )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תקשיבו, בעקבות הדיון וההמלצה על הסרט, יצא לי לראות אותו אתמול ואני פשוט הוקסמתי מהאנושיות ומהרמה הגבוהה של השחקנים הראשיים, בעיקר סאם ולוסי.. אני לא זוכר מתי פעם אחרונה בכיתי בסרט, בחיי.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תוכן חדש...