Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע, יחלו לפעול בעוטף ירושלים ובמחוז ש"י כלי רכב ממוגנים חדשים. כלים אלו הם הראשונים מבין יותר מ-70 כלי רכב אשר יחליפו את כל הסופות ממוגנות הירי אשר הגיעו לסוף דרכן במשטרה. הכלים יסופקו בצבעי ירוק למג"ב וכחול לבן ליחידות המשטרה האחרות.הרכב הממוגן החדש מבוסס על שלדת פורד 350, ממוגן הרבה יותר, בעל עבירות ומיגון גבוהים ...יותר. למרות גודלו, הוא בטוח יותר לנסיעה, וסלחני לטעויות נהג. הרכב כולל את כל המערכות הטכנולוגיות הנדרשות לפעילות שיטור כדוגמת מחשב, כריזה, מערכות קשר, וידיאו ועוד. הוא מאפשר נשיאה של שוטרים או לוחמים על נשקם וציודם ובשעת הצורך מאפשר נשיאת אלונקה לצורך פינוי באופן ממוגן.

71740_161486420540135_113257552029689_398875_2076249_n.jpg

37916_161486003873510_113257552029689_398868_3081405_n.jpg

71495_161486213873489_113257552029689_398869_3203800_n.jpg

פורסם
למרות גודלו, הוא בטוח יותר לנסיעה, וסלחני לטעויות נהג.

הסופה הממוגנת אחד הרכבים המפחידים לנהיגה./ נסיעה.

הרכב לא יציב, אי אפשר ואסור בהחלט לפתח עימו מהירויות מכיוון שהיה עלול להתהפך, המיגון היה לוקה בחסר.

משמח לראות שדואגים ללוחמים לרכבים ממוגנים ובטיחותיים יותר.

* מעניין מדוע ישנו מיגון נגד אבנים (רשתות ברזל), מכיוון שרכבים ממוגנים אמורים להיות עם שמשות נגד ירי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חייתי בהחלט!

ובשעה טובה!

אגב לדעתי גם זכוכית משוריינת תיסדק/תתנפץ קלות עקב זריקת אבן כבדה והמיגון של הרשתות נועד למנוע את הנזק הזה, ולא כתחליף לזכוכית משוריינת (שעלותה גם גבוהה יותר ביחס לזכוכית רגילה שלא לדבר על רשת ברזל פשוטה).

פורסם

כבר כשיצאו הסופות הממוגנות שאלתי למה לא לוקחים טנדר דאבל קבינה מאסיבי שמסוגל להתמודד עם משקל המיגון. אני רואה שאחרי 20 שנים מישהו החליט שזה רעיון לא רע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הגיע הזמן שיחליפו את הסופות במשטרה ומג"ב, בעוד שצה"ל עברו לסופה 2 ו-3, מג"ב עוד נשארו עם הסופה הישנה.

זכור לי הנסיעות בחלק האחורי בסופה ממוגנת, תחושה מחורבנת ביותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כמה שהסופה מתנדנדת ולא הכי בטוחה אני לא מחליף אותה, באמת שהרכב הזה בתור ממוגן שירת ומשרת בכבוד בצה"ל בכל התנאים ואני יכול להגיד שיצא לי להיות עם סופות שיותר אמינות מדיפנדר ממוגן, המבחן של הקרקל יהיה עכשיו אבל כל תקלה זה כבר לא סדנה של החימוש אלא מוסך חוץ שקורע לצה"ל את הכיס, ולא תמיד הצבא רוצה לתקן הכל.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

יצא לי לראות רכב כזה בתקופת הנסיון שלו! נראה טוב וענק רק שהגלגלים קצת לא פרופורציונליים למבנה וצמיגי שטח טיפה גדולים יותר היו הולמים אותו יותר!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

השם קארקאל הוא זמני, שם הרכב הוא SANDCAT.

כמי שמדריך על רכבים ממוגנים המסקנות ברורות: סופה ממוגנת- סכנת נפשות. "דוד" שהוא הדיפנדר הממוגן- תחליף ראוי לסופה , אם כי יחס ההספק-משקל מאכזב. והרכב הנ"ל המבוסס על הפורד 350, בהחלט עושה את העבודה- הגנה טובה ויכולות ניהוג סבירות לרכב שכזה- ביצועים ויציבות מכובדים למדי.

פורסם

א) קרקל הוא סוג של חתול.

ב) SANDCAT זה שם לייצוא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הסופה הממוגנת אחד הרכבים המפחידים לנהיגה./ נסיעה.

הרכב לא יציב, אי אפשר ואסור בהחלט לפתח עימו מהירויות מכיוון שהיה עלול להתהפך, המיגון היה לוקה בחסר.

משמח לראות שדואגים ללוחמים לרכבים ממוגנים ובטיחותיים יותר.

* מעניין מדוע ישנו מיגון נגד אבנים (רשתות ברזל), מכיוון שרכבים ממוגנים אמורים להיות עם שמשות נגד ירי.

בעיית היציבות של הסופה היא הגג הממוגן שהורס את מרכז הכובד והופך אותו ללא יציב, בקשר לרשתות על השמשות אני שרתתי באי"וש והיו לנו רק ממוגנים ולכולם היו רשתות, תתפלאי שגם שמשה ממוגנת מתנפצת מגודל הסלעים שמעיפים וזורקים מגגות בתים (וזה לא נגמר תמיד בסלעים).

פורסם

קראקאל הוא סוג של חתול, אבל זהו אינו השם הרשמי של הרכב..(עדיין מחפשים כינוי שם במשטרה..)

אגב, הגג הממוגן אינו ייחודי לסופה הממוגנת, גם ה"דוד" עם גג ממוגן. אלא ההתאמתו למשקל הגבוה כמו למשל מערכת הבלימה .

פורסם
בעיית היציבות של הסופה היא הגג הממוגן שהורס את מרכז הכובד והופך אותו ללא יציב, בקשר לרשתות על השמשות אני שרתתי באי"וש והיו לנו רק ממוגנים ולכולם היו רשתות, תתפלאי שגם שמשה ממוגנת מתנפצת מגודל הסלעים שמעיפים וזורקים מגגות בתים (וזה לא נגמר תמיד בסלעים).

הממוגנים שבהם השתמשנו היו כנראה מהסוג הישן יותר.

החלק של הגג לא היה ממוגן, והיה נפתח כלפי מעלה על ידי הלוחמים היושבים מאחור על מנת להשיב באש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תרשו לי לבקש... לא לכתוב מה כן ממוגן ומה לא ממוגן. גם מה שאתם חושבים שכולם יודעים - לא כולם צריכים לדעת.

...ולגבי הקרקל המחדש של המשטרה - מדובר במכונה מרשימה מאוד, כלי בטוח מאוד לנהיגה, יציב ומתנהג כמו שבדרך כלל אנחנו לא מצפים מכלי ממוגן. זה בדיוק סוג הרכב שאני חושב שאפשר לתת בבטחון לנהגים לא מיומנים - אבל גם כאן צריך לשים לב, בבסיס הקרקל נמצאת שלדה עם מנוע חזק, והבטחון שהוא מקנה בנהיגה יחד עם היכולת באמת לנהוג מהר, עשוי להוביל בכל זאת לתאונות.

למי שכתב שאפשר ורצוי להרכבי צמיגי שטח גדולים יותר - אז קודם כל זה נכון, אבל המשטרה הגדירה פרופיל נסיעה שלא דורש יכולות שטח ממשיות, אלא יותר נוחות וביצועי כביש - ולכן הקרקל המשטרתי נוסע על הצמיגים המקוריים של ה F350.

לפני כמה חודשים שמנו ידיים על הקרקל הראשון בסדרה המשטרתית, המבחן כאן:

http://jeepolog.com/864.html

אסף.

• תוכן חדש...